Kneippbyn Resort Visby Hotell

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 81% 483 av 600 rekommenderar (134 recensioner)

Gästbetyg: 81%

(483 av 600 rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Hotellstandard 3,9 av 5
Rumsfaciliteter 3,8 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Service 3,9 av 5
Frukost 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 134)

Fin anläggning

Populärt val av Lisen, Sverige (Sverige lör 16 jul 2022)
“Perfekt anläggning för oss med barn, allt nära. Vattenland, lekland, restauranger, affär - skönt att slippa köra någonstans. Hotellet helt okej. Aningen dåligt städat när vi anlände då vi hittade popcorn lite överallt i rummet. Överlag ett bra rum och hotell. Härligt med en egen liten uteplats från hotellrummet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Helt ok. Tyvärr är personalen på anläggn...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 15 jul 2022)
“Helt ok. Tyvärr är personalen på anläggningen inte serviceminded och obrydd. Halvdan städning. Vissa dagar är sängen bäddad, andra dagar inte. Personalen byter inte ut smutsiga glas. Hade förväntat mig högre standard på maten med tanke på priset. Inte ett hotell jag kommer att välja igen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 2 av 5
Frukost 5 av 5

Levde inte upp till förväntningarna

Ej rekommenderad av Johanna P, Sverige (Sverige tor 14 jul 2022)
“Att de ej fanns hiss kom som en överraskning, väldigt svårt när man kommer med vagn, barn & massa packning. Stod att man fick balkong med möbler, men tydligen så fick var det en gemensam balkong man delade med alla, och satt någon annan på balkongen såg de rätt in i ens egna rum & säng. Massor med stora spindlar på rummet och kransen o badrummet gick knappt att använda. Rabattkod till bokning av sommarland man skulle få vid incheck fick jag ingen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Kneippbyn Hotell

Populärt val av Snorkfröken, Sverige (Sverige ons 13 jul 2022)
“Själva rummet var bra. Det var stort och fint med bra läge och fin utsikt. Sedan var det lite detaljer som hade kunnat förbättra upplevelsen. Barnen saknade en stege till våningssängen som de hade svårt att ta sig upp i. Det var dåligt fall i duschen så varje gång man duschade rann det vatten över hela golvet och det fanns ingen skrapa att få bort vattnet med. När rummet städades bäddades inte barnens sängar alls och de smutsiga muggarna och glasen byttes inte till rena utan lämnades där som de var. Balkongdörren kärvade och fick trixas med varje gång man ville låsa den. Dessutom gick den inte att ställa upp utan att man ställde en stol framför. Utestolarna saknade dynor och var lite obekväma utan. Filtar hade varit ett plus till svala sommarkvällar på balkongen. Det sista är att vi saknade en papperskorg på rummet och fick slänga allt vårt skräp i badrummet. Frukosten hade kaffe som var för starkt och smakade för mycket garvsyra och det saknades bacon, vilket annars alltid är standard på bufféer. Annars helt ok buffé.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Frukost kunde varit betydligt bättre med...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 jul 2022)
“Frukost kunde varit betydligt bättre med fler saker. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

Bo bra i Kneippbyn

Populärt val av Magnus O, Sverige (Sverige mån 04 jul 2022)
“Tillbringade tre nätter i Kallenbergs villa. Perfekt rum med egen balkong där vi kunde njuta av solnedgången. Bra frukostbuffé samt nära till restaurangerna. Tyst och lugnt läge, kommer gärna tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Helt ok hotell

Ej rekommenderad av Karolina, Sverige (Sverige sön 03 jul 2022)
“Vi bokade Villa Kallenberg som inte är handikappanpassat över huvud taget, information som inte framkommer på hemsidan. Det är många trappsteg upp till alla rummen och man får inte ha någon fysisk funktionsnedsättning för att bo här, annars kommer man inte upp för trapporna. Receptionisten var inte så serviceinriktad och vi fick själva fråga om man fick tillgång till poolen utöver parkens öppettider eftersom jag hade läst det nånstans. Vattenparken och leklandet var trevligt men ett tips är att ställa dig i kö i tid innan vattenparken öppnar för det är INTE gott om solstolar med parasoll, de går åt snabbt! Dåligt med öppettider, när vi åkte vid midsommar, hade de bara öppet 11-17. Flera av attraktionerna i leklandet var stängda, senare läste vi att en flicka hade trillat ur en åkattraktion, Fyren! Det fanns EN restaurang öppen så det var pasta eller pizza som gällde till helt ok pris.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 2 av 5
Frukost 3 av 5

🤩

Populärt val av Eleonor , Sverige (Sverige tis 28 jun 2022)
“Jättefint rum, stort och rymligt. Lyxigt med vattenkokare, the och kaffe på rummet. Härlig miljö och utsikt från balkongen. Det enda jag kan klaga på är mörkläggningsgardinerna. Dom täckte inte helt så det gick inte att få tillräckligt mörkt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell

Ej rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige mån 27 jun 2022)
“Vi blev mycket besvikna till en början. Då allt såg mycket större ut på bild. Och utsikten var katastrof! Allt var dammigt, riktigt äckligt vill jag säga. Renoveringsdammet var inte bortstädat. Tjockt dammlager på persiennerna och dom funkade dessutom inte. Inga lampor i sänglamporna ovanförliggande sängarna. Dörren till badrummet ”grep” och duschstången i duschen fick vi på oss några gånger. Då vi betalat en större summa så tyckte jag att jag borde säga igen så det gjorde vi. Det mesta blev fixat inom kort så det var bra. Frukosten var heller inget att hurra över. Inte mycket att välja på och vår son som är mycket kräsen åt i princip ingenting! Något vi saknade var oboy och kanel. Något som sonen i övrigt väljer. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 1 av 5

Mysigt och fräscht boende med grym service nära nöjesparken

Populärt val av Provalone, Sverige (Sverige lör 25 jun 2022)
“Vi hade minisviten i Kallenbergsvillan 5 dagar. Väldigt fräscht rum och supertrevlig personal. Var det nåt som önskades eller anmärktes på så löstes det direkt. Grym service! Kan varmt rekommendera :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews