Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 1181 av 1403 rekommenderar (232 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(1181 av 1403rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Service 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Campingens standard 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 201-210 av 232)

En camping på värdens vackraste Ö

Populärt val av Fastlänningen, Sverige (Sverige tis 27 aug 2013)
“Bra och trevlig Camping som fungerar för alla. Lite dyrare, men man får valuta för de!”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Modernare camping

Populärt val av Stefan, Sverige (Sverige lör 17 aug 2013)
“Hej jag är ganska nöjd i min helhet men önskar att ni rustar/renoverar upp dusch, toa och ect till en bättre standard. Mycket bra service och prisvärt på restaurang och så. Hade ju också varit trevligt om mi hade haft öppet Solsidan och Rotundan på söndagar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

En väldigt lättillgänglig camping med hö...

Populärt val av Fredrik, Sverige (Sverige tor 15 aug 2013)
“En väldigt lättillgänglig camping med hög standard i fin miljö. Det enda dåliga var att närbutiken saknade bröd någon morgon och att brödet sålde slut omgående övriga dagar... Utbudet i butiken var väldigt begränsat och till ockerpriser! 69kr för en liter juice tex. Varför inte införa förbokning av bröd så butiken kan beställa efter behov?!”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Dyr camping med bra placering

Populärt val av fd_sommargotlänning, Sverige (Sverige ons 14 aug 2013)
“Att denna camping har 5 stjärnor är konstigt. 4 borde vra mer trovärdigt. Att campinggäster inte får rabatt till sommar/vattenland är upprörande. sänk priset på campingplats för husvagn med 100 koronor om inte vattenlandet ingår. Att dessutom ta 5 kronor/2,5 minut i duschen är hutlöst.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

En bit bort men ändå nära!

Populärt val av Medeltidsmäniska, Sverige (Sverige sön 11 aug 2013)
“Lugnt och bra men ändå gång och cykelavstånd till Visby mycket trevligt för både unga och äldre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Kneippbyns Camping

Populärt val av Kapten Grogg, Sverige (Sverige sön 11 aug 2013)
“En välskött campingplats med jättefint läge nära havet, bra serviceutrymmen och väl utmärkta tomter. Barnklubb i världsklass! Vår 7-åriga dotter som jämför med barnklubbar på Mallorca, Gran Canaria, Cypern etc. tyckte det här var den bästa! Fint badland, sommarland och äventyrsgolf i direkt anslutning till campingen. Krogshow som var väldigt underhållande och proffsig på restaurangen. Nära till Visby med allt vad det innebär i form av butiker, resaturanger mm. Bra service. På minussidan så måste nämnas att städningen verkligen var undermålig, under de 10 dygnen vi bodde där så fanns samma fläckar kvar på golven under hela vistelsen. Spindelnät fanns det t.ex gott om på toaletterna som för övrigt inte kändes fräscha trots att de var ganska nya och i bra skick. Varmvattnet kom och gick lite som det ville i duschar och disk. Bortsett från det så var allt väldigt bra och om vi hamnar på Gotland igen så är det förmodligen Kneippbyns Camping vi bor på!”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

5 stjärnor med avdrag

Ej rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige sön 11 aug 2013)
“Tekniskt sett är campingen bra. Campingupplevelsen blev medelmåttig på grund av en ständigt pågående trafik av olika servicefordon. Arbetet behöver givetvis göras på något sätt. Området är välskött och bra städat. Kneippbyn är den första camping jag besökt där det inte fanns ordnat med slang för påfyllning av dricksvatten, dock finns massor av tappställen. Detta borde framgå tydligt i info, med uppgift om vilken utrustning som behöver medföras. Jag kan inte avgöra om det är Kneippbyns storlek i sig, eller det stora antalet hyrstugor som gör att campingupplevelsen inte når upp till 5 stjärnor, möjligen 4(-). ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 0 av 0

sevicehus

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 08 aug 2013)
“för få toaletter och duschar, standard sådär. platsen för vår husbil va mycket bra jag tycker att priset för att övernatta på campingplatser överlag har nått taket, under vår 3-veckors semester i Sverige var Kneippbyn den i särklass dyraste. Mycket trevlig personal!!”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

Campingupplevelse

Populärt val av Christina, Sverige (Sverige tor 08 aug 2013)
“Fantastiskt läge med strålande havsutsikt från vårt hyrda familjetält. Mycket bra planerat där campingtomterna ligger i etage för bästa utsikt. Mycket att göra och perfekt för barnfamilj.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Bra camping men kanske inte riktig 5 stjärnig standard

Populärt val av Cybbo, Sverige (Sverige mån 05 aug 2013)
“Bra aktiviteter för barnen men gemensamhetsutrymmen och servicehus börjar bli slitna med mögel i taket i duscharna. Städning OK men under förväntan. Affären har ett väldigt litet sortiment livsmedel till ohumana priser. Service OK och Ok matställen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews