Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 1179 av 1401 rekommenderar (232 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(1179 av 1401rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Service 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Campingens standard 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 121-130 av 232)

Bra bättre bäst

Populärt val av henke, Sverige (Sverige tor 28 jul 2016)
“Det skulle behövas städas mer i servicehusen dom såg riktigt tråkiga ut alltid rätt så ostädat. Lite för dyrt med sommar och vattenland. Borde bli mer rabatterat när man ligger 2 veckor eller mer. Barnklubben tycker vi va mycket bra. Även underbara platser för husvagn.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 4 av 5

Fint men inte femstjärnigt.

Populärt val av Carro, Sverige (Sverige ons 27 jul 2016)
“Campingen låg väldigt fint vid havet och nära Visby centrum och det fanns saker att göra för barnen. Vi har bott vid en femstjärnig camping förut och Kneippbyn nådde tyvärr inte upp till den standarden. Det behövs fler diskhoar samt diskställ vid dessa. Städningen i hygienutrymmen vid duscharna var dålig med tanke på hur mycket folk som bor på campingen. I taket hängde flertal spindelnät med halvstora spindlar. Fönstren var smutsiga. Sedan tycker jag att det är lite snålt att man ska betala 5 kr för att duscha i 4 min. Jag och min dotter hann aldrig få ur balsam ur håret på den tiden vilket gjorde varje duschning dyrare för oss. Med tanke hur stor campingavgiften är så borde det inte kosta alls eller vara billigare per minut. Det kan bli en del penger för en hel familj som stannar lite längre. Sedan vore det bra att sätta skyltar vid färskvattenkranarna på området så att man vet om det är dricksvatten i dem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Gotland i högsäsong

Populärt val av Annica med Familj, Sverige (Sverige ons 27 jul 2016)
“Campingen var ok, men vi hade förväntat oss mer för att den är 5-stjärnig. Nästan ständiga köer till disk, toaletter och dusch. Finns för få toaletter och diskplatser. Städningen bör även utföras oftare när campingen är fullbelagd, framförallt på toaletterna. Kommer från Gustavsviks camping i Örebro som också är 5-stjärnig och den campingen har en helt annan standard, mer att göra på campingen för alla familjemedlemmar som inte kostar, bättre lekland och äventyrspark. Där finns mycket att titta på för Kneippbyn.... Det Kneippbyn har är dess fantastiska läget som dock kompenserar lite grann, iaf för oss vuxna....”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Allt bra förutom städning i dusch och to...

Populärt val av Hanna, Sverige (Sverige ons 27 jul 2016)
“Allt bra förutom städning i dusch och toalett utrymmen. Vid högsäsong bör det städas oftare. Under vår vecka låg samma smuts i duscharna”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Kneipp

Ej rekommenderad av Bleking, Sverige (Sverige tis 26 jul 2016)
“Ska vara en 5-stjärnig camping men utan badland o lekland så tycker jag att själva campingen bara är 3-stjärnig. Servicehusen ok, restaurangerna dyra o inte särskilt bra. 250 kr/per för att bada är dyrt för en barnfamilj o det finns ingen badstrand man kan använda. Det ligger vackert vid havet men som sagt ingen 5:a.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Städning

Populärt val av Ankan, Sverige (Sverige tis 26 jul 2016)
“Vi var mycket nöjda med camping vistelsen. Det kunde ha funnits ett servicehus till. Lite för få toaletter och duschar. Även vid köket var det kö för att diska . Det fattades toapapper vid ett flertal gånger på toaletten. Sedan borde det finnas något som drog ner hastigheten (farhinder) inne på campingen. En del bilar m.m.kom lite väl fort ibland. Men i det stora hela så var vi nöjd. Visstja ! Saknade lite information om vad som gällde på campingen. När skulle det vara tyst tex.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Mycket trevlig camping men tyvärr lite f...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 25 jul 2016)
“Mycket trevlig camping men tyvärr lite få servicehus för så mycket gäster”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

En trevlig camping med välskötta service...

Populärt val av Semesterfiraren, Sverige (Sverige fre 22 jul 2016)
“En trevlig camping med välskötta serviceutrymmen. Tyvärr var diskmaskinen sönder under hela vår vistelse och övriga diskutrymmen var något få. Uppskattad av barnen för alla aktiviteter som fanns tillgängliga! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Fantastiskt läge men bristande serviceutbud

Populärt val av P, Sverige (Sverige fre 22 jul 2016)
“Vi hade en fantastiskt fin husbilsplats med vacker utsikt över havet. Läget är oslagbart och närheten till sommar- och badland är bra. Vi var dock inte helt nöjda med att diskmaskin i servicehus inte funkade under vår tid där och det var kö i köket. Även kö till toa. Enkel utomhus-diskställe hade varit toppen och fler toaletter. Matbutiken borde man satsa mer på. Allt kött slutsålt och brödet vi köpte var mögligt och felaktigt datummärkt. Totalt sett är vi jättenöjda men prisnivån är väldigt hög sett till bristerna som nämns ovan. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5
Campingens standard 4 av 5

bra familje camping

Populärt val av Igge, Sverige (Sverige tor 21 jul 2016)
“Kanon om man har barn, de stormtrivdes.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews