Kneippbyn Resort Visby Hotell

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 79% 375 av 474 rekommenderar (83 recensioner)

Gästbetyg: 79%

(375 av 474rekommenderar)
Totalupplevelse 3,8 av 5
Hotellstandard 3,9 av 5
Rumsfaciliteter 3,7 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Service 3,9 av 5
Frukost 3,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 83)

Frukosten?

Ej rekommenderad av Lina, Sverige (Sverige tis 14 jul 2015)
“För dyrt med tanke på vad man fick. Tråkigt och trångt rum men vacker utsikt. Efter två dagar så va man så trött på frukosten att man lika gärna hade kunnat strunta i den. Halv torra mackor och fil? Varför inte lägga brödet i ugnen en stund för att få en nybakad känsla på det. Var va baconet och äggröran? Eller varför inte pannkakor? Och äggen. Hur är det möjligt att koka ägg så att de är hårda i gulan och lösa i vitan? ”
Kneippbyn Hotell svarar (tis 28 jul 2015)
Bästa gäst, frukosten vi serverar är en sk kontinental frukost vilket innebär att det inte serveras varma rätter. Däremot skall självklart det som serveras vara färskt, gott och upplevas som en god start på dagen. Vi beklagar att vi inte lyckades uppfylla Era förväntningar. Vi värdesätter Era synpunkter som vi tar med oss i vårat fortsatta arbete med att förbättra vår anläggning. Vi hoppas att Er totala upplevelse var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn resort Visby. //Annica
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 5 av 5
Frukost 1 av 5

Skyltning

Populärt val av "Nöjda besökare", Sverige (Sverige sön 12 jul 2015)
“Vi - och många andra med oss - tyckte att skyltningen till receptionen, frukosten o a var en smula otydlig. Vi mötte flera som "irrade runt" och hade svårt att hitta rätt. I övrigt är vi mycket nöjda med vår vistelse. Vi hade dessutom sällskap av ett par som många gånger tidigare besökt anläggningen och därför snabbt kunde guida oss rätt…. ”
Kneippbyn Hotell svarar (mån 20 jul 2015)
Bästa gäst, vi har förståelse för Era synpunkter. Vi har fått upp, efter lite förseningar, nya skyltar som tydliggör och underlättar för gästen att hitta just ovannämnda platser. Vi är glada att Er totala upplevelse var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby //Annica
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Inte riktigt ett hotell

Populärt val av Emil, Sverige (Sverige tis 07 jul 2015)
“Rummen var felaktigt möblerade och bäddade och det ena av två var inte ordentligt städat med tex pant och trasiga glödlampor liggandes på garderoben. Nedgånget och smutsigt badrum. Men fantastisk uteplats och utsikt. Trevlig frukostrestaurang och trevlig och tillmötesgående personal. På det hela taget kändes hotellet mer som ett vandrarhem och bara närheten till äventyrslanden som kan motivera priset.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 2 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Innan högsäsong

Populärt val av Linda, Sverige (Sverige ons 17 jun 2015)
“Fem övernattningar med en treåring som älskar sin kvällsvälling i ett hotellrum där det inte finns en vattenkokare. Första gången jag upplevt det. Det är även första gången jag upplevt usel städning där dammråttorna sprang fritt under sängen. Sängen som för övrigt bäddades en gång under vistelsen. Utöver det kunde info om hög vs lågsäsong varit lite tydligare. Fanns inget ställe i närheten att äta på efter klockan fem. Som barnfamilj insåg vi i efterhand att vi skulle ha valt stuga så vi kanske kunde laga iaf korv och mos. Dock var tanken att vi skulle komma ifrån allt det vardagliga. Utöver det kan jag tycka att inträde borde ingå även under lågsäsong. Men framför allt borde det finnas någon restaurang där man iallafall kan äta. fram till 19. Men uppvägande var väldigt trevlig personal och fantastisk utsikt från altanen. ”
Kneippbyn Hotell svarar (ons 24 jun 2015)
Bästa gäst, Det är oerhört tråkigt att höra att Ni upplevt att kvalitén på vår städning inte uppfyllt Era förväntningar. Då utrymmena på våra hotellrum är begränsade finns inte vattenkokare på rummen, däremot finns ett pentry på hotellet som samtliga gäster har fri tillgång till där vattenkokare och mikrovågsugn finns att tillgå. Vad de beträffar inträden så ingår det aldrig i våra boenden oavsett säsong utan det är ett valfritt tillval för samtliga gäster. Vi är tacksamma för Er synpunkter och tar med oss det i vårat fortsatta arbete att utvecklas och bli bättre. Vi önskar Er välkomna tillbaka till oss på Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Rummets storlek

Populärt val av Tina, Sverige (Sverige sön 17 aug 2014)
“Det var för litet rum för 4 personer ingen bagageplats. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Enkelt men ok!

Populärt val av Nonanna, Sverige (Sverige mån 11 aug 2014)
“Enkelt och tråkig frukost! Men, sköna sängar, luftkonditionering samt lugnt läge gör att jag ändå rekommenderar detta boende! Perfekt även om man ska besöka nöjeslandet såklart! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 1 av 5

Prisvärt

Populärt val av Pensinär, Sverige (Sverige tor 31 jul 2014)
“Ett prisvärt hotell med trevlig balkong mot havet. Lätt att ta sig till Visby utan bil. Närhet till matställen och annan service.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

-Knarrande, gamla våningssängar inga ska...

Populärt val av Anonym, Finland (Finland tis 29 jul 2014)
“-Knarrande, gamla våningssängar inga skapliga sängkanter. Frukosten var inte lika mångsidig som på andra hotellen. +Mycket vänlig personal. Bra städat och trivsamt överallt. Svalt och skönt i rummet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

Kneippbyn hotell

Populärt val av Olsson, Sverige (Sverige tis 29 jul 2014)
“Plus: Bra med en terass till det lilla rummet. Skönt att det fanns AC. Vi fick alltid parkeringsplats. Mycket trevlig personal. Minus: Fick inte alltid nya handdukar trots att vi lagt gamla på golvet. Ofräsch heltäckningsmatta i korridoren.Ingen minibar, skulle vara skönt att kunna ha kyld dryck så här på sommaren.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Tilläggas

Populärt val av Linda Andersson , Sverige (Sverige sön 27 jul 2014)
“Kylskåp kan vara bra att ha på hotellrummen för möjlighet att kyla mediciner. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews