Kneippbyn Resort Visby Hotell

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 79% 376 av 475 rekommenderar (83 recensioner)

Gästbetyg: 79%

(376 av 475 rekommenderar)
Totalupplevelse 3,8 av 5
Hotellstandard 3,9 av 5
Rumsfaciliteter 3,7 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Service 3,9 av 5
Frukost 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 98)

Bra frukost. Rummet alldeles för litet. ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 jul 2022)
“Bra frukost. Rummet alldeles för litet. Städningen en rent skämt. Otroligt dåligt.”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 1 av 5
Rumsfaciliteter 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5
Service 1 av 5
Frukost 4 av 5

Trevligt boende på Villa Kallenberg!

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 25 jul 2022)
“Trevligt rum, om än litet. Mycket trevlig balkong. Saknade ordentliga mörkläggningsgardiner (båda var en decimeter för smala för att täcka fönstret). Bodde i rum 207 (saknade fler krokar, hyllor och en handdukstork i badrummet). Enformig frukost med skolmatsalskänsla. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Toppen service.

Populärt val av Sofia, Sverige (Sverige mån 18 jul 2022)
“Tack så mycket alla ni i personalen på Kneippbyn för det fina omhändertagandet av oss ❤️ Ni är guld värda 🏆 Jag hoppas att eran chef/chefer får läsa detta och att ni får den uppskattningen ni förtjänar ❤️ Tack vare er så kommer vi gärna tillbaka nästa år 🥇”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell

Ej rekommenderad av Katja, Sverige (Sverige sön 17 jul 2022)
“Obekväma kuddar och sängar. Alldeles för litet badrum för trångt i hallen när man har barnvagn öppen balkong vilket är livsfarligt när man har barn Lyhört Ingen ramp i trappan som går till nedre våningen - hur kan ni ha missat den?! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 2 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 1 av 5
Frukost 2 av 5

Fin anläggning

Populärt val av Lisen, Sverige (Sverige lör 16 jul 2022)
“Perfekt anläggning för oss med barn, allt nära. Vattenland, lekland, restauranger, affär - skönt att slippa köra någonstans. Hotellet helt okej. Aningen dåligt städat när vi anlände då vi hittade popcorn lite överallt i rummet. Överlag ett bra rum och hotell. Härligt med en egen liten uteplats från hotellrummet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Helt ok. Tyvärr är personalen på anläggn...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 15 jul 2022)
“Helt ok. Tyvärr är personalen på anläggningen inte serviceminded och obrydd. Halvdan städning. Vissa dagar är sängen bäddad, andra dagar inte. Personalen byter inte ut smutsiga glas. Hade förväntat mig högre standard på maten med tanke på priset. Inte ett hotell jag kommer att välja igen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 2 av 5
Frukost 5 av 5

Levde inte upp till förväntningarna

Ej rekommenderad av Johanna P, Sverige (Sverige tor 14 jul 2022)
“Att de ej fanns hiss kom som en överraskning, väldigt svårt när man kommer med vagn, barn & massa packning. Stod att man fick balkong med möbler, men tydligen så fick var det en gemensam balkong man delade med alla, och satt någon annan på balkongen såg de rätt in i ens egna rum & säng. Massor med stora spindlar på rummet och kransen o badrummet gick knappt att använda. Rabattkod till bokning av sommarland man skulle få vid incheck fick jag ingen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Kneippbyn Hotell

Populärt val av Snorkfröken, Sverige (Sverige ons 13 jul 2022)
“Själva rummet var bra. Det var stort och fint med bra läge och fin utsikt. Sedan var det lite detaljer som hade kunnat förbättra upplevelsen. Barnen saknade en stege till våningssängen som de hade svårt att ta sig upp i. Det var dåligt fall i duschen så varje gång man duschade rann det vatten över hela golvet och det fanns ingen skrapa att få bort vattnet med. När rummet städades bäddades inte barnens sängar alls och de smutsiga muggarna och glasen byttes inte till rena utan lämnades där som de var. Balkongdörren kärvade och fick trixas med varje gång man ville låsa den. Dessutom gick den inte att ställa upp utan att man ställde en stol framför. Utestolarna saknade dynor och var lite obekväma utan. Filtar hade varit ett plus till svala sommarkvällar på balkongen. Det sista är att vi saknade en papperskorg på rummet och fick slänga allt vårt skräp i badrummet. Frukosten hade kaffe som var för starkt och smakade för mycket garvsyra och det saknades bacon, vilket annars alltid är standard på bufféer. Annars helt ok buffé.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Frukost kunde varit betydligt bättre med...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 jul 2022)
“Frukost kunde varit betydligt bättre med fler saker. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

Bo bra i Kneippbyn

Populärt val av Magnus O, Sverige (Sverige mån 04 jul 2022)
“Tillbringade tre nätter i Kallenbergs villa. Perfekt rum med egen balkong där vi kunde njuta av solnedgången. Bra frukostbuffé samt nära till restaurangerna. Tyst och lugnt läge, kommer gärna tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews