Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 86% 1477 av 1711 rekommenderar (373 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1477 av 1711 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 376)

Behövs nån form av solskydd, parasoll el...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 aug 2022)
“Behövs nån form av solskydd, parasoll eller liknande på uteplatsen, annars var allt prima!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stuga smöjen

Ej rekommenderad av Emelie K, Sverige (Sverige fre 19 aug 2022)
“Stugan var bra, fräsch, bra planerad. Dock fanns ett stort minus, det är nog den värsta sängen jag någonsin sovit i. Stenhård, sista 2 nätterna kunde jag knappt en sova pga så ont i ryggen, otroligt synd då stugan i övrigt var så bra”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nästan bara positivt

Populärt val av Elin, Sverige (Sverige tis 16 aug 2022)
“Mycket fin stuga, fin utsikt mot vattnet, nära lekplats så barnen kunde springa och leka. Otroligt lyxigt att få gå och bada gratis morgon och kväll i poolen. Det negativa är att sängarna var väldigt hårda, till och med barnen klagade. Känndes som att det var ett ihopplock av vad som fanns över. Men för övrigt är vi jättenöjda och kommer garanterat komma tillbaka igen!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Överlag utmärkt stuga/lägenhet men minus...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 16 aug 2022)
“Överlag utmärkt stuga/lägenhet men minus för det lilla badrummet som snarast förde tankarna till badrummet l hytterna på Finlandsfärjorna. Många unga anställda där merparten såg uttråkade ut. Ett leende kunde ibland vara på plats från personalen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Okej Boende

Populärt val av Boende under medeltidsveckan, Sverige (Sverige mån 15 aug 2022)
“I helhet nöjd med stugan i sig, mysig. Ganska sliten stuga. Vi var två personer men det fanns plats för fyra, det hade blivit trångt. Vi bodde i utkanten av campingen på en mysig plats med skog runtomkring. Kändes lite lugnare än nere på stora campingen. Ganska sliten stuga, man kanske bör rusta upp de stugor man har innan man bygger nya. Saknade spis, hade önskat bättre specifikation om det och av stugan om faciliteter. Vid ankoms hittades myror under diskbänken, porslinet var dåligt diskat, kaffebryggaren var inte avtorkad och hade spår av både kaffefläckar och kaffesump, kannan var heller inte diskad. Golvet kändes grusigt och dammigt. Hade man gjort ordentligt städtillsyn efter förra boendegästerna eller hade man bara lagt in ny handduk och diskborste? Jag började fundera på om stugan ens var städad. Kylskåpet var inte städat och hittade både hårstrå och fläckar från läckt vätska både i lådorna i kylen och i hyllorna i dörren som var lätta att diska bort själv.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kneippbyn

Populärt val av Missmodise, Sverige (Sverige mån 15 aug 2022)
“Kneippbyn i mitt hjärta! Så jag står ut med mycket. Men jag upplever att standarden var lägre i år än för några år sedan. Stugan var sliten, dock måste jag säga att alla duschar i servicehusen var helt amazing! I stugan hade vi alla kökstillbehör vi behövde, badrummet var helt okej (duschen var skön men hela badrummet kändes lite fuktigt). Men mycket jack i plastmattorna på golvet så vi tog fram dammsugaren direkt när vi kom för vi upplevde att det var smutsigt på golvet, men det var ju märken i mattan. Vi saknade eluttag i stuga 25. Alltså det fanns men inte strategiskt bra placerade. Vi hittade bara ett bakom soffan och ett under köksskåpet i köket. Hade varit bra med ett nära en spegel för att torka håret..? Men all-in-all så är vi alltid nöjda på Kneippbyn. Tack för detta året!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Villa vagn

Populärt val av Sara , Sverige (Sverige mån 15 aug 2022)
“Helt okej boende, men för din pengarna hade jag nog förväntat mig mer. Den va äldre och välanvänd. Hårda sängar men ska man bara bo ett par nätter så helt okej. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Villavagn

Ej rekommenderad av Eme, Sverige (Sverige sön 14 aug 2022)
“villavagnen utvändigt var fin men invändigt var det fuktskador och en massa annat, inte så trevligt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Närhet till allt.

Populärt val av Jörgen Sahlin, Sverige (Sverige lör 13 aug 2022)
“En otroligt bra upplevelse för hela familjen! Sommarland,vattenland,medeltidafestival i Visby. Vad mer kan man begära. Vi återkommer nästa år om vi har råd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 1 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kunde inte bo bättre!

Populärt val av Mia, Sverige (Sverige lör 13 aug 2022)
“Vi var ett helt gäng ( familj) och fick stugorna bredvid varann och det var ju jätte kul för alla barnen att kunna springa mellan husen! Hela upplevelsen vart super bra. Där emot saknade vi mer mat utbud, även inne på parkerna. Mer våfflor, pannkakor, hamburgare korv m.m.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-11-25 18:25:27, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews