Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 86% 1588 av 1847 rekommenderar (436 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1588 av 1847 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,8 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 436)

Bra

Populärt val av Jessica , Sverige (Sverige tis 25 jul 2023)
“Bra men bilderna var tagna lite konstigt så vi förväntade oss ändå lite mer utrymme i sovrummen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra stuga men mycket bilar

Ej rekommenderad av Sandra, Sverige (Sverige tis 25 jul 2023)
“Vi bodde en vecka i en 35m2 stuga med självhushåll, 2 vuxna och 2 små barn 2 och 5 år. Stugan var fräsch och fin, barnen sov skönt i våningssängen men skulle inte säga det var sköna sängar för en vuxen person. Dubbelsängen i andra sovrummet funkade dock fint! I receptionen var det trevligt bemötande från personalen och vi fick all info vi behövde. Smidigt! I restaurangen (den italienska) var det däremot många unga och något förvirrad personal som kom med fel beställningar och det tog lång tid osv. Våra barn ÄLSKADE sommarlandet, Pippi föreställningen var underbar. Vattenlandet var för kallt för dem och vattenrutschbanorna för läskiga, passar något äldre barn kanske. Vi uppskattade dock att det var gratis tillgång till den enda uppvärmda poolen och lilla vattenlandet efter kl 18 - våra barn älskade det. Några förbättringar: 1. BILAR! - bilar överallt som kör fort. Ingen trottoar vid huvudvägen som går in genom campingen. Vi satte hjärtat i halsgropen flera ggr då 2-åringen ville springa runt o leka men det var tyvärr omöjligt runt stugan o på området. Isf fick vi gå till lekplatsen som låg 5-10 min promenad bort. Med tanke på att Kneippbyn är barn o familjeinriktat så borde det ses över. 2. Restaurangen vid uppvärmda poolen - den stänger kl 18 när alla från campingen kan komma o bada mellan 18-20. Hade vart guld värt att kunna äta o dricka där i samband med att barnen vill plaska i poolen. :) ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tips: Ha ett parasoll till utemöblerna ...

Populärt val av Peter, Sverige (Sverige sön 23 jul 2023)
“Tips: Ha ett parasoll till utemöblerna så att man kan sitta ute även om det är direkt sol. Håll ett lager med kaffefilter och diskmedel så att man inte behöver köpa det. Det kom urinångor från toaletten även fast den var städad. (Villavagn nr 27)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sliten villavagn

Ej rekommenderad av Zorro, Sverige (Sverige ons 19 jul 2023)
“Sliten villavagn, men ok att bo i för vårt ändamål då vi mest sov där och var ute på äventyr på dagarna. Med tanke på priset hade jag förväntat mig mer. Kommer återvända till Gotland men inte detta boende. Vi hade en toppen semester I övrigt! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Upplever att de två stugor vi fick inte ...

Ej rekommenderad av Louise. , Sverige (Sverige tis 18 jul 2023)
“Upplever att de två stugor vi fick inte var anpassat efter barn. Vi hade ändå angett att vi hade barn mellan 0-2 år. Ens stugan hade en brant liten backe precis utanför. Andra ett stort mellanrum mellan altanen och vägen. Lätt att ramla och fastna. Stugorna var rätt smutsiga vid ankomst. Låg använda plackers och snus precis utanför. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mycket trevligt

Populärt val av Madde, Sverige (Sverige tis 18 jul 2023)
“Lugnt och skönt, många barnfamiljer (såklart), gott om personal som håller området prydligt. Stugstandarden bra! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Glamping deluxe Kneippbyn

Ej rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige tis 18 jul 2023)
“Nej. Är i princip en trång, rapplig stuga men med tältväggar. Lyhört som sjutton, hör varenda hostning och alla barnskrik från alla ungar på hela campingen. Två obekväma stolar på altanen, till en 4 pers ”stuga”? Står 3 meter från nästa tält, inget privat mys direkt. Svindyrt dessutom. Hyr en vanlig stuga istället, bättre och billigare. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Stuga/Kneippbyn

Populärt val av Loordan, Sverige (Sverige mån 17 jul 2023)
“Trevlig vistelse trots allt, kunde dock stått att vattenlandet var inne på stugans tomt så att "alla" dagens besökare såg vårt sovrum/altan/solplats, ett sort minus var att varken kneippbyn eller coop butiken intill tog kontanter, det medförde att en i vårt sällskap ej kunde köpa något på plats, ett minus även att entre banden ej kunde köpas på plats utan endast via internet, inte ok då många faktiskt vill slippa den digitala världen på semestern. I övrigt så var vistelsen bra, nära till mycket praktiskt & sevärt som tex Visby & Tofta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Saknades propp till diskhon, fullt med m...

Ej rekommenderad av Cilla, Sverige (Sverige tor 13 jul 2023)
“Saknades propp till diskhon, fullt med myror i badrummet. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Mycket bra stuga. Skönt med gångavstånd ...

Populärt val av Au, Sverige (Sverige tor 13 jul 2023)
“Mycket bra stuga. Skönt med gångavstånd till parken, så att bilen kan stå kvar på stugparkeringen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews