Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 85% 1449 av 1707 rekommenderar (376 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(1449 av 1707 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Service 4,2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Campingens standard 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 376)

Mycket barnvänlig

Populärt val av Ronja, Sverige (Sverige tis 15 aug 2023)
“Så bekvämt att bo i Kneippbyn som barnfamilj. Många toaletter och duschar, trevligt kök och allt är barnanpassat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

Service och städning

Populärt val av Eskil, Sverige (Sverige mån 14 aug 2023)
“Vi upplevde från tidigare år att städning och standarden försämrats avsevärt. Städkontroll an toaletter och duschar samt kök behöver organiseras med checkkontrollistor typ mc Donalds.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Mycket bra

Populärt val av Fredrik, Sverige (Sverige mån 14 aug 2023)
“Fin camping med cykelavstånd till Visby. Rent och fint, bra servicehus och välplanerade campingtomter. Väldigt trevlig och hjälpsam personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

Besviken på placeringen på campingen. Vi...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 10 aug 2023)
“Besviken på placeringen på campingen. Vi hade skrivit i förväg och bett om att få platser nära eftersom vi var 2 ekipage i sällskapet. När vi kom så var vi placerade långt ifrån varandra. När vi frågade om vi kunde byta plats, så gick inte det för de lediga platserna "fick man inte stå med husbil". Dagen efter stod det en husbil på dessa platser och ytterligare en dagen efter. Vi var verkligen besvikna. Jag tycker ni skall fundera på att uppdatera era toaletter och duschar. Det fanns bara 2 toaletter tillgängliga, riktigt dåligt för en camping med er storlek. Ytterligare ett par fanns i nästa hus, men av dessa fungerade bara hälften. Duscharna skulle också må bra av en uppfräschning. Känns som det inte har hänt något sedan vi var hos er för 20 år sedan.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Campingtomt large VA

Populärt val av Eva, Sverige (Sverige ons 09 aug 2023)
“En fin och välordnad camping😃men, rutan vi skulle stå på var inte speciellt large i storlek. Fick inte plats med bilen fast vi bara hade en markis. Den var lerig och sönderkörd med djupa hjulspår kors o tvärs. I en av dessa skadade jag mej i foten, fraktur😢 ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Visit To Gotland

Populärt val av Firu, Sverige (Sverige ons 09 aug 2023)
“To be honest we were nervous to arrive as we knew that we had chosen a fairly large resort, which really is not our style ! However we could not have been more wrong the XL pitch number 96 that we received was far more than our expectations ! The personnel were impeccable and very professional, courtesy and no question was too much. The on site facilities were of a high standard and covered all of our needs. We are more that satisfied and a big thank you to all the staff of the resort. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

En natt på er camping

Populärt val av Norrlänningarna , Sverige (Sverige ons 09 aug 2023)
“Mycket fin camping, trevlig personal. Gillar att man får stå kvar till klockan 14.00 innan man behöver checka ut. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 5 av 5

Mycket bra camping

Populärt val av Ny tältare , Sverige (Sverige mån 07 aug 2023)
“Bra och barnvänlig camping! Inget att klaga på ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 5 av 5

Saknar att man inte kan äta kvällsmiddag...

Populärt val av Frissann, Sverige (Sverige fre 04 aug 2023)
“Saknar att man inte kan äta kvällsmiddag på Solsidan. Men övriga restauranger är bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Tältet i Juli

Populärt val av Anonym, Norge (Norge tor 03 aug 2023)
“Väldigt förnöjda med campingplassen, förutom att det låg tätt i tätt med bobilarnas tömningsplats... Restauranterna drog ner standard och intryck enormt då väntetiden var lång och personalens takt var minst sagt seg. Utöver detta hadde vi en jättefin upplevelse. God service i receptionen! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews