Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 1588 of 1847 recommend (436 reviews)

Guest score: 86%

(1588 of 1847 recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.8 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 71-80 of 436)

Behövs nån form av solskydd, parasoll el...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 21 Aug 2022)
“Behövs nån form av solskydd, parasoll eller liknande på uteplatsen, annars var allt prima!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

Stuga smöjen

Not recommended by Emelie K, Sweden (Sweden Fri 19 Aug 2022)
“Stugan var bra, fräsch, bra planerad. Dock fanns ett stort minus, det är nog den värsta sängen jag någonsin sovit i. Stenhård, sista 2 nätterna kunde jag knappt en sova pga så ont i ryggen, otroligt synd då stugan i övrigt var så bra”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Nästan bara positivt

Most Popular by Elin, Sweden (Sweden Tue 16 Aug 2022)
“Mycket fin stuga, fin utsikt mot vattnet, nära lekplats så barnen kunde springa och leka. Otroligt lyxigt att få gå och bada gratis morgon och kväll i poolen. Det negativa är att sängarna var väldigt hårda, till och med barnen klagade. Känndes som att det var ett ihopplock av vad som fanns över. Men för övrigt är vi jättenöjda och kommer garanterat komma tillbaka igen!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Överlag utmärkt stuga/lägenhet men minus...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 16 Aug 2022)
“Överlag utmärkt stuga/lägenhet men minus för det lilla badrummet som snarast förde tankarna till badrummet l hytterna på Finlandsfärjorna. Många unga anställda där merparten såg uttråkade ut. Ett leende kunde ibland vara på plats från personalen.”
Overall opinion 4 of 5
Service 2 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Okej Boende

Most Popular by Boende under medeltidsveckan, Sweden (Sweden Mon 15 Aug 2022)
“I helhet nöjd med stugan i sig, mysig. Ganska sliten stuga. Vi var två personer men det fanns plats för fyra, det hade blivit trångt. Vi bodde i utkanten av campingen på en mysig plats med skog runtomkring. Kändes lite lugnare än nere på stora campingen. Ganska sliten stuga, man kanske bör rusta upp de stugor man har innan man bygger nya. Saknade spis, hade önskat bättre specifikation om det och av stugan om faciliteter. Vid ankoms hittades myror under diskbänken, porslinet var dåligt diskat, kaffebryggaren var inte avtorkad och hade spår av både kaffefläckar och kaffesump, kannan var heller inte diskad. Golvet kändes grusigt och dammigt. Hade man gjort ordentligt städtillsyn efter förra boendegästerna eller hade man bara lagt in ny handduk och diskborste? Jag började fundera på om stugan ens var städad. Kylskåpet var inte städat och hittade både hårstrå och fläckar från läckt vätska både i lådorna i kylen och i hyllorna i dörren som var lätta att diska bort själv.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 1 of 5
Value for money 2 of 5

Kneippbyn

Most Popular by Missmodise, Sweden (Sweden Mon 15 Aug 2022)
“Kneippbyn i mitt hjärta! Så jag står ut med mycket. Men jag upplever att standarden var lägre i år än för några år sedan. Stugan var sliten, dock måste jag säga att alla duschar i servicehusen var helt amazing! I stugan hade vi alla kökstillbehör vi behövde, badrummet var helt okej (duschen var skön men hela badrummet kändes lite fuktigt). Men mycket jack i plastmattorna på golvet så vi tog fram dammsugaren direkt när vi kom för vi upplevde att det var smutsigt på golvet, men det var ju märken i mattan. Vi saknade eluttag i stuga 25. Alltså det fanns men inte strategiskt bra placerade. Vi hittade bara ett bakom soffan och ett under köksskåpet i köket. Hade varit bra med ett nära en spegel för att torka håret..? Men all-in-all så är vi alltid nöjda på Kneippbyn. Tack för detta året!”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 3 of 5

Villa vagn

Most Popular by Sara , Sweden (Sweden Mon 15 Aug 2022)
“Helt okej boende, men för din pengarna hade jag nog förväntat mig mer. Den va äldre och välanvänd. Hårda sängar men ska man bara bo ett par nätter så helt okej. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Villavagn

Not recommended by Eme, Sweden (Sweden Sun 14 Aug 2022)
“villavagnen utvändigt var fin men invändigt var det fuktskador och en massa annat, inte så trevligt. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Närhet till allt.

Most Popular by Jörgen Sahlin, Sweden (Sweden Sat 13 Aug 2022)
“En otroligt bra upplevelse för hela familjen! Sommarland,vattenland,medeltidafestival i Visby. Vad mer kan man begära. Vi återkommer nästa år om vi har råd.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 1 of 5
Value for money 4 of 5

Kunde inte bo bättre!

Most Popular by Mia, Sweden (Sweden Sat 13 Aug 2022)
“Vi var ett helt gäng ( familj) och fick stugorna bredvid varann och det var ju jätte kul för alla barnen att kunna springa mellan husen! Hela upplevelsen vart super bra. Där emot saknade vi mer mat utbud, även inne på parkerna. Mer våfflor, pannkakor, hamburgare korv m.m.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 20/02/2024 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews