Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 86% 1477 av 1711 rekommenderar (373 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1477 av 1711 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 376)

Låg döda flugor och dammtussar vid sängb...

Populärt val av Mikaela , Sverige (Sverige tis 21 jun 2022)
“Låg döda flugor och dammtussar vid sängbord. Wifi fungerade inte vid vid vår villa vagn och när vi frågade om det fanns det inga svar förutom att det va våra mobiler som strulade. 5 olika mobiler och abonnemang. Detta gjorde att en av oss inte kunde jobba på 4 dagar. (Som följde med på resan med förutsättningen att det fanns wifi) Handtaget till en av köksluckorna va trasigt så när jag tog i det fick jag en flisa som jag fick skära ut ur fingret. Samt att i den andra vagnen så trillade köksfläkten ner. Ringde och påpekade detta direkt till receptionen men fick svaret att vi bara skulle säga detta vid utcheckning att det inte va vi som tagit sönder det. Kanske ska stå vid bokning av villa vagn att det är extremt lyhört i dessa, alla kanske inte vet det. Vi hade oturen att försöka natta 2åring när ett fängelse herrar badade och tjoade i jaccuzin precis jämte. Lät som om att dom satt i samma rum. Campingen i övrigt va fräsch.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stuga

Populärt val av anni, Sverige (Sverige tis 21 jun 2022)
“det var inte städat på toaletten när vi kom, hår på golvet o bajsrester i toaletten. ( dom städade den när vi sagt till) internetet fungerade inte, skulle vara det till stugan(villavagnen) fick veta att det var ett och samma som gällde på området och det internetet var väldigt svajigt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Gotland 2022

Populärt val av Hv 71, Sverige (Sverige lör 18 jun 2022)
“Bra stuga och goda utrymme. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig stuga

Populärt val av Anne, Sverige (Sverige ons 15 jun 2022)
“En mysig stuga som hade allt man behövde. Dock inget Wi-Fi som det stod skulle finnas”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vistelse

Populärt val av Snuttan, Sverige (Sverige sön 05 jun 2022)
“Lite tidigt på våren,inte mycke som var öppet. Hyrde elcyklar som var kanon. Svenska vädret är inget att göra åt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende

Populärt val av Jannike, Sverige (Sverige tor 02 jun 2022)
“Vi hade en fantastisk vistelse från början till slut, fantastisk stuga med en vacker utsikt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Självhushållstuga

Populärt val av sussie, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Mycket bra stuga med stora utrymmen (förutom rummet med våningssäng, men man sover ändå bara där). Finns inget att klaga på. Stor fin altan med både matbord och sittmöbler. Bra att man får bada gratis på morgon och kväll. Rolig minigolf. Nu åkte vi utan barn och var inte så mycket på själva campingen men om man åker med barn, så kan jag tänka mig att det blir dundersuccé.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Behövs lite uppfräschning

Populärt val av Pierre , Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Har bott i dessa stugor nu för tredje gången och känner att det snart börjar bli dags att fräscha till dem. Har bott i stugorna 34,36 och 30. Stuga 30 kändes fräsch när vi var där 2019.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Familjetält

Ej rekommenderad av Carina, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Fint tält som var uppställt / rymligt, men tältsängarna hemska att ligga i / dåliga madrasser å som båtar. Blev inte mycke sömn.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Utsikt

Populärt val av GOTLANDjuli2021, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Från rummet var det magnifika solnedgångar varje kväll. Vi fick städa dynorna varje dag då några fåglar hade bo uppe i taknocken. Sätta nät där i höst så detta inte upprepas nästa sommar. Badrummet var litet men det funkade. Vi saknade smörkniv men det kom aldrig någon trots att vi påtalade detta. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-11-25 18:25:27, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews