Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 86% 1477 av 1711 rekommenderar (373 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1477 av 1711 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 376)

Utsikt

Populärt val av Britta , Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Lägenheten var bra med en härlig utsikt över campingen o vattnet Dock hade vi lite problem med spolningen på toaletten o dåligt tryck i duschen vilket gjorde att flera av oss använde toalett o dusch på campingen ! Vi var fem i lägenheten ! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kanon stuga

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Jätte bra stuga med allt man behöver.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Otur

Ej rekommenderad av Kattis, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Hade otur fick sämsta läget i hela den stugbyn. Närmsta granne med toalett där det sprangs hela tiden även nattetid med gnisslande dörr. Väldigt varmt, rullgardiner täckte ej fönster helt fick sol i ögonen väldigt tidigt. Enda uteplatsen i samma standard utan räcke. Ingen stans att hänga handdukar i badrummet. Resesällskap fick en betydligt mycket bättre stuga för samma betalning. Däremot väldigt bra utrustat kök. Hår tussar i badrum vid ankomst. En hel del myror i köket.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Semester Gotland

Populärt val av Robert, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Fint och modernt boende. Negativt att parkera bilen en bit från stugan. Mycket spindlar inne. Nära till allt med bilen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sommar-21

Populärt val av marhao, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Ett underbart ställe att bo på, många saker att göra för barn, bra restauranger med god mat, kan verkligen rekommenderas. Hit kommer vi igen❣️❣️”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi är mkt nöjda över vistelsen hos er! D...

Populärt val av Åsa, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Vi är mkt nöjda över vistelsen hos er! Det ni kan tänka på till nästa år är öppettiderna på Dinners som vi tyckte stängde för tidigt: borde ha öppet till 19 med tanke på att både vatten-och sommarlandet stänger kl.18. Då vill säkert många ha mat innan hemgång och även om Haket är öppet då finns det mer utbud om man kan välja hamburgare/ korv. För övrigt finns inget att klaga över! Våra barn saknade bara att bergochdalbanan var avstängd under de dagar vi var hos er! Vi kommer säkert tillbaka nästa sommar!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra stuga

Populärt val av Micke N, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Bra stuga, smart planerad. Fin utsikt. Trevlig personal, bra utbud. Skönt att kunna parkera vida stugan. Högljudda campinggäster precis vid sovrummet dock några nätter, med skällande kamphund. Vad är gränsen för tystnad i stugbyn för hög musik?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Villavagn

Populärt val av Carro , Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Villavagnen hade allt du behövde för en trevlig vistelse med barnfamiljen. Sommarlandet och vattenlandet var bra placerad i resort-området. Det finns saker att göra för alla åldrar. Två förbättringspunkter, filtret till AC:n bör städas och rengöras regelbundet, speciellt när det är högsommarväder mitt i sommaren. När vi skulle sätta på AC:n såg vi att filtret var full av damm så vi avstod att använda den. Ville inte andas in damm i lungorna. Det andra är att glödlampor till läslamporna i sovrummen blir hett ganska fort och min dotter brände fingret efter att vi haft lampan tänt bara några minuter vid läggningen. Därför bör de bytas från halogen till LED glödlampor. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Familjesemester

Populärt val av Familjesemester, Sverige (Sverige tis 13 jul 2021)
“Vi bodde i villavagn och den aningen daterad. Har inget emot att det är äldre standard men soffan var obekväm och wifi fungerade inte vilket var tråkigt för regniga dagar. I övrigt fanns allt vi kunde önska oss och vi är ändå supernöjda. Extra plus för tillgång till pool på kvällen. Närheten till Pippi och vattenland är också ett stort plus för barnen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rolig stugvistelse

Populärt val av Stormamma, Sverige (Sverige tis 13 jul 2021)
“Det blev en rolig vistelse i Kneippbyn. Stugan hade det som behövdes, varken mer eller mindre. Skönt med AC och kyl/frysmöjligheter. Lite slitet och sängen jag sov i var trasig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-11-25 18:25:27, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews