Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 86% 1476 av 1710 rekommenderar (344 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1476 av 1710 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 374)

Motsvarande förväntningarna

Populärt val av Åsa, Sverige (Sverige mån 08 aug 2022)
“Välutrustat kök, lyx med två toaletter.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugan behöver byta ut madrasserna i sän...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 07 aug 2022)
“Stugan behöver byta ut madrasserna i sängarna då de är dåliga, städningen var under all kritik då det hängde damm på både lampor, väggar och på tavlor, det kändes som allt som inte de som hyr stugan städar själva inte var städat av någon personal. Då vi har ett barn med astma och kvalster allergi så var det bara att börja städa stugan vid ankomst. I sängen hittade vi både ett påslakan, ett par strumpor och spelpjäser. Vi fick en tid då de skulle komma och se på städningen på avresedatumet men ingen kom, så efter 20 minuters väntan åkte vi och checkade ut ändå. Toan skulle behöva en annan gardin eller frostat glas då det känns som att grannarna ser in i fönstret när de är på sin uteplats 😊 vi löste det genom att hänga upp en klänning för fönstret tillslut. Vi är nöjda med att det fanns ac och uteplatsen är ju magisk på kvällarna när solen går ner. Så i helhet är ju stugan trevlig.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kaffefilter och busshållplats

Populärt val av Anna-Lena , Sverige (Sverige ons 03 aug 2022)
“Vi hyrde en lägenhet där det fanns en kaffebryggare, men i matbutiken på campingen fanns varken vanligt bryggkaffe eller kaffefilter att köpa. Vi var 4 vuxna personer som ville åka till Visby utan att behöva ta med bilen, men det var en lång väg att gå till närmsta busshållplats tyckte vi. Annars tycker vi att vi hade en jättebra vecka hos er! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra för barnfamiljer

Populärt val av Jan, Sverige (Sverige ons 03 aug 2022)
“Bra park för barnfamiljer, alla åldrar. Det kändes inte som om det var mycket folk där under dagen. Parken har många aktiviteter. Men flera solstolar behövs och att servera flera alternativ till meny, till barnen. Jag läste recensionerna om stugan vi hyrde, och såg att barn bränt sig på läslampan i ett av sovrummen. Samma sak hände min dotter, hon tog på lampan och brände handen!!! Det måste byta lampan så inga andra barn bränner sig!! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysig stuga

Populärt val av Stuga , Sverige (Sverige tis 02 aug 2022)
“Mysig lagom stor stuga vi va 4 i familjen, saknade bara en grill som man kunde fått låna. Annars fanns allt vi behövde, och allt låg i närheten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt utgangspunkt for barnefamilie som vil utforske Gotland og besøke Kneippbyen

Populärt val av Synnos80, Norge (Norge mån 01 aug 2022)
“Stugan Öja 1 ligger høyt og vakkert til med fantastisk utsikt og nærhet til Kneippbyen - barnas sommer paradis. Enkel adkomst når man vil utforske Gotland og kombinere det med bading og aktiviteter i parken. For oss er denne stugan perfekt for en ferie med tre aktive gutter. God romløsning, praktisk kjøkken/stue og stor terrasse. Stugan er slitt, men det gjør oss ingenting. Vi kommer igjen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lyhört

Populärt val av Markus, Sverige (Sverige mån 01 aug 2022)
“Otroligt lyhört från våningen ovanför som störde.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Villa vagn 6 bäddar

Ej rekommenderad av Lillemor Olsson, Sverige (Sverige sön 31 jul 2022)
“Otroligt dåligt att det ej fanns något handfat på toa,soffan var så dålig, dynor kana bort och otroligt obehaglig. Ett stort minus att det inte fanns någon ugn. Mycket besviken.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Nonchalant service

Ej rekommenderad av Gun Olander , Sverige (Sverige sön 31 jul 2022)
“Jag bokade 3 villavagnar. En var riktigt fin och bra. En luktade förfärligt och det tog 3 dagar innan det var åtgärdat. Nått fel under duschkabinen. När det var åtgärdat skulle det städas, tog ytterligare en dag innan det kom nån och städade. Och den tredje hade ett varmt kylskåp. Trots att vi klagat blev det inte åtgärdat. Dom var dit 3 gånger men visste inte vad om skulle göra. Den sista som var dit sa att han var snickare och visste inget om kylskåp. Då gav jag upp. Vi fick slänga allt vi hade i kylskåpet. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det var svårt att komma upp och bädda i ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 30 jul 2022)
“Det var svårt att komma upp och bädda i den övre sängen i ena rummet. Städutrustningen var bristfällig men det gick att genomföra slutstäd trots allt. Ojämn temperatur i stugan”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-09-29 18:06:35, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews