Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 86% 1356 av 1570 rekommenderar (312 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1356 av 1570 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 344)

Kyllaj

Populärt val av Sollan , Sverige (Sverige ons 29 jun 2022)
“Trevlig stuga med bra utrustning i kök och gott utrymme. Vi bodde i exakt samma lägenhet även förra året. Också suveränt med bad -och sommarlandet när man åker med hela storfamiljen. Upplever att vissa saker som vi kommenterade förra året fortfarande inte har blivit åtgärdat. I längden skulle ni tjäna på att besiktiga stugorna och lägenheterna efter säsongen och åtgärda/rusta upp inför ny säsong. Saker som jag tänker på är krokar att hänga handdukar på i badrummet, svartmögel på silikon i dusch, toalett som hänger sig och står och rinner. Vi fick också tyvärr problem med vår diskmaskin på midsommarafton när vi hade den full av disk efter sillen. Vi gjorde också uppmärksamma på att en balk som håller uppe balkongen på lägenheten över håller på att ge med dig. Kunde hända en olycka om den ramlade ner. Annars rent och fint vid ankomst och fantastisk personal! Vill speciellt lyfta fram fastighet! Snabbt på plats, trevliga och alltid en vilja att lösa problemet som uppstått. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sämsta servicen på samtliga ställen där service träffades på

Populärt val av Idis, Sverige (Sverige tis 28 jun 2022)
“Dåligt bemötande, ej hjälpsamma, felaktig information OSV”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Underbar utsikt

Populärt val av Sonia, Sverige (Sverige tis 28 jun 2022)
“Bekvämt modernt boende med fin altan och underbar utsikt! Stort plus med AC!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stuga

Ej rekommenderad av Gunnel, Sverige (Sverige tis 28 jun 2022)
“Det mesta var fint men det saknades gardiner/persienner/markiser i stora rummet så när solen lyste in på eftermiddag och kväll gick det inte att vistas där. TV:n gick inte inte se på då solen lyste.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Midsommar med underbar utsikt

Populärt val av Åsa, Sverige (Sverige tis 28 jun 2022)
“Vi ankom två dagar innan midsommar och bodde i en bra villavagn, utsikten är magnifik men den kostade också extra. Lite förvirrad personal men vänlig. Mörkläggningen kan förbättras i lilla sovrummet, samt en fotölj till fönstret med utsikt önskas. Annars är vi nöjda. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Utsikten

Populärt val av Anita, Sverige (Sverige lör 25 jun 2022)
“Hyrde stugorna 2,5,6. Läget var det bästa med utsikt mot havet. Är mycket nöjda och kommer gärna tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boendegäst

Populärt val av Therese, Sverige (Sverige fre 24 jun 2022)
“Ljus, fin stuga! Fick vid incheckning inte reda på att tre dagars entré ingick i priset utan vi köpte entrébiljetter själva. Det var först när vi själva frågade om vi kunde göra återköp som det var ok. Där skulle Kneippbyn kunna jobba mer proaktivt och gästvänligt! Det stod att Lagunen skulle vara öppen på morgonen för boendegäster från 26 maj, så var det inte. Det öppnade först 17 juni. När den sen öppnade låg entrén för boendegäster på andra sidan campingen, borde finnas en ingång på varje sida. Coop öppnade inte heller första dagarna så vi behövde ta bilen och handla. Behövs mer och tydlig info på hemsidan. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Underbar utsikt.

Populärt val av Sven, Sverige (Sverige tor 23 jun 2022)
“Jättefina stugor och vilket läge, verkligen fin utsikt. Rekomenderar verkligen Drömstugan med utsikt över havet. Kommer absolut tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Låg döda flugor och dammtussar vid sängb...

Populärt val av Mikaela , Sverige (Sverige tis 21 jun 2022)
“Låg döda flugor och dammtussar vid sängbord. Wifi fungerade inte vid vid vår villa vagn och när vi frågade om det fanns det inga svar förutom att det va våra mobiler som strulade. 5 olika mobiler och abonnemang. Detta gjorde att en av oss inte kunde jobba på 4 dagar. (Som följde med på resan med förutsättningen att det fanns wifi) Handtaget till en av köksluckorna va trasigt så när jag tog i det fick jag en flisa som jag fick skära ut ur fingret. Samt att i den andra vagnen så trillade köksfläkten ner. Ringde och påpekade detta direkt till receptionen men fick svaret att vi bara skulle säga detta vid utcheckning att det inte va vi som tagit sönder det. Kanske ska stå vid bokning av villa vagn att det är extremt lyhört i dessa, alla kanske inte vet det. Vi hade oturen att försöka natta 2åring när ett fängelse herrar badade och tjoade i jaccuzin precis jämte. Lät som om att dom satt i samma rum. Campingen i övrigt va fräsch.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stuga

Populärt val av anni, Sverige (Sverige tis 21 jun 2022)
“det var inte städat på toaletten när vi kom, hår på golvet o bajsrester i toaletten. ( dom städade den när vi sagt till) internetet fungerade inte, skulle vara det till stugan(villavagnen) fick veta att det var ett och samma som gällde på området och det internetet var väldigt svajigt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews