Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 1186 av 1409 rekommenderar (232 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(1186 av 1409 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Service 4,2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Campingens standard 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 271)

En femstjärnig camping borde ha städning...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 19 jul 2022)
“En femstjärnig camping borde ha städning i servicehus oftare samt att det alltid finns varmvatten i duschar och disk. Stort plus för gratis toalettkasettrengöring. Det vore bra med tomtmarkeringar ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Bra och trevlig camping

Populärt val av Glenn , Sverige (Sverige tis 19 jul 2022)
“En bra och fräsch camping med allt man behöver. Lätt att ta sig in och ut med husvagn. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

Noll förståelse för service

Populärt val av Calle, Sverige (Sverige mån 18 jul 2022)
“Tyvärr var vistelsen i parkerna huvudmålet men pga brist på mat vid restaurangerna, långa väntetider, strömavbrott, många attraktioner avstängda kan man inte ta fullt pris eller ge nån kompensation. Ingen service alls. Bara tacka och ta emot. Många ungdomar som jobbar vilket är bra men de måste ändå ha en förståelse för att de jobbar i ett service yrke. Många utländska städare som gick och spotta fågelfrön som de tuggade på. Ofräscht.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Vi är jättenöjda!

Populärt val av Sara, Sverige (Sverige mån 18 jul 2022)
“För oss var det vårt allra första besök på en camping, samt vår första resa med husbil. Vi blev verkligen positivt överraskade. Rent och fint, fräscha servicehus och bra utbud av aktiviteter för både barn och vuxna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Sysselsättning för barn

Populärt val av Amanda Nordlie , Sverige (Sverige mån 18 jul 2022)
“Mer kostnadsfri sysselsättning för barn. Som fler lekparksmöjligheter, fotbollsplan, barnvänlig strand osv. Varmare vatten i vattenlandet för att kunna möjliggöra bad även i svalare i väder. Underhåll på diskmaskinerna, saknades bestickshållare under hela veckan. Möjlighet att till att välja plats själv. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Mycket bättre än jag trodde

Populärt val av Elisabeth , Sverige (Sverige mån 18 jul 2022)
“Campingen är stor, själva campingplatsen (husbil) imponerade inte jätte mycket men äventyrsbad o parken var bra, allra bäst var att man utan extra kostnad fick bada i lagunen från kl 8 på morgonen och även efter att badet stängt på kvällen fick man bada. Det var nog det bästa på hela resan: den vuxne fick träna o barnen simma tidigt utan att vänta i flera timmar på att något ska öppna. Vi var på Snäck o Tofta efteråt, trots att man bodde på campingen fick man betala dyrt för bad, och de öppnade sent/stängde tidigt ur barn perspektiv. Så, jag är mycket nöjd över Kneippbyns camping.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Servicehus

Populärt val av Ingela , Sverige (Sverige tor 14 jul 2022)
“- varför kort för att komma in i servicehuset dörren otroligt trög och tung att öppna även för en vuxen. Ofta stog den öppen. - Håll efter och reparera så fort det blir trasigt. - Hastigheten inne på området av både anställda och gäster var alldeles för hög blev bättre när farthinder las ut behövs fler. - Lite stökig infar. - Trevligt bemötande i incheckningen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Stod i bokningen plats i etage med hänfö...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 11 jul 2022)
“Stod i bokningen plats i etage med hänförande utsikt. Skrev även i meddelande att vi vill ha nära vatten och med fin utsikt. Fick en plats bakom en häck med ingen utsikt. Var till receptionen och påtalade detta men det finns inga garantier fick jag till svar. Mailade då paketresor där vi köpt boendet men dom hänvisar till campingen. Får ett Mail dagen efter från campingen som meddelar att vi kan få byta plats dagen efter, alltså 2 dagar efter ankomst. Kändes inte mycket bättre med den platsen och dessutom skulle vi åka 2 dagar senare. Det som gör mig mest fundersam är att vi inte fått en ursäkt. Bara konstaterat att byta plats. Vi har beställt en plats med hänförande utsikt och det var det inte. Även killen i receptionen höll med.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 4 av 5

Bästa Camping

Populärt val av Merlin, Sverige (Sverige mån 11 jul 2022)
“Vi åker nu med mycket glädje att har valt rätt camping. Det vara en av personalen i receptionen som gav en annan information när vi önskade förlänga tiden för att stanna på samma plats. Jag kom tillbaka och pratade med någon annan (vår lilla ängeln) och gav en mer possitiv information och förklaring på hur skulle vi göra för att boka in flera dagar till. Dagens efter gick allt alldeles utmärkt i recetionen. Tusen tack 🙏🏼❤️”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Nöjd

Populärt val av Linda Madaj, Sverige (Sverige mån 11 jul 2022)
“Hej, jag är mer än nöjd, blev en tokig start med min bokade husbilsplats men personalen löste detta så fint. Fantastisk service.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews