Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 1476 of 1710 recommend (344 reviews)

Guest score: 86%

(1476 of 1710 recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 41-50 of 374)

Hade en helt underbar semester i stugan ...

Most Popular by Annelie , Sweden (Sweden Fri 08 Jul 2022)
“Hade en helt underbar semester i stugan i kneippbyn. Kommer att komma tillbaka och ha med barn och barnbarn. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nu sov jag bara en natt i stugan och jag...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 07 Jul 2022)
“Nu sov jag bara en natt i stugan och jag övernattade ensam och det var ok. Men att bo i den en längre tid än så känns orimligt, eller tillsammans med t.ex. familjen. Stugan var otroligt varm vid ankomst och trots vädring på kvällen gick det inte att få ner temperaturen till rimliga nivåer. Sovrummen var pyttesmå. Ok för mig som var ensam, men med familj skulle det inte gå. Inga möjligheter till att lägga ifrån sig kläder och prylar på t.ex. en hylla i sovrum eller badrum. Otroligt litet handfat, nästan inte möjligt att tvätta sig i. Smutsigt duschdrapperi som sögs in mot kroppen. Prisvärt för att vara Almedalsveckan, inte annars. Natten innan bodde jag i Lilla Karlsö som en kollega bokat. Här vill jag säga att de gemensamma utrymmena var rena och kändes fräscha. Bättre än dem i stugan. Rummet i Lilla Karlsö var dock inte anpassat för en vuxen. Pytteliten säng. Det var också otroligt varmt och svårt att vädra för att få ner temperaturen. Lyhört, jag hörde grannen snarka. Med tanke på att det var Almedalsveckan och många besökare bor i just Kneippbyn hade det också varit bra med en buss som gick direkt från Kneippbyn till Visby. Lokaltrafiken kändes otillgänglig och gick väldigt sällan.”
Overall opinion 2 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

Inget vi rekommenderar

Not recommended by Annelie , Sweden (Sweden Wed 06 Jul 2022)
“Villavagnarna var i ganska dåligt skick. Den ena var det möss i som tuggade på våra saker. Den andra luktade ingrodd urin i ena sovrummet. Campingen i sig var trevlig men boendet drog tyvärr ner upplevelsen. ”
Overall opinion 1 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 1 of 5

Drömstugan

Most Popular by 25, Sweden (Sweden Wed 06 Jul 2022)
“Vi tyckte att stugan var fräsch och modern och hade alla bekvämligheter som vi förväntade oss, men wifi var dåligt och vi saknade grill.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Trolltippen

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 05 Jul 2022)
“Trevlig och rymlig stuga. Vi var 5 vuxna och 3 barn. Standard och städning helt ok. Vi uppskattade att vi hade en egen, ganska stor tomt. Ingen insyn. Två synpunkter; trappan var väldigt brant, barnen fick sova nere. ( detta påpekades dock vid beskrivningen av stugan) En skylt vid vår parkering skulle vara bra! En tydlig markering att de två platserna hör till Trolltippen. De var upptagna av gäster i de svarta husen. Inte så konstigt då parkeringen var så nära de husen. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Fin villavagn

Most Popular by Lars, Sweden (Sweden Tue 05 Jul 2022)
“Fin villavagn med allt man behöver.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Utrymme

Most Popular by Tina, Sweden (Sweden Mon 04 Jul 2022)
“Trångt med sex bäddar i stugan. Saknade inventarielista.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Mycket bra, men dålig wifi

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 03 Jul 2022)
“Bra stuga och mycket trevlig personal ! Det enda vi tyckte fungerade dåligt var wifi. Vi hade dagligen problem med att hitta wifi och lika ofta tappade vi kontakten med wifi. Mvh Johan Gidstedt i stuga 35”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

bra

Most Popular by therese, Sweden (Sweden Sat 02 Jul 2022)
“helt okej, va dock en aning smutsig men man är ju inte mycket i stugan. bra ställe.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 4 of 5

Vattenland Kneippbyn

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 02 Jul 2022)
“Saknade fler parasoll vid vattenlandet. Bara en fåtal solsängar hade möjlighet till skugga och parasoll. Otroligt dåligt när man spendera en hel dag där med barn!! Ser gärna att man skriver ut meny i appen för Kneippbyns alla restauranger ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 21/09/2022 18:36:07, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews