Kneippbyn Resort Visby Hotell

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 81% 483 av 600 rekommenderar (134 recensioner)

Gästbetyg: 81%

(483 av 600 rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Hotellstandard 3,9 av 5
Rumsfaciliteter 3,8 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Service 3,9 av 5
Frukost 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 134)

Kallenbergshotell

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 aug 2022)
“Jätte fint hotell, toppen fina rum. Frukosten var helt ok. Bra läge. Kommer gärna tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Med enkla knep skulle denna resorten kunna göras så mycket bättre

Populärt val av Marie, Sverige (Sverige ons 10 aug 2022)
“Vi bodde i ett hotellrum standard denna gång och det var helt ok standard, fräschare än vad vi hade förvöbtat oss. Dock saknade vi en vattenkokare och vi fick ingen städning, detta framgick ingenstans Städerskan hade bara tönt papperskorgen, wj bäddat, ej tagit ipp blöta habsuka4 elle gett oss nya. När vi framförde detta när vi checkade it reageade knappt personalen och verkade inte tucka det bar nåhot proböem.. Fint läge på resorten men tycker att sp mycket kunde göra så mycket bättre med enkla ting. Tex finns det bara onyttig mat och snacks att ära när den fina restaurangen Solsidan son håller stängt både söndag, måndag inte har öppet. Man tröttnar väkdugt snabbt på pizza i hamburgare, dessutom finns inga Nyttiga snacks sol frukt att köpa på området utan mest bara glass. Inte ens en kanelbulle fanns att köpa om man KY ville ha en vanlig fika. Coop butiken vid området känns mer som ek strandnära med mest godis och baddräkter, i princip inget ätbart finns att handla där. Känns helt klart som att heka resorten behöver lite mer kärlek och omtanke om sina gäster. Vi har bott nu flera gånger men vi kommer definitivt inte att bo kvar där utan åka över dagen om det blir fler besök.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 2 av 5

Det enda vi önskade oss var ett fräscht ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 aug 2022)
“Det enda vi önskade oss var ett fräscht duschdraperi för det var solkigt. rum nummer 5, häng upp ett nytt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Service 0 av 0
Frukost 0 av 0

Bra hotell

Populärt val av Nelly, Sverige (Sverige mån 08 aug 2022)
“Bra prisvärt hotell. Dock kunde matutbudet på Kneippbyn varit bättre. Hade önskat att det fanns fler maträtter. Pizzerian var ingen vidare få pizzor på menyn och tyvärr brända. Annars nöjd med helheten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Superior room på standard nivå

Ej rekommenderad av Yana, Sverige (Sverige tor 04 aug 2022)
“Ville inleda semestern m en mysig hotellnatt o bokade därför ett superior rum. Balkongen delades m övriga rum som hade fri imsyn varje gång de passerade. Att sitta ute på vår del lockade inte eftersom utsikten bestod av en trädkrona och hotellets sopsortering. Min man fick nästan det fasta duschmunstycket i huvudet. Tack vare att han är lång fångade han munstycket precis, hade jag duschat först hade jag garanterat haft det i huvudet då jag med min längd inte hunnit uppfatta att det lossnade.Städpersonalen jag talade med tackade o bad om ursäkt för detta, receptionen svarade ojdå jag ska meddela vaktmästaren. På rummet fanns kylskåp vilket var bra. Vattenkokaren hade kort sladd o saknade en lämplig placering f att nå ett eluttag. Valet stog mellan en klädd stol, golvet eller sängbordet i metall. Det blev sängbordet vilket gjorde att jag efter användning var tvungen att flytta tillbaka tekokaren igen, då kokhet. Restaurangen som hade pizza o pasta hade visserligen glutenfri botten men personalen upplyste snorkigt om att det ”faktiskt” kostar 30 kronor extra. Frukostbuffén bestod huvudsakligen av flingor, youghurt o fil. Middag åt vi på Solsidan som hade god mat o trevlig utsikt. Städpersonalen var mycket trevlig, likaså Solsidans personal.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Dålig frukost. Dåligt påfyllning, person...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 31 jul 2022)
“Dålig frukost. Dåligt påfyllning, personal som gick runt och drällde men inte såg vad som behövde göras. Varm juice. Vid frukosten var toaletterna ostädade sedan kvällen innan, inte trevligt. Rummet och städningen var bra.”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 1 av 5

Bra frukost. Rummet alldeles för litet. ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 jul 2022)
“Bra frukost. Rummet alldeles för litet. Städningen en rent skämt. Otroligt dåligt.”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 1 av 5
Rumsfaciliteter 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5
Service 1 av 5
Frukost 4 av 5

Trevligt boende på Villa Kallenberg!

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 25 jul 2022)
“Trevligt rum, om än litet. Mycket trevlig balkong. Saknade ordentliga mörkläggningsgardiner (båda var en decimeter för smala för att täcka fönstret). Bodde i rum 207 (saknade fler krokar, hyllor och en handdukstork i badrummet). Enformig frukost med skolmatsalskänsla. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Toppen service.

Populärt val av Sofia, Sverige (Sverige mån 18 jul 2022)
“Tack så mycket alla ni i personalen på Kneippbyn för det fina omhändertagandet av oss ❤️ Ni är guld värda 🏆 Jag hoppas att eran chef/chefer får läsa detta och att ni får den uppskattningen ni förtjänar ❤️ Tack vare er så kommer vi gärna tillbaka nästa år 🥇”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell

Ej rekommenderad av Katja, Sverige (Sverige sön 17 jul 2022)
“Obekväma kuddar och sängar. Alldeles för litet badrum för trångt i hallen när man har barnvagn öppen balkong vilket är livsfarligt när man har barn Lyhört Ingen ramp i trappan som går till nedre våningen - hur kan ni ha missat den?! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 2 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 1 av 5
Frukost 2 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews