Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 86% 1356 av 1570 rekommenderar (312 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1356 av 1570 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 344)

Om du ska bo i Öja, läs detta.

Populärt val av Alex, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Det är svårt att inte förälska sig i Gotland. Vi bodde i en Öja stuga som låg en bit från campingen. Som en familj på 4 personer, utan djur, var jag tveksam till att boka denna stuga då det var en stuga som tog emot djur. Jag brukar var mycket känslig mot dofter och har en kattallergi. Eftersom det var väldigt få bilder på Öja stugorna på webbsidan var jag desto mer orolig för vad jag egentligen gett mig in på. De flesta bilderna på stugor i Kneippbyn är på nyare stugor. Tyvärr var alla andra alternativ (förutom campingplats) redan bokade, vilket gav lite utrymme att vara kräsen. Men vilken fantastisk överraskning det blev när vi anlände. Stugan var stor, rymlig, luftig, fräsch och jag kände inte det minsta besvär från allergi. Stugan låg precis ovanför vattenlandet och kvällarna bjöd på fantastisk solnedgång över havet som lyste upp stugan med sitt varma ljus. Jätteskönt att det låg avsides och inte mitt i campingen. Egen parkering precis utanför stugan. Ska man nörda in sig på att peka ut detaljer som ev. skulle dra ner betyget så skulle det vara saker som att de borde hänga om dörren på kylen - så den öppnas utan att man behöver klättra in i den eller råka köra över tårna med dörren, kylen är även skapt så att det är möjligt. Lite mer putsade fönster hade gett den där magiska andetaget, samt att de glömt att ta bort tidigare besökares hår i duschen (nere vid avloppet). Wifit som ingick i campingen nådde inte upp till vår stuga, detta hjälpte dock en väldigt trevligt, bemötande. serviceminded personal oss med och löste det dag 3 (av 7 dagar), förhoppningsvis hjälper det även efterkommande gäster. Ja ni hör, det är verkligen mikrodetaljer i jämförelse med att allt annat som var underbart. Vi hade gärna stannat här hela sommaren om plånboken tillät oss. Öja har mina varmaste rekommendationer.”
Kneippbyn stugor svarar (tor 29 aug 2019)
Hej Alex, Ett stort tack för att du tog dig tid att skicka till oss. Det gläder oss mycket att Ni gillade vår stuga Öja och att det överträffade de förväntningar ni hade. Kommentarer på förbättringar tackar vi särskilt för då det är genom våra gästers upplevelser och synpunkter vi kan använda det inför vårt utvecklings- och förbättringsarbete inför kommande år. Önskar Er varmt välkomna åter till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning, Linda, Front Office Manager
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint boende

Populärt val av Sara O, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Fint och fräscht boende. Härlig terass med havsutsikt. ”
Kneippbyn stugor svarar (tor 29 aug 2019)
Hej Sara, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Det gläder oss mycket att höra att ni uppskattade Ert bokade boende och hade härliga dagar hos oss. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

3 rums lägenhet

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Denna boende var riktigt bra, nära till allt, fantastisk utsikt!”
Kneippbyn stugor svarar (tor 29 aug 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Det gläder oss mycket att höra att ni uppskattade Ert bokade boende och att närhet till det ni behövde samt en trevlig utsikt som vi har i flera av våra boenden är vi väldigt stolta för. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vattentryck/ vatten- äventyrsland

Populärt val av Mon, Sverige (Sverige tor 11 jul 2019)
“Så dåligt vattentryck att det var besvärligt att duscha och tvätta sig Alldeles för dyrt för en familj för vatten/ äventyrsland då det var så lite öppettid som 10-17. Tycker att öppettiderna kundevsra mellan kl 9-20.00 ”
Kneippbyn stugor svarar (mån 22 jul 2019)
Hej, Tack för att du tog dig tid att skicka till oss. P.g.a den stora vattenbristen på ön så sänker Region Gotland vattentrycket, så det är tyvärr inte så mycket vi kan göra åt det. Tackar för synpunkerna kring pris och öppettider i vårt vatten/sommarland, tar självklart med oss det när vi utvärderar efter årets säsong och i vårt framtidsarbete. Varmt välkomna åter till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning, Linda - Front Office Manager
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt fräsch stuga. O va mer utrustad ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 11 jul 2019)
“Väldigt fräsch stuga. O va mer utrustad än va man trodde. Hade önskat lite mer info om vad som fanns i stugan. Annars va allt toppen. ”
Kneippbyn stugor svarar (tis 16 jul 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att höra att Er boende upplevelse hos oss var bra och ni gillade Er stuga. Gällande info om vad som finns i stugorna tar vi självklart med oss i vårat förbättringsarbete inför framtiden. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sopor

Populärt val av Agnetha Karlsson, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Det fanns sopor kvar när vi kom och dåligt städat. Men var bra dagr”
Kneippbyn stugor svarar (fre 19 jul 2019)
Hej Agneta, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Det var tråkigt att höra, hoppas ni meddelade detta i receptionen så vi hade möjlighet att åtgärda detta då det absolut inte ska vara så. Vi jobbar effektivt med att se till att allt kring boendet ska var i full form till alla våra gäster så blir glad trots detta att ni hade bra dagar. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda, Front Office Manager
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Perfekt som sovstuga

Populärt val av Trebarnsfamilj, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Barnfamilj på 5 personer, mycket nöjda med framför allt incheckning och utsikt/område. Kanske inte en stuga att spendera för stor del av semestern i, bara 4 stolar på uteplatsen trots stuga för 6 och på tok för tätt mellan stugor med dålig ljudisolering. Men fantastiskt fint område, mycket trevligt bemötande, fin utsikt, parkering direkt vid stugan och ett underbart vatten- och sommarland för barnen, så alltigenom en perfekt vistelse för oss som mestadels var på språng!”
Kneippbyn stugor svarar (tis 16 jul 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att höra att Er boende upplevelse hos oss var bra, att ni gillade alla våra aktiviteter som vi erbjuder till barn och vuxna och att ni fick trevligt bemötande av vår personal, det gör oss så glada att höra. Självklart ska det finnas 6 stolar och hade såklart åtgärdat detta omgående om vi hade fått reda på det. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra stuga, men varför är det bara fyra s...

Populärt val av Smålänning på besök. , Sverige (Sverige lör 06 jul 2019)
“Bra stuga, men varför är det bara fyra stolar i en stuga med sex sängar ?”
Kneippbyn stugor svarar (tis 16 jul 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss och vad kul att höra att ni gillade Er stuga. Självklart ska det finnas 6 stolar om ni bokat en stuga för 6 personer. Vi ber om ursäkt för det och hade såklart genast ordnat det om ni hade meddelat oss. Hoppas trots detta att ni hade härliga dagar hos oss och jag önskar er varmt välkomna åter nästa sommar. Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Camping med bekvämligheter

Populärt val av Victoria, Sverige (Sverige sön 30 jun 2019)
“Kul att testa glamping. Campingliv men med bekvämligheter som, bra sängar, badrum o kök. ”
Kneippbyn stugor svarar (tor 04 jul 2019)
Hej Victoria, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att Er boende upplevelse var bra och att ni gillade att bo i våra Glampingtält samt det uppfyllde de förväntningar Ni hade. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysig villavagn med fantastiskt utsikt.

Populärt val av Somlack, Sverige (Sverige tor 27 jun 2019)
“Trevlig personal. Området är lugnt och fint och välorganiserad. Mycket att göra båda för barn och vuxna. Villavagnen var välplacerad med havsutsikt. Skulle definitivt bo på Kneippbyn igen. ”
Kneippbyn stugor svarar (tor 04 jul 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att höra att Er boende upplevelse var bra, ni gillade alla våra aktiviteter som vi erbjuder till barn och vuxna och att ni fick trevligt bemötande av vår personal, det gör oss så glada att höra. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews