Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 1476 of 1710 recommend (344 reviews)

Guest score: 86%

(1476 of 1710 recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-30 of 374)

Motsvarande förväntningarna

Most Popular by Åsa, Sweden (Sweden Mon 08 Aug 2022)
“Välutrustat kök, lyx med två toaletter.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Stugan behöver byta ut madrasserna i sän...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 07 Aug 2022)
“Stugan behöver byta ut madrasserna i sängarna då de är dåliga, städningen var under all kritik då det hängde damm på både lampor, väggar och på tavlor, det kändes som allt som inte de som hyr stugan städar själva inte var städat av någon personal. Då vi har ett barn med astma och kvalster allergi så var det bara att börja städa stugan vid ankomst. I sängen hittade vi både ett påslakan, ett par strumpor och spelpjäser. Vi fick en tid då de skulle komma och se på städningen på avresedatumet men ingen kom, så efter 20 minuters väntan åkte vi och checkade ut ändå. Toan skulle behöva en annan gardin eller frostat glas då det känns som att grannarna ser in i fönstret när de är på sin uteplats 😊 vi löste det genom att hänga upp en klänning för fönstret tillslut. Vi är nöjda med att det fanns ac och uteplatsen är ju magisk på kvällarna när solen går ner. Så i helhet är ju stugan trevlig.”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 1 of 5
Value for money 3 of 5

Kaffefilter och busshållplats

Most Popular by Anna-Lena , Sweden (Sweden Wed 03 Aug 2022)
“Vi hyrde en lägenhet där det fanns en kaffebryggare, men i matbutiken på campingen fanns varken vanligt bryggkaffe eller kaffefilter att köpa. Vi var 4 vuxna personer som ville åka till Visby utan att behöva ta med bilen, men det var en lång väg att gå till närmsta busshållplats tyckte vi. Annars tycker vi att vi hade en jättebra vecka hos er! ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Bra för barnfamiljer

Most Popular by Jan, Sweden (Sweden Wed 03 Aug 2022)
“Bra park för barnfamiljer, alla åldrar. Det kändes inte som om det var mycket folk där under dagen. Parken har många aktiviteter. Men flera solstolar behövs och att servera flera alternativ till meny, till barnen. Jag läste recensionerna om stugan vi hyrde, och såg att barn bränt sig på läslampan i ett av sovrummen. Samma sak hände min dotter, hon tog på lampan och brände handen!!! Det måste byta lampan så inga andra barn bränner sig!! ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Mysig stuga

Most Popular by Stuga , Sweden (Sweden Tue 02 Aug 2022)
“Mysig lagom stor stuga vi va 4 i familjen, saknade bara en grill som man kunde fått låna. Annars fanns allt vi behövde, och allt låg i närheten.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 5 of 5

Perfekt utgangspunkt for barnefamilie som vil utforske Gotland og besøke Kneippbyen

Most Popular by Synnos80, Norway (Norway Mon 01 Aug 2022)
“Stugan Öja 1 ligger høyt og vakkert til med fantastisk utsikt og nærhet til Kneippbyen - barnas sommer paradis. Enkel adkomst når man vil utforske Gotland og kombinere det med bading og aktiviteter i parken. For oss er denne stugan perfekt for en ferie med tre aktive gutter. God romløsning, praktisk kjøkken/stue og stor terrasse. Stugan er slitt, men det gjør oss ingenting. Vi kommer igjen!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Lyhört

Most Popular by Markus, Sweden (Sweden Mon 01 Aug 2022)
“Otroligt lyhört från våningen ovanför som störde.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Villa vagn 6 bäddar

Not recommended by Lillemor Olsson, Sweden (Sweden Sun 31 Jul 2022)
“Otroligt dåligt att det ej fanns något handfat på toa,soffan var så dålig, dynor kana bort och otroligt obehaglig. Ett stort minus att det inte fanns någon ugn. Mycket besviken.”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 2 of 5

Nonchalant service

Not recommended by Gun Olander , Sweden (Sweden Sun 31 Jul 2022)
“Jag bokade 3 villavagnar. En var riktigt fin och bra. En luktade förfärligt och det tog 3 dagar innan det var åtgärdat. Nått fel under duschkabinen. När det var åtgärdat skulle det städas, tog ytterligare en dag innan det kom nån och städade. Och den tredje hade ett varmt kylskåp. Trots att vi klagat blev det inte åtgärdat. Dom var dit 3 gånger men visste inte vad om skulle göra. Den sista som var dit sa att han var snickare och visste inget om kylskåp. Då gav jag upp. Vi fick slänga allt vi hade i kylskåpet. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Det var svårt att komma upp och bädda i ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 30 Jul 2022)
“Det var svårt att komma upp och bädda i den övre sängen i ena rummet. Städutrustningen var bristfällig men det gick att genomföra slutstäd trots allt. Ojämn temperatur i stugan”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 2 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 21/09/2022 18:36:07, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews