Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 86% 1346 av 1560 rekommenderar (310 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1346 av 1560rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 310)

Otrolig Villavagn vid havet.

Populärt val av Rakke, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“Villavagnen var något utöver det vanliga ! Vi blev glatt överraskade när vi anlände till Kneippbyn & villavagnen , det var en otroligt smart & fint inredd vagn med absolut allt som behövdes för en trivsam semester. Placeringen av vagnen var magisk med havsutsikt som var helt underbar. Vi kommer givetvis att återvända till vår favorit vagn på kneippbyns resort & ett extra plus till all personal på anläggningen som var otroligt service inriktade & trevliga. Familjen Piotrowski tackar alla för denna gång & vi ses snart igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rekommenderas verkligen

Populärt val av Kalmarbor, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Mycket trevligt ställe, glad positiv personal. Nära till en hel del utflyktsmål. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härligt läge

Populärt val av Bengt, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Mycket vackert belägen stuga med närhet till Visby. Möjligen lite tätt mella stugorna men standarden är utmärkt.”
Kneippbyn stugor svarar (tis 03 sep 2019)
Hej Bengt, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att höra att ni gillar vår anläggning, närheten till Visby och våra stugor. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda, Front Office Manager
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lovely cabin has a nice ocean and waterp...

Populärt val av Odi, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Lovely cabin has a nice ocean and waterpark view! You can see sunset from window:) Great facilities for kids and easy access to downtown Visby. ”
Kneippbyn stugor svarar (tor 29 aug 2019)
Dear Odi, Thank you for taking the time to write to us. We are very happy that you enjoyed staying with us at the Kneippbyn Resort and you and your family like our facilities for kids and appreciated our Kneippbyn bus to Visby. I wish you welcome back to us at Kneippbyn! Best Regards, Linda Front Office Manager
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra stuga med mycket yta. Nära till somm...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Bra stuga med mycket yta. Nära till sommarland. Det negativa var att det var för varmt i stugan då det inte fanns ventilation/av eller fläkt. Alt. Myggnät mot fönster. ”
Kneippbyn stugor svarar (tor 29 aug 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Det gläder oss mycket att höra att ni gillade Ert bokade boende och uppskattade närheten till vårt sommarland. Era synpunkter kring värmen i stugan tar vi självklart med oss i vårt utvecklings- och förbättringsarbete inför nästkommande säsong. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugan var toppen👍

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Stugan var toppen👍 Det var en underbar glamping och mina barn och barnbarn stormtrivdes. Skönt att kunna ta ett morgondopp varje dag. Massor av aktiviteter att göra för barnbarnen hagarna i ända. Klagar bara på att lampan i taket utomhus inte blev bytt fast jag påpekade det redan första dagen. Sedan var golven inte speciellt ren vilket jag också påpeckade första dagen. Annars var allt helt perfekt. 🌞🌞🌞🌞🌞”
Kneippbyn stugor svarar (tor 29 aug 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Gläder oss också mycket att höra att ni gillade våra Glamingtält och dom olika aktiviteter vi erbjuder till våra gäster samt även sen förra året kunna erbjuda morgondopp i vår nya bad lagun. Gällande era klagomål så tar vi självklart mede oss det och det ska naturligtvis åtgärdas under Er vistelse hos oss. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 5 av 5

Om du ska bo i Öja, läs detta.

Populärt val av Alex, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Det är svårt att inte förälska sig i Gotland. Vi bodde i en Öja stuga som låg en bit från campingen. Som en familj på 4 personer, utan djur, var jag tveksam till att boka denna stuga då det var en stuga som tog emot djur. Jag brukar var mycket känslig mot dofter och har en kattallergi. Eftersom det var väldigt få bilder på Öja stugorna på webbsidan var jag desto mer orolig för vad jag egentligen gett mig in på. De flesta bilderna på stugor i Kneippbyn är på nyare stugor. Tyvärr var alla andra alternativ (förutom campingplats) redan bokade, vilket gav lite utrymme att vara kräsen. Men vilken fantastisk överraskning det blev när vi anlände. Stugan var stor, rymlig, luftig, fräsch och jag kände inte det minsta besvär från allergi. Stugan låg precis ovanför vattenlandet och kvällarna bjöd på fantastisk solnedgång över havet som lyste upp stugan med sitt varma ljus. Jätteskönt att det låg avsides och inte mitt i campingen. Egen parkering precis utanför stugan. Ska man nörda in sig på att peka ut detaljer som ev. skulle dra ner betyget så skulle det vara saker som att de borde hänga om dörren på kylen - så den öppnas utan att man behöver klättra in i den eller råka köra över tårna med dörren, kylen är även skapt så att det är möjligt. Lite mer putsade fönster hade gett den där magiska andetaget, samt att de glömt att ta bort tidigare besökares hår i duschen (nere vid avloppet). Wifit som ingick i campingen nådde inte upp till vår stuga, detta hjälpte dock en väldigt trevligt, bemötande. serviceminded personal oss med och löste det dag 3 (av 7 dagar), förhoppningsvis hjälper det även efterkommande gäster. Ja ni hör, det är verkligen mikrodetaljer i jämförelse med att allt annat som var underbart. Vi hade gärna stannat här hela sommaren om plånboken tillät oss. Öja har mina varmaste rekommendationer.”
Kneippbyn stugor svarar (tor 29 aug 2019)
Hej Alex, Ett stort tack för att du tog dig tid att skicka till oss. Det gläder oss mycket att Ni gillade vår stuga Öja och att det överträffade de förväntningar ni hade. Kommentarer på förbättringar tackar vi särskilt för då det är genom våra gästers upplevelser och synpunkter vi kan använda det inför vårt utvecklings- och förbättringsarbete inför kommande år. Önskar Er varmt välkomna åter till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning, Linda, Front Office Manager
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint boende

Populärt val av Sara O, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Fint och fräscht boende. Härlig terass med havsutsikt. ”
Kneippbyn stugor svarar (tor 29 aug 2019)
Hej Sara, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Det gläder oss mycket att höra att ni uppskattade Ert bokade boende och hade härliga dagar hos oss. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

3 rums lägenhet

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Denna boende var riktigt bra, nära till allt, fantastisk utsikt!”
Kneippbyn stugor svarar (tor 29 aug 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Det gläder oss mycket att höra att ni uppskattade Ert bokade boende och att närhet till det ni behövde samt en trevlig utsikt som vi har i flera av våra boenden är vi väldigt stolta för. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vattentryck/ vatten- äventyrsland

Populärt val av Mon, Sverige (Sverige tor 11 jul 2019)
“Så dåligt vattentryck att det var besvärligt att duscha och tvätta sig Alldeles för dyrt för en familj för vatten/ äventyrsland då det var så lite öppettid som 10-17. Tycker att öppettiderna kundevsra mellan kl 9-20.00 ”
Kneippbyn stugor svarar (mån 22 jul 2019)
Hej, Tack för att du tog dig tid att skicka till oss. P.g.a den stora vattenbristen på ön så sänker Region Gotland vattentrycket, så det är tyvärr inte så mycket vi kan göra åt det. Tackar för synpunkerna kring pris och öppettider i vårt vatten/sommarland, tar självklart med oss det när vi utvärderar efter årets säsong och i vårt framtidsarbete. Varmt välkomna åter till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning, Linda - Front Office Manager
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews