Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 86% 1588 av 1847 rekommenderar (436 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1588 av 1847 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,8 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 436)

Mycket fin stuga med härlig semesterkänsla

Populärt val av Erik, Sverige (Sverige ons 12 jul 2023)
“Saknade eventuellt en ugn då ugnsformarna inte gick in i micron. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Smöjen

Populärt val av Khim, Sverige (Sverige ons 12 jul 2023)
“Vi hade en fantastisk semester på Kneippbyn. Vi bodde i stugan Smöjen. Vi bodde 3 nätter hos er, men i efterhand så hade vi kunnat bo flera nätter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Noen små mangler

Populärt val av Anonym, Norge (Norge ons 12 jul 2023)
“Stugan manglet holder til dusjhodet og de siste kveldene var det litt lukt i stugan. Ellers var det en kjempe trivelig camping!! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Villavagn

Ej rekommenderad av Semesterfiraren, Sverige (Sverige tis 11 jul 2023)
“Vi fick tyvärr en handikappanpassad vagn vilket innebar att det saknades ugn och diskmaskin. även badrummet var konstigt? inget dusch draperi så hela badrummet vart blött när man duschade. Det fanns igen golvmopp att torka golven med men det sa vi till om direkt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Har bott i samma stugtyp för två år sen ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 jul 2023)
“Har bott i samma stugtyp för två år sen med ”oceanview” upplever att det växt igen mycket framför stugorna. Skulle behöva huggas ner sly och buskar klippas. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stugan

Ej rekommenderad av Kattis, Sverige (Sverige tis 11 jul 2023)
“Dåligt skick, fuktig och mögeldoft, inget kylskåp, dåliga sängar.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Dåligt

Ej rekommenderad av Mattias , Sverige (Sverige sön 09 jul 2023)
“Stugan hade ingem ventilation. Kvavt trots kyligt ute. Blev varmt som en bil i solen. Stsndarden var ganska skabbig, hårda små smala våningssängar. Altanen utanför saknade staket o var nära man trilla ner. Luktade kiss i sovrummet. Otroligt dåligt. Italienska restaurangen, enda på området var katastrof med. Personalen i receptionen dock mycket trevliga. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning vid ankomst 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Besviken på standarden

Ej rekommenderad av Johan L, Sverige (Sverige mån 03 jul 2023)
“Har bott på Kneippbyn tidigare och varit nöjd då men denna stuga var i mycket dåligt skick. Den kändes allmänt sunkig och småskitig. Det luktade starkt av mögel i badrummet. Det kom in mycket svartmyror på olika ställen och därför var myrdosor utplacerade. Tur att vädret var bra så att vi kunde vara utomhus mycket.... Läget på Kneippbyn är bra men se till att uppgradera stugorna så att de åtminstone matchar prissättningen.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Stuga nr 22

Ej rekommenderad av Pia Domeij, Sverige (Sverige sön 02 jul 2023)
“Dåligt städad när vi kom kylskåpet var alldeles kladdigt på hyllorna hade runnit nått kletigt glas saknades enl antalet . Golven kändes sandiga och smutsiga trasigt fönster med en stor spricka och tejpat.rullgardinen trasig Vi gick till receptionen och berättade hur det var . Dom var väldigt trevliga och hjälpsamma och det slutade med att vi fick en gratis slutstädning vilket vi var tacksamma för. Fönstret byttes ut av en väldigt trevlig vaktmästare. Så i stort är vi nöjda och glada tack vare en väldigt fint bemötande av personalen . Området var välskött och fint vi återkommer mer än gärna nästa år igen till Kneippbyn ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Härligt boende, men smutsigt och saknade hushållsartiklar

Populärt val av Veronica , Sverige (Sverige sön 02 jul 2023)
“Villavagnen var fin, utsikten fantastisk och AC:n underbar. Skådespelarna på Sommarland var helt fantastiska. Kompetenta och serviceinriktade och bjöd på underbart skådespeleri! Dock saknade jag några saker i Villavagnen: Sax (borde vara obligatoriskt), knivslip (knivarna var otroligt slöa), brödrost och flugsmälla (slog ihjäl minst två spindlar per kväll) När vi sedan städade inför utcheckningen märkte vi att det var väldigt skititgt i Villavagnen. Så mycket smuts blir det inte på knappt två veckor. Det var alltså dåligt städat sedan innan. Detta trots att vi fick tillgång till stugan 3 timmar efter överenskommen incheckning, då "Villavagnen ännu inte var städat". När vi städade hittade vi även massa myror! Vi spelade även golf, men banan uppe på borgen knykte två bollar. Där fanns det även ett getingbo. Ytterligare en bana var trasig. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews