Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 85% 1318 av 1559 rekommenderar (305 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(1318 av 1559 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Service 4,2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Campingens standard 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 305)

Kommer komma tillbaka!

Populärt val av Fam Lindbäck, Sverige (Sverige fre 12 aug 2022)
“Super fin Camping, i alla fall utifrån vårt tycke och med den tältplats vi fick nr 118. Kan ju så klart inte svara för hur resten av platserna, stugorna eller glampingen upplevs. Snabb hjälp vid problem, vi hade knas med elen. Kul med sommarland och badet för både vuxna och barn. Bara mött trevlig personal. Har egentligen bara några minus: •Städningen i servicehusets duschar och WC kunde vara mer noggrant. Mycket små flugor och spindelnät, duscharna var ibland fulla med hår i golvbrunn och handfat. Även slut ofta med papper i hållarna vid handfat. Även hål i duschväggarna så det var lite olustigt. •Inträdet till sommarland kunde varit lite billigare eller uppdelat så man kan välja bad eller Pippi eller båda. Åker vi igen till Gotland kommer vi välja Kneippbyn igen! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Saknade faciliteter så som frys, kökstil...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 10 aug 2022)
“Saknade faciliteter så som frys, kökstillbehör. Trånga tältplatser. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Populärt val av Plåtis, Sverige (Sverige ons 10 aug 2022)
“Kö till toaletter ,duschar och disk/kök.Städningen till dessa faciliteter kunde vara bättre och ske oftare. Vi som reser utan barn och önskar bo på detta boende pga rätt avstånd till Visby.Önskar få en kväll med tillgång till poolen utan barn för att kunna motionssimma.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Camping nära till Visby

Populärt val av Fröken Jessi, Sverige (Sverige tis 09 aug 2022)
“Det är en bra camping om man åker med barn och om man är intresserad av att hänga på Kneippbyns vattenland och tivoli. Det ligger även bra rent geografiskt och nära Visby och färjan. Standarden är dock inte femstjärnigt enligt mina mått mätt. Snarare 3. Det är slitet och tältplatserna vid etage mot havet är verkligen inte att rekommendera. Visst om du bor i husvagn och husbil kanske men inte i tält, det är alldeles för öppet både mot vind, regn och sol. Allt är också väldigt dyrt! ”Badplatsen” som finns vid campingen är dock inte barnvänlig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Vi har varit många år på Kneippbyn o i d...

Populärt val av Linda , Sverige (Sverige tis 09 aug 2022)
“Vi har varit många år på Kneippbyn o i det stora hela älskar vi campingen. MEN städningen är tyvärr katastrof. Sån stor o ganska dyr camping förväntar vi oss mer av. Vi har varit mkt även på Böda o där finns absolut inget att klaga på . Så fräscht . Era städare behöver till nästa år bli bättre . Bla ser det inte bra ut när vi källsorterar och man sedan ser att städarna tar allt i alla kärl o tömmer i en enda stor säck ? Hur tänker dem då? Tänker att Gotländska ungdomar skulle göra detta bättre och dessutom bidra till att fler ungdomar får sommarjobb . Så med andra ord allt är 100 % bortsett städningen . Superbra personal i övrigt . Men hoppas att duschar o toaletter är 100 % fräschare nästa år. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

Kök + Dusch

Populärt val av Sofia, Sverige (Sverige tis 09 aug 2022)
“Lite trångt i det nyare köket och i det äldre köket saknades plåtar och galler till ugnen. Stopp i avloppet i duscharna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Camping

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 aug 2022)
“Tycker att om man bokar en vecka ska man få tillgång till bad och lekland mer och till mycket bättre pris. Eftersom det inte gick bada så mycket i havet vid campingen så söker man därifrån för att göra det och annat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Mögel i duschar, väldigt dåligt städade ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 07 aug 2022)
“Mögel i duschar, väldigt dåligt städade toaletter, dålig info om aktiviteter och att poolen som ingick inte var uppvärmd Ända riktiga fördelen var att de låg nära Visby ”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 2 av 5

Personal

Populärt val av Lisa, Sverige (Sverige lör 06 aug 2022)
“Hjälpsam och trevlig personal ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Kollektiv trafik och restauranger

Populärt val av Catrine, Sverige (Sverige lör 06 aug 2022)
“Saknade att det inte fanns kollektivtrafik från campingen till Visby. 20 min promenad är långt att gå med barm samt att bussarna inte gick så ofta. Om inte kommunen kan bemöta behovet borde campingen ha egna shuttle bussar. Restaurang utbudet var heller inte tillräckligt bra och att en restaurang srängde kl 18. Ala carte restaurangen blir rätt dyr och pizza/pasta restaurangen var det som erbjöds både till lunch och middag vilket blir för knapert om man ska vara några dagar, detta gör att behovet att smidigt ta sig in till Visby blir en viktig faktor. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-11-25 18:25:27, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews