Kneippbyn Resort Visby Hotell

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 79% 376 av 475 rekommenderar (83 recensioner)

Gästbetyg: 79%

(376 av 475rekommenderar)
Totalupplevelse 3,8 av 5
Hotellstandard 3,9 av 5
Rumsfaciliteter 3,7 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Service 3,9 av 5
Frukost 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 83)

Ej prisvärt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 01 jul 2016)
“Rummet mycket litet. Fanns små myror både på toa på hotellet samt vid frukosten på borden och väggen bakom bordet. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 2 av 5

LITEN PLATS

Ej rekommenderad av EM, Sverige (Sverige ons 29 jun 2016)
“När man bokar rum för fyra personer bör man kunna röra på sig alla fyra samtidigt. Komma till dubbelsängen på båda sidor utan att klättra i den för att komma upp till huvudkudden. Önskvärt vore två stolar och ett litet bord så man kunde fika på rummet eller spela spel om vädret inte var ok. I köket fanns inte något porslin eller bestick eller övrigt. Vet inte om jag missat detta vid bokningen. På lilla terassen fanns bara två stolar inget bord, lite tråkigt. Bra om man kan torka våta badkläder i badrummet.”
Kneippbyn Hotell svarar (fre 01 jul 2016)
Hej, vi är medvetna om att hotellrummen är små och vi försöker att vara väldigt tydliga med det i objektsbeskrivningen. Dels att det är ett standard dubbelrum med två extrabäddar, att t ex sovdelen är på drygt 10 kvm osv Köket i centrumdelen är till för att ge barnfamiljer möjligheter att kunna värma barnmat inte att användas som ett ordinarie kök. Vi hoppas att ni trots allt hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och Gotland!
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

dålig frukost med torra bullar, inget fä...

Populärt val av Eva, Sverige (Sverige ons 29 jun 2016)
“dålig frukost med torra bullar, inget färskt bröd. Inga servetter fanns på de 4 frukostar vi åt. Behövs när man har barn med.”
Kneippbyn Hotell svarar (fre 01 jul 2016)
Hej, tråkigt att ni fick en negativ upplevelse av vår frukost. Jag har vidarebefordrat dina synpunkter till ansvariga för restaurangen och får passa på och be om ursäkt för det bristfälliga. Vi hoppas att ni trots allt hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och Gotland och hälsar er välkomna tillbaka igen!
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

Storlek

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 jun 2016)
“Hade bokat för 3 personer, väldigt trångt med 3 sängar i detta rum!”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Hotel

Populärt val av Lena, Sverige (Sverige tis 14 jun 2016)
“Ett bra och prisvärt hotel. Städning av badrummet kunde dock ha varit lite bättre. Saknade en sopkorg på rummet, det fanns en liten i badrummet men den var alldeles otillräcklig. Men i det stora hela var allt till belåtenhet, en vacker utsikt och egen altan sätter ett plus på vistelsen.”
Kneippbyn Hotell svarar (tor 16 jun 2016)
Trevligt att ni upplevde vårt hotell som bra och prisvärt, det är precis det vi strävar efter. Naturligtvis skall städningen vara bra även i badrummet, den synpunkten tillsammans med önskemål om en sopkorg skickar vi vidare till ansvarig för housekeeping och passar samtidigt på och hälsa er välkomna tillbaka till Kneippbyn och Gotland igen.
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell Kneipbyn

Populärt val av Bodilla, Sverige (Sverige sön 23 aug 2015)
“Mest fräsch upplevelse. Doftade mycket av rengöringsmedel. Kväljande. Behövde vädra vid varje ankomst till rummet. Trångt. Förstår att det inte fanns särskild plats att öppna resväskorna, men det saknade vi. inte så kul att öppna en dammig resväska i den rena sängen. Sängen var för mjuk för våra ryggar. vi hade svårt sova gott en hel natt. För övrigt saknade vi inget. Personal i receptionen var trevlig och proffsig.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Service 0 av 0
Frukost 0 av 0

Djurfritt?

Populärt val av Gunilla , Sverige (Sverige fre 21 aug 2015)
“En stor anledning till att vi bokade just det här hotellet var att det skulle vara ett djurfritt hotell. Efter någon dag ser vi att en av de andra hotellgästerna har en liten hund med sig boendes på hotellet. Vi sa självklart till i receptionen och de skulle ta tag i det. Hotellet måste ha bättre koll tycker jag och vara ännu mer tydliga med att informera att husdjur är förbjudet. Kan man inte lita på att hotellet ser till att följa sina egna regler så vet jag inte om jag kommer bokat detta hotell igen som astmatiker. Annars bra frukost med mjölkfria och glutenfria alternativ. Hotellrummen har AC vilket var bra. Det var bekväma sängar. Det var lugnt på hotellet och man hörde inte så mycket av de andra gästerna. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Bra hotell

Populärt val av Matte, Sverige (Sverige sön 02 aug 2015)
“Ett bra litet hotell med ett bra läge både för att vara på Kneippbyn, men även då man vill åka runt och uppleva Gotland med bra avstånd till Visby.”
Kneippbyn Hotell svarar (lör 22 aug 2015)
Bästa gäst, roligt att Er vistelse på Kneippbyn Resort Visby var bra och vi önskar Er varmt välkomna tillbaka! //Annica
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Hotell keipebyn

Populärt val av Amber 10, Sverige (Sverige tis 28 jul 2015)
“Det var ett bra boende med närhet till resturanger och havet. Bra med bussen in till Visby. Det som man skulle vilja var att frukosten även kunnat innehålla tex. Äggröra, prinskorv och bacon. Och även något frukt som melon.”
Kneippbyn Hotell svarar (tor 30 jul 2015)
test
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Borde ej få kallas hotell.

Ej rekommenderad av Ove Täkte, Sverige (Sverige tor 16 jul 2015)
“Rummet litet och trångt, inga tavlor. 70 tals look utan några finesser. Lyhört. Ingen reception i hotellbyggnaden. Frukostmatsal i annan byggnad ca 200 m bort.”
Kneippbyn Hotell svarar (mån 20 jul 2015)
Bästa gäst, vi hoppas att Ni trots de mindre moderna rummen, som kanske inte uppfyllde Era förväntningar, hade en bra och trivsam vistelse och önskar Er varmt välkomna till Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 2 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 2 av 5
Frukost 1 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews