Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 86% 1346 av 1560 rekommenderar (310 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1346 av 1560rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 211-220 av 310)

Storstuga

Populärt val av Magnus, Sverige (Sverige mån 18 aug 2014)
“Stugan är en bra stuga för en familj på 6 personer med fin altan med utsikt mot havet. Köket saknade lite utrustning så som durkslag, skålar och lock till kastrull och man får räkna med att vakna tidigt då det inte finns några rullgardiner eller persienner. endast gardiner i tunt tyg så vi fick försöka täcka fönster med filtar och handdukar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Internet mm

Populärt val av Ronny, Sverige (Sverige mån 18 aug 2014)
“Naturligtvis ska det ingå gratis internet i en lyxstuga. Och att internet ska nå ut till alla stugor är självklart. Vi bodde längst ut (nr 10, kanonläge!!) och mottagningen räckte inte till så vi fick sitta i service-rummet när vi ville surfa. Vi påpekade detta flera gånger. Bra med bäddsoffa i allrummet men den ska gå att sitta i oxå. Uteplatsen är underbar och skulle bli ännu bättre med ett parasoll. I det relativt höga priset för stugan borde det ingå rabatterat pris till vattenlandet och "Pippi-land". Med en 1-åring är det väldigt omotiverade priser. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dröm stuga

Populärt val av Jesaica, Sverige (Sverige fre 15 aug 2014)
“Det enda jag egentligen har att klaga på är att det va dåligt skyltat till Dröm stugorna från vägen, man åkte förbi vägen flera gånger. Skulle ha behövt en skylt eller något liknande. Det andra är att det inte fanns någon väg fram till själva stugan utan man fick gå i högt gräs för att komma fram. Stugorna låg lite avsides så kändes inte riktigt som man tillhörde campingen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Spindelfritt.

Populärt val av Fredrik, Sverige (Sverige ons 13 aug 2014)
“Hörde att det i sommar funnits en hel del problem med spindlar i inomhusmiljö på Gotland. Inte här. Våra fönster var utrustade med nät. Inga spindlar, vi sov som grisar!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Perfekt stuga vid havet

Populärt val av Katniss, Sverige (Sverige mån 11 aug 2014)
“Vi bodde i en villavagn direkt vid havet, med magnifik utsikt. vi fick skåda vacker solnedgång varje kväll! Vi var nöjda med campingen, förutom att vi tyckte att det skulle behövas fler/ alt. större lekplatser för barn. Vi tyckte även att man borde tänka på att folk sopsorterar mer gärna om detta är förberedd inne i stugan med flera sopkorgar/påsar. (vi tyckte att det inte riktigt finns plats för det.) Vi använde grillplatserna där upplevde vi att det var tumult ibland (en kösystem kanske vore bra, att skriva upp sig på en lista för att boka grilltid eller något?) vi fick komma tillbaka flera gånger för att se om en grillplats är ledig.. Även tyckte vi att det vore superbra om man hade fått rabatt på inträdesbiljetten till sommarlandet/vattenlandet om man bodde i Kneippbyns camping. Personalen var trevliga ungdomar (säkert sommarjobbare) som inte hade alltid koll :) Annars hade vi en perfekt minisemester med våra barn och vi kommer säkert att komma tillbaka till Kneippbyn. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gotlandsferie 2014

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 09 aug 2014)
“Vi var en stor familie på 7 voksne og 5 barn som var sammen ei uke på Gotland. Egentlig skulle vi bo på Visby Strandby, men ble booket om til Kneipbyn. Vi hadde ei fantastisk uke på Gotland, og kommer gjerne tilbake.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugan var bra, men mikroläget på stugan...

Populärt val av Knubbe, Sverige (Sverige tor 07 aug 2014)
“Stugan var bra, men mikroläget på stugan i stugområdet gör stor skillnad. Skulle uppskatta om man vid bokningen fick se på en karta vilken stuga man bokar. Det är stor skillnad på en stuga mitt i dröm-stugeområdet omgiven av andra stugor, eller en stuga i utkanten av området med havsutsikt. Frukostbuffen hade lite dåligt utbud grovt bröd, ingen gröt och råvarorna var inte alltid helt fräscha. Det fanns ingen frukt på frukosten! Detta var en stor brist i mitt tycke. Mer nyttig mat helt enkelt. Skönt att slutstädning finns som alternativ, men 1000 kr är i mesta laget för en liten stuga som drömstugan. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Summerlove

Populärt val av Anitha, Sverige (Sverige ons 06 aug 2014)
“Gillar Kneipbyns camping med sitt utomordentliga läge och faciliteter som äventyrsgolf och vattenland. Tycker att det var perfekt med luftkonditionering i villavagnen speciellt denna fantastiska sommar. Bra disponerad. Hade allt man behöver. Skulle föredragit att det hade funnits ett större bord och fler stolar ute eftersom vi var 6 pers.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sea View Cabin

Populärt val av Patrick, Sverige (Sverige ons 06 aug 2014)
“The cabin was fine, a bit expensive but a lovely location right on the sea front but with a small cliff separating from the rocky beach. The beach was not good, stony and small but the facilities in Kneippbyn were just perfect for a young family so the beach was not so important.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra familjecamping.......

Populärt val av Mia, Sverige (Sverige sön 03 aug 2014)
“Trevlig stuga å trevlig personal på Kneippbyn.Det jag saknade var en badstrand vid campingen.Dålig beskrivning över Kneippbyns camping och det stod ingenstans att det inte fanns någon badplats vid campingen.Kanoncamping för barnfamiljer.Väldigt bra med Kneippbyns egen buss som gick till Visby.Och ett plus att bussen var billig.Vår familj är jättenöjda med vistelsen på Kneippbyn!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews