Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 86% 1348 av 1562 rekommenderar (310 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1348 av 1562rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 310)

Självhushållstuga

Populärt val av sussie, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Mycket bra stuga med stora utrymmen (förutom rummet med våningssäng, men man sover ändå bara där). Finns inget att klaga på. Stor fin altan med både matbord och sittmöbler. Bra att man får bada gratis på morgon och kväll. Rolig minigolf. Nu åkte vi utan barn och var inte så mycket på själva campingen men om man åker med barn, så kan jag tänka mig att det blir dundersuccé.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Behövs lite uppfräschning

Populärt val av Pierre , Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Har bott i dessa stugor nu för tredje gången och känner att det snart börjar bli dags att fräscha till dem. Har bott i stugorna 34,36 och 30. Stuga 30 kändes fräsch när vi var där 2019.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Familjetält

Ej rekommenderad av Carina, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Fint tält som var uppställt / rymligt, men tältsängarna hemska att ligga i / dåliga madrasser å som båtar. Blev inte mycke sömn.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Utsikt

Populärt val av GOTLANDjuli2021, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Från rummet var det magnifika solnedgångar varje kväll. Vi fick städa dynorna varje dag då några fåglar hade bo uppe i taknocken. Sätta nät där i höst så detta inte upprepas nästa sommar. Badrummet var litet men det funkade. Vi saknade smörkniv men det kom aldrig någon trots att vi påtalade detta. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Utsikt

Populärt val av Britta , Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Lägenheten var bra med en härlig utsikt över campingen o vattnet Dock hade vi lite problem med spolningen på toaletten o dåligt tryck i duschen vilket gjorde att flera av oss använde toalett o dusch på campingen ! Vi var fem i lägenheten ! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kanon stuga

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Jätte bra stuga med allt man behöver.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Otur

Ej rekommenderad av Kattis, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Hade otur fick sämsta läget i hela den stugbyn. Närmsta granne med toalett där det sprangs hela tiden även nattetid med gnisslande dörr. Väldigt varmt, rullgardiner täckte ej fönster helt fick sol i ögonen väldigt tidigt. Enda uteplatsen i samma standard utan räcke. Ingen stans att hänga handdukar i badrummet. Resesällskap fick en betydligt mycket bättre stuga för samma betalning. Däremot väldigt bra utrustat kök. Hår tussar i badrum vid ankomst. En hel del myror i köket.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Semester Gotland

Populärt val av Robert, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Fint och modernt boende. Negativt att parkera bilen en bit från stugan. Mycket spindlar inne. Nära till allt med bilen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sommar-21

Populärt val av marhao, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Ett underbart ställe att bo på, många saker att göra för barn, bra restauranger med god mat, kan verkligen rekommenderas. Hit kommer vi igen❣️❣️”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi är mkt nöjda över vistelsen hos er! D...

Populärt val av Åsa, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Vi är mkt nöjda över vistelsen hos er! Det ni kan tänka på till nästa år är öppettiderna på Dinners som vi tyckte stängde för tidigt: borde ha öppet till 19 med tanke på att både vatten-och sommarlandet stänger kl.18. Då vill säkert många ha mat innan hemgång och även om Haket är öppet då finns det mer utbud om man kan välja hamburgare/ korv. För övrigt finns inget att klaga över! Våra barn saknade bara att bergochdalbanan var avstängd under de dagar vi var hos er! Vi kommer säkert tillbaka nästa sommar!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews