Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 1588 of 1847 recommend (436 reviews)

Guest score: 86%

(1588 of 1847 recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.8 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 91-100 of 436)

Nonchalant service

Not recommended by Gun Olander , Sweden (Sweden Sun 31 Jul 2022)
“Jag bokade 3 villavagnar. En var riktigt fin och bra. En luktade förfärligt och det tog 3 dagar innan det var åtgärdat. Nått fel under duschkabinen. När det var åtgärdat skulle det städas, tog ytterligare en dag innan det kom nån och städade. Och den tredje hade ett varmt kylskåp. Trots att vi klagat blev det inte åtgärdat. Dom var dit 3 gånger men visste inte vad om skulle göra. Den sista som var dit sa att han var snickare och visste inget om kylskåp. Då gav jag upp. Vi fick slänga allt vi hade i kylskåpet. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Det var svårt att komma upp och bädda i ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 30 Jul 2022)
“Det var svårt att komma upp och bädda i den övre sängen i ena rummet. Städutrustningen var bristfällig men det gick att genomföra slutstäd trots allt. Ojämn temperatur i stugan”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 2 of 5

Bra stuga för familjen

Not recommended by Katten Jansson , Sweden (Sweden Tue 26 Jul 2022)
“Enkel stuga men allt fanns som behövdes. Wc var inte fräsch, luktade väldigt mycket urin. Positivt överraskad att det fanns en grill till stugan.”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Stuga

Not recommended by Håkan Ahlström , Sweden (Sweden Tue 26 Jul 2022)
“Vi hade tydligen bokat 3 stugor 2 oacen vore som var jättebra men vi fick en handikappanpassad som var sämre än vi trodde. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

En varm sommar

Most Popular by Håkan, Sweden (Sweden Sun 24 Jul 2022)
“Stugan var bra Karin jag saknade en AC och en golvskrapa till golvet i duschen. En fönsterskrapa hade räckt. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Köket

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 24 Jul 2022)
“Vi saknade en riktig ugn!!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Bra, men lite för lite badrum

Most Popular by Jessica , Sweden (Sweden Wed 20 Jul 2022)
“Bra boende, dock var badrummet extremt litet och det lät när man gick i badrummet ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 4 of 5

Fanns allt man behövde.

Most Popular by Pia ll, Sweden (Sweden Tue 19 Jul 2022)
“Det enda tråkiga var att stugan låg precis vid toaletterna, vilket betydde liv tidigt till sent. Fö var allt jättebra!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Förråd

Most Popular by Bosse Karlsson, Sweden (Sweden Sun 17 Jul 2022)
“Mycket bra stuga. Saknar dock förvaring. Typ byrå eller klädskåp.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Mycket låg standard för prisbilden

Not recommended by Thiman, Sweden (Sweden Sat 16 Jul 2022)
“Mycket besviken på standarden av stugorna. Dåliga sängar, ofräscht och med hänsyn till pris per natt riktigt dåligt. Blir inte några fler besök för vår familj till Kneippbyn tyvärr. För den standarden är ett pris på 500 kr per natt motiverat.”
Overall opinion 2 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 1 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 20/02/2024 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews