Kneippbyn Resort Visby - Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd
Visa vägbeskrivning
Gästbetyg: 100% 3 av 3 rekommenderar (5 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(3 av 3 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4,3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,7 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Inte riktigt vår grej

Ej rekommenderad av Annie, Sverige (Sverige ons 17 jul 2024)
“Trevlig personal och lätt att checka in. Det fanns dock ingen väg fram till stugan utan vi fick gå genom gräset, som visserligen var nyklippt men det hade varit trevligt med en gång. Stugan kändes väldigt trång och luktade lite märkligt. I det "stora sovrummet" stod en 120 cm säng intryckt och i det lilla en 80 cm-våningssäng. Den stora sängen var väldigt hård och kändes uttjänad. Vårt barn tappade något bakom den och där i glipan bakom var det inte städat ordentligt på flera månader. Toaletten kändes som den var från 80-talet och ingen av oss ville ta en dusch. Jag tror man verkligen måste gilla camping för att trivas här.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

Kneippbyn 2024

Populärt val av Emma, Sverige (Sverige lör 13 jul 2024)
“Vi bodde fint i familjesvit med havsutsikt och detta boende var över vår förväntan. Vi spenderade två fina dagar på sommarlandet som var väldigt fint uppbyggt och hade många roliga attraktionerna (vår äldsta dotter på 10 år var dock på gränsen till för stor) Det som drog ner upplevelsen var hotellfrukosten (det fanns ingen varm mat alls vilket alla i familjen saknade) det var också för kallt i poolerna i badlandet då vår minsta dotter på 5 år började frysa efter 10 minuter i poolen ( detta trots att det var fint väder) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

Saknade äggröra och pannkakor på frukost...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 04 jul 2024)
“Saknade äggröra och pannkakor på frukosten. Hade gärna sluppit städa själv.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Fint och mysigt ställe

Populärt val av Lena, Sverige (Sverige sön 30 jun 2024)
“Bodde i glamping de luxe tält. Allt var toppen, fantastiskt utsikt, bra service (framför allt vaktmästarna :)) och inget saknades i tältet. Ska man vara lite petig så tycker jag att frukosten hade gärna fått ha lite mer att välja på, som tex varma rätter i form av äggröra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Välstädat på området, men vi va också ti...

Populärt val av Emma, Sverige (Sverige tor 20 jun 2024)
“Välstädat på området, men vi va också tidiga på säsongen så inte så många boende. Väl i stugan så saknade vi ngt för att hänga upp våra ytterkläder. Fanns inget. Lite väl trånga sovrum! Fick hoppa upp i sängen på en gång. Fanns inget annat utrymme. Kunde varit bättre mörkläggning Annars trevligt intryck”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Glamping

Populärt val av Buppe, Sverige (Sverige tis 18 jun 2024)
“Fint tält, men tomt och allt stängt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 0 av 0

Mycket trevlig upplevelse

Populärt val av Vips, Sverige (Sverige mån 10 jun 2024)
“Jättefint ställe och härlig upplevelse”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5


Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2024-07-11 17:13:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Denna webbplats använder cookies

Cookies består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för annonsmätning

För att kunna erbjuda bättre service och upplevelse placerar vi cookies för att kunna anpassa marknadsföring till dig. Ett annat syfte med denna behandling är att kunna marknadsföra produkter eller tjänster till dig, ge anpassade erbjudanden eller marknadsföra och ge rekommendationer kring nya koncept utifrån vad du har köpt tidigare.

Cookies för personlig annonsmätning

För att kunna visa relevant reklam placerar vi cookies för att anpassa innehållet för dig

Cookies för anpassade annonser

För att visa relevanta och personliga annonser placerar vi cookies för att tillhandahålla unika erbjudanden som är skräddarsydda efter din användardata