Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 1588 of 1847 recommend (436 reviews)

Guest score: 86%

(1588 of 1847 recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.8 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 436)

Smörjen - Kneippbyn

Most Popular by Lee, Sweden (Sweden Wed 16 Aug 2023)
“Stugan var kanon! Ren, fin, ny, sköna sängar och allt man behövde fanns. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Uppfräschning

Most Popular by Ulrika82, Sweden (Sweden Wed 16 Aug 2023)
“Kul med uppfräschning av möbler och tv, är återkommande varje år och ser förbättring av standarden. Lite slarvigt städat vid ankomst och smutsiga täcken, bör ses över oftare, luktar lite unket i sovrummen. Ingen katastrof men drar ner betyget och därför känns priset per natt saftigt. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 2 of 5

städningen

Most Popular by charlotte, Sweden (Sweden Tue 15 Aug 2023)
“Extremt dåligt städad stuga. tjockt lager med damm på sänggavel o lister.lampskärmareven hår kvar på sängkläder . och fläckar på bäddmadrass o kuddar som ger ett sunkigt intryck. Även en kvarglömd två i duchen som de va massa gammal torkad tvål kvar på. Dessutom hade de missats att jag skulle ha veckokort o sängkläder oxå. Så de blir en stökig första dag när man måste springa fram o tillbaka. Fick heller ingen information vid incheckningen utan bara att man skulle ladda ner en app. Dok fick man inte direkt några svar där då den va mest generell. Jag har varit här många gånger men nu va de ett bottennapp måste jag säga.”
Overall opinion 4 of 5
Service 2 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 1 of 5
Value for money 4 of 5

Kyllaj

Not recommended by Helena , Sweden (Sweden Mon 14 Aug 2023)
“Ingen fläkt i köket. Fel lutning i duschen, stod vatten på golvet hela tiden och luktade mögel. Mycket lyhört från övervåningen av andra gäster. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 3 of 5

Utmärkt boende för en barnfamilj

Most Popular by Johnny W., Sweden (Sweden Mon 14 Aug 2023)
“Trevlig stuga och fina utrymmen, ljust och luftigt samt mysig altan. Det finns brister beträffande köksinredningen vid självhushåll, t.ex kantstött porslin etc och vi saknade en brödrost.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Gotland -23 Smöjen 11

Most Popular by MandelGBG, Sweden (Sweden Wed 09 Aug 2023)
“Bra stuga, golvvärmen funkade tyvärr inte så det var tur man hade tofflor (ja det var sommar men det var inget höjdarväder) och tröja/byxor behövdes också. Det fanns 4 P-platser med laddare precis utanför. Tyvärr stod där bilar som inte ens kunde laddas men det löste sig rätt bra ändå. Saknade lite kanaler på TV men det blev bra ändå det också. Nära till poolen var ett plus. Helnöjda med resa o boende. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Drömstugan

Most Popular by Nettan, Sweden (Sweden Tue 08 Aug 2023)
“En trevlig och lagom stor stuga. Det enda negativa var att det var väldigt hårda sängar.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 3 of 5

Villavagn

Not recommended by Håkan Svenssob, Sweden (Sweden Mon 07 Aug 2023)
“Dålig kontroll på vad som fanns i villavagn 11. Fanns t.ex 2 dammsugare, 1 liten stekpanna, men 2 stora stekpannor i villavagn 10 som vi också hade. 6 stolar i vagn 11 men bara 2 i vagn 10. En kökshandduk med äckligt tuggummi på (handduken lämnades i receptionen) Avsyningen tog ca. 1 minut och då kom tjejen inte ens in och tittade om det var städat, hon stod ute på altanen och tvinnade sin hästsvans och ställde frågor på engelska. Inte okej ”
Overall opinion 3 of 5
Service 2 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Stugan

Not recommended by Susanna, Sweden (Sweden Mon 07 Aug 2023)
“Spindlar överallt. Var inte städat när vi kom och de saknades porslin. Duschen och toaletten liknade mer en husvagnskabin.”
Overall opinion 2 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 2 of 5

Städning

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 06 Aug 2023)
“Vi hade 2 stugor s Im inte var så rena som vi önskat. Spec stuga 12 var dammig o smutsig. Stuga bredvid var smutsig i köket. Handtagen var kletiga.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 20/02/2024 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews