Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 86% 1356 av 1570 rekommenderar (312 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1356 av 1570 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 201-210 av 344)

Helt och rent men gammal och tråkig inr...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 jun 2016)
“Helt och rent men gammal och tråkig inredning. Inte så lekvänligt för små barn med asfaltsbacke precis utanför stugan. Saknade grönområde och lekplats i anslutning till stugan.”
Kneippbyn stugor svarar (fre 01 jul 2016)
Hej, nu kan jag inte se i vilken stuga du bodde men för de boendegäster som valt att inte besöka Sommar- och Vattenlandet finns det mindre och enklare lekplatser i anslutning till campingen på nedre Kneippbyn och i anslutning till stugbyn på övre delen av Kneippbyn. Drömstugebyn har dock ingen lekplats utan där får man ta sig till Campingens lekplats. Vi hoppas att ni trots allt hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och Gotland och hälsar er välkomna tillbaka igen!
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

shower and toalet paper

Populärt val av Anonym, Finland (Finland mån 27 jun 2016)
“Shower could be better. Toalet paper should be included to even a bit higher price. I don't know if I got a reduction price for Summer-and Waterland- forgot to tell we were staying on Kneippby. Perhaps that could be asked.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt boende i bra område

Populärt val av Andreas, Sverige (Sverige mån 27 jun 2016)
“Vi åkte från Västervik med Gotlandsbåtarna vilket först kan rekommenderas. Smidigt och går snabbare, två timmar ganska så exakt, vilket är en bonus. Väl på Kneippbyn bode vi i stugan på 18 m2 som ligger på campingområdet. Stugan har egen dusch och toalett men främst badbrummet är av enklare standard. Dock så ligger det väldigt fint. Vi passade även på att köpa entré till både Sommarland och Vattenland vilket vi lade en dag vardera på vilket var uppskattat för barnen. Då vi åkte veckan innan midsommar var det en hel del på området som ännu inte var öppnat och en del annat med begränsade öppettider. Värt att notera är att campingen ligger ca 5km från Visby så med facit i hand skulle det faktiskt ha vart trevligt att ta med cyklar. Kneippebyn rekommenderas.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kan verkligen rekomenderas

Populärt val av Fruntimmret, Sverige (Sverige sön 26 jun 2016)
“Vi är så nöjda och kommer garanterat tillbaka”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hårda sängar.

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 jun 2016)
“Hårda sängar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Städ

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 jun 2016)
“Dålig städutrustning - att ha en mop att torka golven med gör ändå bara att skiten sopas runt och blir kvar I stuga, vilket var fallet när vi kom. Orkade dock inte anmärka utan skurade upp det värsta själva med trasa och på huk. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugvecka

Populärt val av Burre, Sverige (Sverige tis 21 jun 2016)
“4-bäddsstuga men svårt tänka mig fler än 2 personer i den. Men i övrigt helt OK för oss, lugnt och tyst, inget som störde.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gotland 2016

Populärt val av Monica, Sverige (Sverige tor 16 jun 2016)
“Fantastiskt väder och ett boende med en underbar utsikt. Boende funkade utmärkt för oss alla även för den av oss som är Rullstolsburen (det har varit problem förut,(toalett,handtag,svägutrymmet)”
Kneippbyn stugor svarar (tis 21 jun 2016)
Roligt att ni hade en bra vistelse hos oss och att vädret hjälpte till med totaltupplevelsen. Vi hälsar er välkomna tillbaka till Kneippbyn och Gotland igen.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 15 jun 2016)
“Väldigt enkelt boende som var sparsamt inrett och en aning slitet. Sängarna var fräscha med nya madrasser och vi fick fin service när det fattades köksutrustning. ”
Kneippbyn stugor svarar (tor 16 jun 2016)
Tack för er recension, det gläder oss att ni uppskattade vår service och självklart tar vi till oss synpunkterna på den saknade köksutrustningen i förbättringsarbetet framåt. Vi hoppas ni hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och på Gotland och hälsar er välkomna tillbaka igen!
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bättre än utlandet!

Populärt val av Marie, Sverige (Sverige tor 09 jun 2016)
“En av de bästa semestrarna någonsin. Blev helt förälskad i Gotland från första stund! Glöm utlandssemestrar och upplev den svenska underbara naturen! Kommer garanterat åka tillbaks!”
Kneippbyn stugor svarar (lör 11 jun 2016)
Tack för den fina recensionen, roligt att ni trivdes hos oss och att Gotland visade upp sig från sin bästa sida. Ni är varmt välkomna tillbaka igen!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews