Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 1588 of 1847 recommend (436 reviews)

Guest score: 86%

(1588 of 1847 recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.8 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 51-60 of 436)

Fantastiskt läge, vacker solnedgång alla...

Not recommended by Charlotte Stenqvist, Denmark (Denmark Sun 02 Jul 2023)
“Fantastiskt läge, vacker solnedgång alla dagar. Nära till Visby och strategiskt när vi ville göra utflykter. Villavagnen var trött och sliten, funktionell 80/90 tals trailerparkliknande grej. Reparation utfördes med detsamma. ”
Overall opinion 2 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Villavagn

Most Popular by P, Sweden (Sweden Sat 01 Jul 2023)
“Väldigt härlig terrass med fin utsikt! Väldigt behövligt med ac! Stugan såg finare ut på bilderna så jag var inte alls med på att den skulle vara så ”gammal”. Men sköna sängar, bra planerad med de! Väldigt få eluttag. Bra porslin i köket! ”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Perfekt

Most Popular by Mp30 , Sweden (Sweden Fri 30 Jun 2023)
“Mycket trevlig personal och bra camping, allt man behövde fanns. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Önskemål om förbättring!

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 27 Jun 2023)
“Vore bra om det fanns påslakan samt handdukar så man slapp ta med sig egna. WiFi var lite seg. Funkade inte optimalt i alla rum 2 olika moppar. En till toaletten och en till övriga rum Flera krokar ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 4 of 5

Fräscht!

Most Popular by Johan, Sweden (Sweden Fri 23 Jun 2023)
“Mycket välutrustad drömstuga som är toppmodern. Underbar havsutsikt! Otroligt härlig semesterupplevelse!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Familj

Most Popular by Susanne, Sweden (Sweden Tue 20 Jun 2023)
“Mycket bra stuga för både parsällskap som familj.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Barnvänligt nära Visby

Most Popular by Ann-charlotte , Sweden (Sweden Tue 20 Jun 2023)
“Vi hyrde en kampingstuga för 5, bra med plats, bra utrustat kök. Vi valde stuga med havsutsikt och hade solnedgången rakt framför oss. Lätt att få parkering.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Myror på vask och badrum mest på kvällen

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 12 Jun 2023)
“Myror på vask och badrum mest på kvällen”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Trevligt semesterboende

Most Popular by Carola, Sweden (Sweden Sat 10 Jun 2023)
“Bodde 11 dygn i villavagn (försäsong) - trivdes mycket bra! Morgonsim i vattenlandet är ett stort plus, vilket vi utnyttjade. Toppen bemötande av personal. Underbara solnedgångar. Nära till sevärdheter. Perfekt semesterboende. Kommer gärna tillbaka. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 4 of 5

Mysiga semesterdagar vid havet

Most Popular by Mormor , Sweden (Sweden Thu 08 Jun 2023)
“Vi valde att fira min 70-årsdag med att hyra 3 villavagnar i Kneippbyn. Barnbarnen är mellan 7-12 år, så sommarland var klockrent. Lite för kallt i vattnet i vattenlandet. Lite dåligt med köksutrustning i villavagnarna. I den ena fanns ingen stekpanna och i den andra ingen stor kastrull. Sen var det kanske inte så smart att placera en barnfamilj mitt bland en massa festande 9:or. Annars är vi supernöjda! Tack Kneippbyn ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 20/02/2024 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews