Hotel, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 81% 483 of 600 recommend (134 reviews)

Guest score: 81%

(483 of 600 recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Hotel condition 3.9 of 5
Room facilities 3.8 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
Service 3.9 of 5
Breakfast 3.5 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 134)

Bra frukost

Most Popular by Gurra, Sweden (Sweden Wed 30 Aug 2023)
“Bra frukost, det enda som saknades var bacon. Rummen kunde gärna haft ett skohorn. Annars var allt toppen ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Trevlig bemötande

Most Popular by Peppe, Sweden (Sweden Tue 29 Aug 2023)
“Trevlig helg på er anläggningen ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Kallenbergs villa

Most Popular by Nybörjare på Gotland , Sweden (Sweden Wed 23 Aug 2023)
“Fint rum men tyvärr störd nattlugn av störande fläkt från restaurangen nedanför/bredvid hotellet Man kan inte ha öppet fönster på natten pga det störande ljudet av fläkten Av anläggningen slog på och av fast den var avstängd, störande då man somnat och vaknat av oljudet flera ggr Annars jättefint rum, modernt badrum men ett duschdraperi skulle inte skada då det blir ganska blött på toapapper och golv och vägg Sköna sängar och fåtöljer I stora hela bra men går att göra bättre Frukosten bra men vattenmelonen var sur/dålig och smakade illa Allt annat smakade jättegott ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Tidig incheckning

Most Popular by Linda, Sweden (Sweden Wed 23 Aug 2023)
“Vi var oerhört tacksamma att ni ordnade så att vi kunde checka in tidigare. Det betydde oerhört mycket för oss så vi i lugn o ro kunde byta om till bröllopet vi skulle till. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Större toa och dusch

Most Popular by Monika, Sweden (Sweden Sun 20 Aug 2023)
“Det enda negativa var toa och duschutrymmet som var lite litet.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Vemod

Not recommended by Xxx, Sweden (Sweden Sat 19 Aug 2023)
“Inga bussar till Visby skapade merkostnad på 500 kr till taxi, frukost torftig, har man bokat hotell förväntar man sig bacon, äggkoppar till äggen, småkakor el dyl efter frukosten till kaffet.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 2 of 5

bra men inte mer än så

Most Popular by masa, Sweden (Sweden Fri 18 Aug 2023)
“rent o snyggt o en fantastisk frukost och läge. Men mkt små rum trots att vi detta år betalade nära 10tkr mer än förra året.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Tysta mörka rum

Most Popular by Karin , Sweden (Sweden Tue 15 Aug 2023)
“Hotellrummen har bekvämma sängar och man sover gott om natten, det är tyst och det finns mörkläggningsgardiner. Trevlig personal i receptionen! Rummet saknade vattenkokare men fick låna av restaurangen. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Hotellet - rum 24.

Most Popular by Elisabet, Sweden (Sweden Thu 10 Aug 2023)
“Vi är mycket nöjda med vistelsen på hotellet i Kneippbyn! Bra miljötänk beträffande städning. Trevliga rum med uteplats och smart lösning med extrasäng. Bra service med "frukostmatlåda" och kyl på rummet när vi skulle på aktiviteter och resa hem tidigare än matsalen var öppen. Bra frukostutbud, men det som ändå drog ner betyget för frukosten var att i matsalen blev det rörigt och skrikigt med många små barn och familjer. En av dagarna kunde vi sitta ute på altanen och äta och den dagen blev frukosten mycket lugnare! ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Inte så nöjd.

Not recommended by C.F, Sweden (Sweden Sat 05 Aug 2023)
“Hotellet hade mycket hårda sängar. Mycket på frukosten va slut och dom hade svårt att hålla tempo på att fylla på. Städerskorna rör runt bland kläderna. Vi hade lagt våra grejjer på väskorna. Ändå hängde dom upp saker i skåpen som vi inte använde men som tur va kolla i innan vi åkte. Dvs en jacka som jag hade hängt på kroken hängde dom in där istället. Dom tryckte ner alla extra väskor i den stora reseväskan och stängde. Inte en tanke på ifall det va nått ömtåligt dom kanske gjorde sönder. Man rör inte andras grejjer även fast dom knappt är i vägen för städningen. ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 20/02/2024 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews