Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 1588 of 1847 recommend (436 reviews)

Guest score: 86%

(1588 of 1847 recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.8 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-30 of 436)

Jag vet ju inte hur länge stugan stod to...

Most Popular by Jenny, Sweden (Sweden Sun 06 Aug 2023)
“Jag vet ju inte hur länge stugan stod tom innan vi kom, men det var dammigt på sina ställen. Och gammalt hår i avloppet i duschen. Men överlag är vi väldigt nöjda med stugan. Och omgivningen! Rent och fint. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Kanonfin stuga med all utrustning som ma...

Most Popular by Magnus, Sweden (Sweden Sun 06 Aug 2023)
“Kanonfin stuga med all utrustning som man kan behöva. Även eget wifinät som barnet uppskattade.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bra stugor och resort, service kan förbättras

Most Popular by Stockholmare, Sweden (Sweden Thu 03 Aug 2023)
“Nöjda med stugan, städning vid ankomst var ej optimal (skräp uppe vid loftsängen, smutsiga glas/muggar, trasig stege till loftsängen tog en dag att få lagad och då bristfälligt lagad med kommentaren att vi "använder den på egen risk" (undrar om nästa gäst kommer få veta detta?!) Främst gästservice som behöver gå en kurs i just service - korta i tonen och tjejen i receptionen verkade snare besvärad än välkommnande vid incheckningen. Stugorna i sig är bra och resorten i stort passar väl för barnfamiljer! Skulle återkomma och även rekommendera stugorna - då helheten väger upp för de enstaka bristerna/servicen.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Toalett och säng

Not recommended by Magnus, Sweden (Sweden Thu 03 Aug 2023)
“Sängen var helt förstörd, fjädrarna var sönder på ena halvan av sängen. Toaletten var så liten att de knappt gick att duscha.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Att tänka på

Most Popular by Familjen Eriksson, Sweden (Sweden Wed 02 Aug 2023)
“Vi var över lag nöjda med boendet. Vi hyrde villavagn 12,16,17 i vagn 16,17 luktade det mycket urin på toaletten. Städbeskrivningen var tydlig men svår att hitta. Kunde nämnts att Rosa microduk = toalett Blå microduk annan städning. saknade även hink till golvvården. Bra att de var upp märkt var och hur mycket porslin som skulle finnas. tyvärr saknades en del vid ankomst så lite svårt att ha koll. Önskvärt att de kompletterats mellan varje gäst. i övrigt välutrustat. Kampingen som sådan helt underbar. När något krånglade åtgärdades det snabbt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 4 of 5

Bra boende överlag, fint läge nära stens...

Most Popular by Hanna , Sweden (Sweden Sat 29 Jul 2023)
“Bra boende överlag, fint läge nära stenstrand. Fräscht på området. Barnvänligt. Hårda sängar och låg standard på köksutrustningen. Saknades ordentlig städutrustning vid slutstädning. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Slutstäd

Most Popular by Joh, Sweden (Sweden Sat 29 Jul 2023)
“Jag tycker att disken kunde ingå i slutstäd. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Städning

Most Popular by Lovisa , Sweden (Sweden Thu 27 Jul 2023)
“Det hade glömts kvar en leksak från tidigare sällskap. Det hade kunnat ingå flera toarullar.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 4 of 5

Kök och badrum

Not recommended by Maria, Sweden (Sweden Thu 27 Jul 2023)
“För att vara en lägenhet med 6 bäddar/personer var köket mycket dåligt utrustat vilket gjorde det svårt för oss att laga egen mat som vi tänkt. Mycket liten stekpanna, små kastruller, avsaknad av skålar/fat att ha maten på/i etc. Vid ankomst var mycket av det porslin som fanns smutsiga, köksluckor och handtag var påtagligt smutsiga och det var dammigt överlag i hela lägenheten. Dörrar hade stora grå fettfläckar vid handtagen. Badrummet var extremt litet och genom att det inte fanns avgränsning mellan dusch och golv blev det blött över hela golvet och svårt att hålla rent. Mycket växlande värme i duschen (verkar påverkas av om annat vatten spolades samtidigt)med snabba övergångar vilket medförde att ett av barnen brände sig på kroppen. Grannar som bodde under oss påpekade att det inte verkade finnas någon isolering mellan lägenheterna, de hörde minsta lilla ljud från oss ovanför vilket medförde att vi efter 19.00 kände oss tvungna att smyga omkring för att inte störa de under som hade mindre barn och tidigare sovtider än oss.”
Overall opinion 2 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 2 of 5

Stugan

Most Popular by Susanne , Sweden (Sweden Wed 26 Jul 2023)
“Stugan var väldigt bra planlöst. Rymlig och ljus. De som kunde förbättras är fler hängare för handdukar vid toaletten. Upphängning av duschen, så att man slipper stå och hålla i duschen när man tvättar håret. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 20/02/2024 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews