Kneippbyn Resort Visby Hotell

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 79% 375 av 474 rekommenderar (83 recensioner)

Gästbetyg: 79%

(375 av 474rekommenderar)
Totalupplevelse 3,8 av 5
Hotellstandard 3,9 av 5
Rumsfaciliteter 3,7 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Service 3,9 av 5
Frukost 3,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 83)

Kneippbyn hotell

Populärt val av Daddurs, Sverige (Sverige sön 21 jul 2013)
“Vi tycker att hotellet var bra, men det var inte bra städat när vi kom, det var mycket sand på golvet, men det ordnade de i receptionen efter tillsägelse. Vi hade fått information om att det var rökfritt, men vi kunde inte sitta ute på altanen eller vädra en enda dag eftersom grannarna satt och rökte. Vi gick då ner i receptionen och frågade om det var ok att röka på altanen och fick då till svar att det inte var ok, de skulle säga åt dem som bodde där. Detta skedde inte och vi gick ner till receptionen och frågade och då sa de att de diskuterat det och att de inte kunde förbjuda våra grannar att röka. Vi fick också information om (står på dörren) att de skulle byta lakan efter halva tiden om man sov mer än tre nätter, detta fick vi säga till om. Mycket små rum för oss tre, dyrt att betala så mycket för så små rum. Det var i övrigt fräscha rum och en fantastisk utsikt, om man hade kunnat njuta av den.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Bra service!

Populärt val av Tavffa21, Sverige (Sverige ons 03 jul 2013)
“Jätte bra service, alla trevliga och glada. Mycket att rekommendera. Prisvärt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

I stort nöjda kunder.

Populärt val av Affe o Gunilla, Sverige (Sverige mån 01 jul 2013)
“Mycket nöjda med vår vistelse. Mycket tillmötesgående personal. Dock upplevde vi frukostmatsalen lite som en skolbespisning. Frukostmaten var bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

kneippbyn i sista minuten

Populärt val av mona, Sverige (Sverige mån 06 aug 2012)
“det lilla hotellet i kneippbyn är helt underbart. ett litet hotell med bara en bottenvåning. rummen har uteplats med stolar och bord och egen utgång från rummet. Då man kanske inte vill sova med altandörren öppen eftersom det är bottenplan, finns en moderna luftkonditionering på rummet. platt-tv. sängarna var väldigt sköna, mörkläggningsgardiner finns. det finns sittplatser o bänkar lite här o var på området. hotellet är väldigt ljudisolerat. på övervåningen finns en bastu och balkong med underbar utsikt över havet. frukosten är under medel, men kan man sitta ute är utsikten ljuvlig. restaurangen serverade mycket bra mat”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 2 av 5

AC

Populärt val av T.K, Finland (Finland mån 30 jul 2012)
“Det bästa var att rummen var kylnigngsbara, skönt i sommarhettan”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bord

Populärt val av np, Sverige (Sverige tis 26 jun 2012)
“Saknade ett litet bord i rummet.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Rum och frukost

Populärt val av Agnes, Sverige (Sverige lör 23 jun 2012)
“Rummet på gränsen för litet för två personer. Frukosten kunde ha varit lite mer att välja på.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Toppen

Populärt val av Öländska, Sverige (Sverige lör 23 jun 2012)
“Hotellet är toppenfint och har en egen uteplats. Lugnt. Saknar en öppen pool för vuxna, Kneippbyn rekommenderar ju inte havsbad.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

nöjd

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 12 jun 2012)
“Jag och min familj är jättenöjda med vår vistelse på Gotland. Vi bodde jättebra på hotellet. Det enda jag kan anmärka på är att jag tyckte det var kallt i vårt badrum. Det har ju inte varit så varmt ute än så jag tycker kanske att man kunde haft lite värme på i badrummet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Mysigt

Populärt val av Piafh, Sverige (Sverige tis 22 maj 2012)
“På det stora hela hade jag och maken det bra. Vi upplevde att frukostrestaurangen var väldigt ljudlig, samt att det var synd att inte ha ngn kollektivtrafik mellan Visby och Kneippbyn. Vi är dock nöjda ändå.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews