Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 1588 of 1847 recommend (436 reviews)

Guest score: 86%

(1588 of 1847 recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.8 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 41-50 of 436)

Mycket fin stuga med härlig semesterkänsla

Most Popular by Erik, Sweden (Sweden Wed 12 Jul 2023)
“Saknade eventuellt en ugn då ugnsformarna inte gick in i micron. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Smöjen

Most Popular by Khim, Sweden (Sweden Wed 12 Jul 2023)
“Vi hade en fantastisk semester på Kneippbyn. Vi bodde i stugan Smöjen. Vi bodde 3 nätter hos er, men i efterhand så hade vi kunnat bo flera nätter. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Noen små mangler

Most Popular by Anonymous , Norway (Norway Wed 12 Jul 2023)
“Stugan manglet holder til dusjhodet og de siste kveldene var det litt lukt i stugan. Ellers var det en kjempe trivelig camping!! ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Villavagn

Not recommended by Semesterfiraren, Sweden (Sweden Tue 11 Jul 2023)
“Vi fick tyvärr en handikappanpassad vagn vilket innebar att det saknades ugn och diskmaskin. även badrummet var konstigt? inget dusch draperi så hela badrummet vart blött när man duschade. Det fanns igen golvmopp att torka golven med men det sa vi till om direkt.”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 2 of 5

Har bott i samma stugtyp för två år sen ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 11 Jul 2023)
“Har bott i samma stugtyp för två år sen med ”oceanview” upplever att det växt igen mycket framför stugorna. Skulle behöva huggas ner sly och buskar klippas. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 3 of 5

Stugan

Not recommended by Kattis, Sweden (Sweden Tue 11 Jul 2023)
“Dåligt skick, fuktig och mögeldoft, inget kylskåp, dåliga sängar.”
Overall opinion 1 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 2 of 5

Dåligt

Not recommended by Mattias , Sweden (Sweden Sun 09 Jul 2023)
“Stugan hade ingem ventilation. Kvavt trots kyligt ute. Blev varmt som en bil i solen. Stsndarden var ganska skabbig, hårda små smala våningssängar. Altanen utanför saknade staket o var nära man trilla ner. Luktade kiss i sovrummet. Otroligt dåligt. Italienska restaurangen, enda på området var katastrof med. Personalen i receptionen dock mycket trevliga. ”
Overall opinion 1 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning on arrival 1 of 5
Value for money 1 of 5

Besviken på standarden

Not recommended by Johan L, Sweden (Sweden Mon 03 Jul 2023)
“Har bott på Kneippbyn tidigare och varit nöjd då men denna stuga var i mycket dåligt skick. Den kändes allmänt sunkig och småskitig. Det luktade starkt av mögel i badrummet. Det kom in mycket svartmyror på olika ställen och därför var myrdosor utplacerade. Tur att vädret var bra så att vi kunde vara utomhus mycket.... Läget på Kneippbyn är bra men se till att uppgradera stugorna så att de åtminstone matchar prissättningen.”
Overall opinion 2 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 2 of 5

Stuga nr 22

Not recommended by Pia Domeij, Sweden (Sweden Sun 02 Jul 2023)
“Dåligt städad när vi kom kylskåpet var alldeles kladdigt på hyllorna hade runnit nått kletigt glas saknades enl antalet . Golven kändes sandiga och smutsiga trasigt fönster med en stor spricka och tejpat.rullgardinen trasig Vi gick till receptionen och berättade hur det var . Dom var väldigt trevliga och hjälpsamma och det slutade med att vi fick en gratis slutstädning vilket vi var tacksamma för. Fönstret byttes ut av en väldigt trevlig vaktmästare. Så i stort är vi nöjda och glada tack vare en väldigt fint bemötande av personalen . Området var välskött och fint vi återkommer mer än gärna nästa år igen till Kneippbyn ”
Overall opinion 2 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 1 of 5
Value for money 2 of 5

Härligt boende, men smutsigt och saknade hushållsartiklar

Most Popular by Veronica , Sweden (Sweden Sun 02 Jul 2023)
“Villavagnen var fin, utsikten fantastisk och AC:n underbar. Skådespelarna på Sommarland var helt fantastiska. Kompetenta och serviceinriktade och bjöd på underbart skådespeleri! Dock saknade jag några saker i Villavagnen: Sax (borde vara obligatoriskt), knivslip (knivarna var otroligt slöa), brödrost och flugsmälla (slog ihjäl minst två spindlar per kväll) När vi sedan städade inför utcheckningen märkte vi att det var väldigt skititgt i Villavagnen. Så mycket smuts blir det inte på knappt två veckor. Det var alltså dåligt städat sedan innan. Detta trots att vi fick tillgång till stugan 3 timmar efter överenskommen incheckning, då "Villavagnen ännu inte var städat". När vi städade hittade vi även massa myror! Vi spelade även golf, men banan uppe på borgen knykte två bollar. Där fanns det även ett getingbo. Ytterligare en bana var trasig. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 1 of 5
Value for money 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 20/02/2024 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews