Kneippbyn Resort Visby Hotell

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 80% 437 av 547 rekommenderar (108 recensioner)

Gästbetyg: 80%

(437 av 547 rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Hotellstandard 3,9 av 5
Rumsfaciliteter 3,8 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Service 3,9 av 5
Frukost 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 108)

Helt ok hotell

Ej rekommenderad av Karolina, Sverige (Sverige sön 03 jul 2022)
“Vi bokade Villa Kallenberg som inte är handikappanpassat över huvud taget, information som inte framkommer på hemsidan. Det är många trappsteg upp till alla rummen och man får inte ha någon fysisk funktionsnedsättning för att bo här, annars kommer man inte upp för trapporna. Receptionisten var inte så serviceinriktad och vi fick själva fråga om man fick tillgång till poolen utöver parkens öppettider eftersom jag hade läst det nånstans. Vattenparken och leklandet var trevligt men ett tips är att ställa dig i kö i tid innan vattenparken öppnar för det är INTE gott om solstolar med parasoll, de går åt snabbt! Dåligt med öppettider, när vi åkte vid midsommar, hade de bara öppet 11-17. Flera av attraktionerna i leklandet var stängda, senare läste vi att en flicka hade trillat ur en åkattraktion, Fyren! Det fanns EN restaurang öppen så det var pasta eller pizza som gällde till helt ok pris.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 2 av 5
Frukost 3 av 5

🤩

Populärt val av Eleonor , Sverige (Sverige tis 28 jun 2022)
“Jättefint rum, stort och rymligt. Lyxigt med vattenkokare, the och kaffe på rummet. Härlig miljö och utsikt från balkongen. Det enda jag kan klaga på är mörkläggningsgardinerna. Dom täckte inte helt så det gick inte att få tillräckligt mörkt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell

Ej rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige mån 27 jun 2022)
“Vi blev mycket besvikna till en början. Då allt såg mycket större ut på bild. Och utsikten var katastrof! Allt var dammigt, riktigt äckligt vill jag säga. Renoveringsdammet var inte bortstädat. Tjockt dammlager på persiennerna och dom funkade dessutom inte. Inga lampor i sänglamporna ovanförliggande sängarna. Dörren till badrummet ”grep” och duschstången i duschen fick vi på oss några gånger. Då vi betalat en större summa så tyckte jag att jag borde säga igen så det gjorde vi. Det mesta blev fixat inom kort så det var bra. Frukosten var heller inget att hurra över. Inte mycket att välja på och vår son som är mycket kräsen åt i princip ingenting! Något vi saknade var oboy och kanel. Något som sonen i övrigt väljer. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 1 av 5

Mysigt och fräscht boende med grym service nära nöjesparken

Populärt val av Provalone, Sverige (Sverige lör 25 jun 2022)
“Vi hade minisviten i Kallenbergsvillan 5 dagar. Väldigt fräscht rum och supertrevlig personal. Var det nåt som önskades eller anmärktes på så löstes det direkt. Grym service! Kan varmt rekommendera :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Så himla trevligt!

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 jun 2022)
“Så himla trevligt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Inte en femstjärning camping

Ej rekommenderad av Sanna, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Jag anser inte denna camping/resort vara femstjärning överhuvudtaget. Vi fick ingen städning under en hel vecka i vårt hotellrum trots att städpersonalen var utanför vår dörr dagligen. Frukosten var katastrof i utbud och hur den var uppstyrd. Som glutenallergiker var det inte trevligt att upptäcka mögel på brödet samt att utbudet var väldigt dåligt generellt vid frukosten - vi blev aldrig mätta. Hela campingen består av arbetande ungdomar som inte besitter något intresse för kundservice. Vid incheckningen fick man en nyckel till sitt rum och en karta och var tvungen att fråga själv om hur campingen fungerade. Otroligt dåligt uppstyrt med parkeringen då den ibland var full och vi var tvungna att parkera långt ifrån vårt boende på Coop-parkeringen. Problemet var att ingen kontrollerade att behöriga bilar stod på rätt parkering och sommar- och vattenland-gästerna parkerade sina bilar på vår hotellparkering. Sammanfattningsvis var detta en stor besvikelse och nästa sommar ser vi oss gärna om efter en annan camping!”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 2 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 1 av 5
Frukost 1 av 5

Härliga Gotland!

Populärt val av Lotta, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Fick ett perfekt hotellrum med havsutsikt där man såg båtarna gick.Härligt att ha en uteplats fast man hade hotellrum.Kvällssolen var perfekt.Minus för att det inte fanns nåt kylskåp.Men ett tips som vi hade det var en eldriven kylväska.Perfekt frukostbuffé med det mesta.Pannkakor ett plus.Oxå ett plus att man fick med sig frukostpåse då man åkte med båten tidigt.Plus oxå att man fick bada i lagunen morgon/kväll.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Perfekt för barn!

Populärt val av Elina, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Fin service, fin miljö, roliga aktiviteter för barn med sommarland och vattenland samt minigolf etc. Både dottern och jag kunde slappna av och ha det väldigt roligt och trevligt här!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Det enda minuset var väl att vi åkte på ...

Populärt val av MW, Sverige (Sverige tor 01 jul 2021)
“Det enda minuset var väl att vi åkte på "försäsong" dvs, allt var inte öppet. Sen hade det varit ett stort plus om det fanns en sandstrand vid hotellet. Det var lite knöligt med stenarna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

GGN 2020

Populärt val av Henrik, Sverige (Sverige tis 27 okt 2020)
“Oerhört fint hotell och bra tider för frukost. Hela resan var jätte bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-11-25 18:25:27, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews