Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 1588 of 1847 recommend (436 reviews)

Guest score: 86%

(1588 of 1847 recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.8 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 31-40 of 436)

Bra

Most Popular by Jessica , Sweden (Sweden Tue 25 Jul 2023)
“Bra men bilderna var tagna lite konstigt så vi förväntade oss ändå lite mer utrymme i sovrummen. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Bra stuga men mycket bilar

Not recommended by Sandra, Sweden (Sweden Tue 25 Jul 2023)
“Vi bodde en vecka i en 35m2 stuga med självhushåll, 2 vuxna och 2 små barn 2 och 5 år. Stugan var fräsch och fin, barnen sov skönt i våningssängen men skulle inte säga det var sköna sängar för en vuxen person. Dubbelsängen i andra sovrummet funkade dock fint! I receptionen var det trevligt bemötande från personalen och vi fick all info vi behövde. Smidigt! I restaurangen (den italienska) var det däremot många unga och något förvirrad personal som kom med fel beställningar och det tog lång tid osv. Våra barn ÄLSKADE sommarlandet, Pippi föreställningen var underbar. Vattenlandet var för kallt för dem och vattenrutschbanorna för läskiga, passar något äldre barn kanske. Vi uppskattade dock att det var gratis tillgång till den enda uppvärmda poolen och lilla vattenlandet efter kl 18 - våra barn älskade det. Några förbättringar: 1. BILAR! - bilar överallt som kör fort. Ingen trottoar vid huvudvägen som går in genom campingen. Vi satte hjärtat i halsgropen flera ggr då 2-åringen ville springa runt o leka men det var tyvärr omöjligt runt stugan o på området. Isf fick vi gå till lekplatsen som låg 5-10 min promenad bort. Med tanke på att Kneippbyn är barn o familjeinriktat så borde det ses över. 2. Restaurangen vid uppvärmda poolen - den stänger kl 18 när alla från campingen kan komma o bada mellan 18-20. Hade vart guld värt att kunna äta o dricka där i samband med att barnen vill plaska i poolen. :) ”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 4 of 5

Tips: Ha ett parasoll till utemöblerna ...

Most Popular by Peter, Sweden (Sweden Sun 23 Jul 2023)
“Tips: Ha ett parasoll till utemöblerna så att man kan sitta ute även om det är direkt sol. Håll ett lager med kaffefilter och diskmedel så att man inte behöver köpa det. Det kom urinångor från toaletten även fast den var städad. (Villavagn nr 27)”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 4 of 5

Sliten villavagn

Not recommended by Zorro, Sweden (Sweden Wed 19 Jul 2023)
“Sliten villavagn, men ok att bo i för vårt ändamål då vi mest sov där och var ute på äventyr på dagarna. Med tanke på priset hade jag förväntat mig mer. Kommer återvända till Gotland men inte detta boende. Vi hade en toppen semester I övrigt! ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Upplever att de två stugor vi fick inte ...

Not recommended by Louise. , Sweden (Sweden Tue 18 Jul 2023)
“Upplever att de två stugor vi fick inte var anpassat efter barn. Vi hade ändå angett att vi hade barn mellan 0-2 år. Ens stugan hade en brant liten backe precis utanför. Andra ett stort mellanrum mellan altanen och vägen. Lätt att ramla och fastna. Stugorna var rätt smutsiga vid ankomst. Låg använda plackers och snus precis utanför. ”
Overall opinion 2 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 1 of 5
Value for money 2 of 5

Mycket trevligt

Most Popular by Madde, Sweden (Sweden Tue 18 Jul 2023)
“Lugnt och skönt, många barnfamiljer (såklart), gott om personal som håller området prydligt. Stugstandarden bra! ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Glamping deluxe Kneippbyn

Not recommended by Åsa, Sweden (Sweden Tue 18 Jul 2023)
“Nej. Är i princip en trång, rapplig stuga men med tältväggar. Lyhört som sjutton, hör varenda hostning och alla barnskrik från alla ungar på hela campingen. Två obekväma stolar på altanen, till en 4 pers ”stuga”? Står 3 meter från nästa tält, inget privat mys direkt. Svindyrt dessutom. Hyr en vanlig stuga istället, bättre och billigare. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 2 of 5

Stuga/Kneippbyn

Most Popular by Loordan, Sweden (Sweden Mon 17 Jul 2023)
“Trevlig vistelse trots allt, kunde dock stått att vattenlandet var inne på stugans tomt så att "alla" dagens besökare såg vårt sovrum/altan/solplats, ett sort minus var att varken kneippbyn eller coop butiken intill tog kontanter, det medförde att en i vårt sällskap ej kunde köpa något på plats, ett minus även att entre banden ej kunde köpas på plats utan endast via internet, inte ok då många faktiskt vill slippa den digitala världen på semestern. I övrigt så var vistelsen bra, nära till mycket praktiskt & sevärt som tex Visby & Tofta.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 2 of 5

Saknades propp till diskhon, fullt med m...

Not recommended by Cilla, Sweden (Sweden Thu 13 Jul 2023)
“Saknades propp till diskhon, fullt med myror i badrummet. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 1 of 5

Mycket bra stuga. Skönt med gångavstånd ...

Most Popular by Au, Sweden (Sweden Thu 13 Jul 2023)
“Mycket bra stuga. Skönt med gångavstånd till parken, så att bilen kan stå kvar på stugparkeringen.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 20/02/2024 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews