Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 84% 719 of 859 recommend (147 reviews)

Guest score: 84%

(719 of 859recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
B&B Condition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Breakfast 4.1 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 111-120 of 148)

Mycket trevligt.

Not recommended by Michelle, Sweden (Sweden Thu 24 Jul 2014)
“De var första gången jag var på Gotland. Både jag och min dotter fick några väldigt mysiga minnesvärda dagar. Jag blev överraskad av hur bra somarlandet och vattenlandet var. Bra priser och verkligen trevlig personal, så de var uppskattat. Var bara en sak jag tyckte var lite dåligt, och de var att bussen (Kneippbyns egen buss) borde ha gått någon mer tid mellan kl. 11.00 och kl. 15.00. Våran färja gick nämligen 14.45 så vi vart tvungen åka kl. 11.00 bussen vilket gjorde att de blev långtråkig på färjeterminalen. Och de andra bussarna hade ju sina busshållplatser en längre bit bort vilket man inte orkar ta sitt bagage i värmen. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Tack för en kanonweekend!

Most Popular by Pia, Sweden (Sweden Wed 09 Jul 2014)
“Otroligt fin och serviceminded personal, det har ni och det är bland det viktigaste ett företag kan ha. Vid missöden löstes problemen snabbt och utan diskussion. Jag skulle önska en bordsfläkt under högsäsong, antingen att hyra eller fastlimmad på bordet, inskrivet i inventarierna eller liknande. Men det hade varit kanon. Jag tycker också att duscharna uppe vid annex 2 är bedrövliga. Det fungerar, absolut! Men en renovering skulle inte skada. Och högre tryck i slangen! Uppskattade att vår frukostbiljett byttes ut mot värdebiljett till frukostbricka på färjan men dock måste ni lämna en biljett per person. De ger inga gratisbrickor till barn oavsett ålder. Vi fick endast biljett för oss vuxna då ni sa att vi inte skulle behöva någon biljett för dottern på två år. Så, något att tänka på! (Turligt nog har färjan lika bra personal så vi fick en bricka ändå, gratis) Men helhetsupplevelsen är svårslagen, vacker miljö och bra väder. Tummen upp för Kneippbyn resort! ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

B&B Kneippbyn

Most Popular by Agneta, Sweden (Sweden Sun 18 Aug 2013)
“Efter några år på samma boende kan jag inte vara annat än nöjd. Helt klart prisvärt! Är det något jag över huvudtaget ska ge lite minuspoäng för är att det kanske borde fixas till lite när det gäller området runt boendet (jag har bott på Annex 1 och det är ganska mycket buskar och träd som kanske skulle ansas), samt att duscharna börjar bli lite slitna. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Plussidan: Sköna sängar och gott om förv...

Most Popular by Lotta, Sweden (Sweden Thu 15 Aug 2013)
“Plussidan: Sköna sängar och gott om förvaring. Prisvärt! Minussidan: Ganska lyhört till rummen bredvid. Dålig ventilation på rummet. Saknar gemensamt kylskåp att lägga dryck mm i. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Ett leende gör så mycket!

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 13 Aug 2013)
“Hej! Frukostpersonalen gorde sitt arbete med att fylla på frukostmaten och plocka undan brickorna, men de såg väldigt trötta ut. Det var bara en som sa godmorgon på de frukostar som jag åt på B&B. Det var riktigt trevligt! ”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 4 of 5

Kneippbyn Bed & Breakfast

Not recommended by Nina, Sweden (Sweden Thu 08 Aug 2013)
“Jag var i det stora hela nöjd, men rummen var ofräscha och det var massa tvestjärtar inne i rummet. De drar sig till mörker och fukt så man kanske kunde fräscha upp rummen genom att bara lägga in någon mellanmörkt nytt golv och måla väggarna vita eller någon annan ljus färg. Toaletten/duschen närmast oss i annex 2 var inte fräsch. Det tog emot att gå in där och duscha. Den toaletten på väg ner från annex 2 till receptionen var mycket fräschare. Bortsett från rum och toalett/dusch så var Kneippbyn väldigt mysigt och vi kommer nog åka tillbaka, men jag vet inte om jag kommer hyra B & B. Om ni har renoverat de så bli det de igen :) ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 3 of 5

Perfect B&B

Most Popular by Nici, Germany (Germany Thu 08 Aug 2013)
“We stayed three nights at the B&B and ist was really great. There were a lot of things to eat at breakfast and the staff was really nice. The only Thing that we didnt like, was that there were only a few Things written in english... But that wasnt only a Problem of the B&B but also of the whole City.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Tork&Buss

Most Popular by Else, Sweden (Sweden Mon 05 Aug 2013)
“Skulle vara bra med ett torkskop på Annex 1. Några fler buss turer mellan 11.00 - 15.00. Det blir lång vänte tid för den som åker båten 14.45.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Dålig koll vid frukosten av påfyllning n...

Most Popular by Christelle , Sweden (Sweden Sun 04 Aug 2013)
“Dålig koll vid frukosten av påfyllning när det tagit slut och undanplockning av disk, samt avtorkning av borden. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Plus att det fanns litet kök och kyl i s...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 02 Aug 2013)
“Plus att det fanns litet kök och kyl i stugan”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 22/07/2021 10:48:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews