Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 86% 1476 av 1710 rekommenderar (344 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1476 av 1710 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 374)

Hade en helt underbar semester i stugan ...

Populärt val av Annelie , Sverige (Sverige fre 08 jul 2022)
“Hade en helt underbar semester i stugan i kneippbyn. Kommer att komma tillbaka och ha med barn och barnbarn. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nu sov jag bara en natt i stugan och jag...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 07 jul 2022)
“Nu sov jag bara en natt i stugan och jag övernattade ensam och det var ok. Men att bo i den en längre tid än så känns orimligt, eller tillsammans med t.ex. familjen. Stugan var otroligt varm vid ankomst och trots vädring på kvällen gick det inte att få ner temperaturen till rimliga nivåer. Sovrummen var pyttesmå. Ok för mig som var ensam, men med familj skulle det inte gå. Inga möjligheter till att lägga ifrån sig kläder och prylar på t.ex. en hylla i sovrum eller badrum. Otroligt litet handfat, nästan inte möjligt att tvätta sig i. Smutsigt duschdrapperi som sögs in mot kroppen. Prisvärt för att vara Almedalsveckan, inte annars. Natten innan bodde jag i Lilla Karlsö som en kollega bokat. Här vill jag säga att de gemensamma utrymmena var rena och kändes fräscha. Bättre än dem i stugan. Rummet i Lilla Karlsö var dock inte anpassat för en vuxen. Pytteliten säng. Det var också otroligt varmt och svårt att vädra för att få ner temperaturen. Lyhört, jag hörde grannen snarka. Med tanke på att det var Almedalsveckan och många besökare bor i just Kneippbyn hade det också varit bra med en buss som gick direkt från Kneippbyn till Visby. Lokaltrafiken kändes otillgänglig och gick väldigt sällan.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Inget vi rekommenderar

Ej rekommenderad av Annelie , Sverige (Sverige ons 06 jul 2022)
“Villavagnarna var i ganska dåligt skick. Den ena var det möss i som tuggade på våra saker. Den andra luktade ingrodd urin i ena sovrummet. Campingen i sig var trevlig men boendet drog tyvärr ner upplevelsen. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Drömstugan

Populärt val av 25, Sverige (Sverige ons 06 jul 2022)
“Vi tyckte att stugan var fräsch och modern och hade alla bekvämligheter som vi förväntade oss, men wifi var dåligt och vi saknade grill.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trolltippen

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 jul 2022)
“Trevlig och rymlig stuga. Vi var 5 vuxna och 3 barn. Standard och städning helt ok. Vi uppskattade att vi hade en egen, ganska stor tomt. Ingen insyn. Två synpunkter; trappan var väldigt brant, barnen fick sova nere. ( detta påpekades dock vid beskrivningen av stugan) En skylt vid vår parkering skulle vara bra! En tydlig markering att de två platserna hör till Trolltippen. De var upptagna av gäster i de svarta husen. Inte så konstigt då parkeringen var så nära de husen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin villavagn

Populärt val av Lars, Sverige (Sverige tis 05 jul 2022)
“Fin villavagn med allt man behöver.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Utrymme

Populärt val av Tina, Sverige (Sverige mån 04 jul 2022)
“Trångt med sex bäddar i stugan. Saknade inventarielista.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra, men dålig wifi

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 03 jul 2022)
“Bra stuga och mycket trevlig personal ! Det enda vi tyckte fungerade dåligt var wifi. Vi hade dagligen problem med att hitta wifi och lika ofta tappade vi kontakten med wifi. Mvh Johan Gidstedt i stuga 35”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

bra

Populärt val av therese, Sverige (Sverige lör 02 jul 2022)
“helt okej, va dock en aning smutsig men man är ju inte mycket i stugan. bra ställe.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vattenland Kneippbyn

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 02 jul 2022)
“Saknade fler parasoll vid vattenlandet. Bara en fåtal solsängar hade möjlighet till skugga och parasoll. Otroligt dåligt när man spendera en hel dag där med barn!! Ser gärna att man skriver ut meny i appen för Kneippbyns alla restauranger ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-09-29 18:06:35, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews