Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 1346 of 1560 recommend (310 reviews)

Guest score: 86%

(1346 of 1560recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 310)

Självhushållstuga

Most Popular by sussie, Sweden (Sweden Sun 01 Aug 2021)
“Mycket bra stuga med stora utrymmen (förutom rummet med våningssäng, men man sover ändå bara där). Finns inget att klaga på. Stor fin altan med både matbord och sittmöbler. Bra att man får bada gratis på morgon och kväll. Rolig minigolf. Nu åkte vi utan barn och var inte så mycket på själva campingen men om man åker med barn, så kan jag tänka mig att det blir dundersuccé.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Behövs lite uppfräschning

Most Popular by Pierre , Sweden (Sweden Sun 01 Aug 2021)
“Har bott i dessa stugor nu för tredje gången och känner att det snart börjar bli dags att fräscha till dem. Har bott i stugorna 34,36 och 30. Stuga 30 kändes fräsch när vi var där 2019.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Familjetält

Not recommended by Carina, Sweden (Sweden Sat 31 Jul 2021)
“Fint tält som var uppställt / rymligt, men tältsängarna hemska att ligga i / dåliga madrasser å som båtar. Blev inte mycke sömn.”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Utsikt

Most Popular by GOTLANDjuli2021, Sweden (Sweden Thu 29 Jul 2021)
“Från rummet var det magnifika solnedgångar varje kväll. Vi fick städa dynorna varje dag då några fåglar hade bo uppe i taknocken. Sätta nät där i höst så detta inte upprepas nästa sommar. Badrummet var litet men det funkade. Vi saknade smörkniv men det kom aldrig någon trots att vi påtalade detta. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Utsikt

Most Popular by Britta , Sweden (Sweden Thu 29 Jul 2021)
“Lägenheten var bra med en härlig utsikt över campingen o vattnet Dock hade vi lite problem med spolningen på toaletten o dåligt tryck i duschen vilket gjorde att flera av oss använde toalett o dusch på campingen ! Vi var fem i lägenheten ! ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Kanon stuga

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 27 Jul 2021)
“Jätte bra stuga med allt man behöver.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Otur

Not recommended by Kattis, Sweden (Sweden Tue 27 Jul 2021)
“Hade otur fick sämsta läget i hela den stugbyn. Närmsta granne med toalett där det sprangs hela tiden även nattetid med gnisslande dörr. Väldigt varmt, rullgardiner täckte ej fönster helt fick sol i ögonen väldigt tidigt. Enda uteplatsen i samma standard utan räcke. Ingen stans att hänga handdukar i badrummet. Resesällskap fick en betydligt mycket bättre stuga för samma betalning. Däremot väldigt bra utrustat kök. Hår tussar i badrum vid ankomst. En hel del myror i köket.”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 2 of 5

Semester Gotland

Most Popular by Robert, Sweden (Sweden Mon 26 Jul 2021)
“Fint och modernt boende. Negativt att parkera bilen en bit från stugan. Mycket spindlar inne. Nära till allt med bilen.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Sommar-21

Most Popular by marhao, Sweden (Sweden Mon 26 Jul 2021)
“Ett underbart ställe att bo på, många saker att göra för barn, bra restauranger med god mat, kan verkligen rekommenderas. Hit kommer vi igen❣️❣️”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 5 of 5

Vi är mkt nöjda över vistelsen hos er! D...

Most Popular by Åsa, Sweden (Sweden Mon 26 Jul 2021)
“Vi är mkt nöjda över vistelsen hos er! Det ni kan tänka på till nästa år är öppettiderna på Dinners som vi tyckte stängde för tidigt: borde ha öppet till 19 med tanke på att både vatten-och sommarlandet stänger kl.18. Då vill säkert många ha mat innan hemgång och även om Haket är öppet då finns det mer utbud om man kan välja hamburgare/ korv. För övrigt finns inget att klaga över! Våra barn saknade bara att bergochdalbanan var avstängd under de dagar vi var hos er! Vi kommer säkert tillbaka nästa sommar!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 01/12/2021 15:41:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews