Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 1179 av 1401 rekommenderar (232 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(1179 av 1401rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Service 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Campingens standard 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 141-150 av 232)

Tömning av latrinen

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 07 jul 2016)
“Mycket dålig latrintömning. Tömma i en helt vanlig vask, som det var stopp i. Fick tömma i gråtankstömningen istället. Tur vi bara hade "ettan" i den”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 4 av 5

Veckan på Kneipbyn

Populärt val av Stefan, Sverige (Sverige tis 05 jul 2016)
“Bra läge trevlig personal men det känns långt mellan stämningarna på toaletter och duschar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Längtar tillbaka

Populärt val av Karin, Sverige (Sverige mån 04 jul 2016)
“Hela familjen är mycket nöjda med vistelsen på Kneippbyns Camping. Nära till Visby centrum, utomordentligt bra service av personalen, fräscha duschrum & toaletter, kanonutsikt från vår campingtomt och dessutom SOL hela veckan!”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

familjeresa

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 03 jul 2016)
“Perfekt getaway resa med familjen där mycket fanns i märheten och barnen hade jätte roligt ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Njutbart

Populärt val av Mirra, Sverige (Sverige lör 02 jul 2016)
“Vi bodde på Kneippbyns Camping i vår husbil och fick en kanon fin plats utsikt över havet och nära till servicehuset. Jätte bra camping för barnfamiljer med toppen fint äventyrsbad och Villa Ville Kulla. Det var den bästa camping som vi har bott på. 5km in till mysiga Visby, bra promenad och cykelvägar! Vi kunde inte klaga på något inte ens vädret som var toppen fint! Detta var min första gång på Gotland och vi kommer att återkomma till denna fantastiska Ö, men då tar vi med oss våra två barnbarn så de får uppleva äventyret på campingen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Prissätting

Populärt val av Anonym, Danmark (Danmark ons 29 jun 2016)
“Til den relativt høje pris ville jeg forvente, at wifi og ducher var inkluderet.”
Kneippbyn Camping svarar (fre 01 jul 2016)
Hej, vi tar till oss era synpunkter angående prissättning på dusch och WiFi på campingen men hoppas att ni trots allt hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och Gotland! Med vänliga hälsningar KNEIPPBYN RESORT VISBY Peter Nährström
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Öppet tider

Populärt val av Elisabeth, Sverige (Sverige tis 21 jun 2016)
“Hade varit bra om ni öppnat aktiviteter tidigare på dagen ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

Köket på campingen

Populärt val av Monica p, Sverige (Sverige ons 02 sep 2015)
“Kunde ha funnits några enkla kökstillbehör,fick låna ut till två tjejer som stekte bacon.Köp lite billiga tillbehör,så knycks det nog inte heller.Rent och fint i alla lokaler, även toaletter. ,,”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Underhåll behövs

Populärt val av Frassfrass, Sverige (Sverige ons 02 sep 2015)
“Lyktstolpar lös ej på flertalet ställen på kvällarna,vissa lös i onödan på dagen,botten proppar till diskhoarna saknades,betalningssystem kunde inte räkna rätt,när man inte har full service kanske man borde sänka priserna.frånluft i duscharna behöver rengöras,nu har ni fått lite tips på underhåll ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

Bra camping

Populärt val av Titti, Sverige (Sverige sön 16 aug 2015)
“Bra camping med bra läge och eftersom vi kom i slutet på säsongen fanns det gott om platser att välja på vilket gjorde att vi hade en kanonplats. Personalen i receptionen var väldigt trevliga och tillmötesgående. Tyvärr så var det ett "stormöte" på campingen våra sista nätter vilket gjorde att nattsömnen blev störd av discomusik och gap och röster mitt i natten (fram till 3-4 på morgonen).”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews