Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 1313 av 1554 rekommenderar (271 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(1313 av 1554 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Service 4,2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Campingens standard 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 305)

Camping

Ej rekommenderad av Birre, Sverige (Sverige mån 01 aug 2022)
“Vi sov där under 3nätter, och vi sov på plats 119. Var inte alls trevlig och ha så nära servicehus. Vi fick svårt att sova pågrund av alla som gick på toaletten, och var mycket liv under dagarna. Samt städpersonalen som inte satt upp skyltar under städning, dem öppnade till och med dörren när min tjej satt på toaletten. Såg även en rörmokare på plats ibland. Skulle gärna vilja ha pengarna tillbaka. Otrevlig personal Dålig utsikt, Dålig information, stog att man skulle ha armband på sig, men man fick inget?”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5
Campingens standard 3 av 5

Smutsig i servicehuset. Små platser till...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 01 aug 2022)
“Smutsig i servicehuset. Små platser till vagnarna . Dyra cyklar att hyra.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 2 av 5

Bra familjecamping, men otrevliga städare.

Populärt val av Jakob, Sverige (Sverige mån 01 aug 2022)
“Överlag en trevlig barnvänlig camping. Tredje gången vi var där. Tyvärr bemöttes jag otrevligt av städare vid ett par tillfällen när de städade toaletterna. ”Vi städar faktiskt här, du får vänta ute” tonen var otrevlig. Tråkigt. Något annat som jag reagerade på, var att städarna körde runt o sina golfbilar relativt vårdslöst. De körde fram och tillbaka i full fart och vände u-svängar utan direkt förvarning. Med tanke på alla barn som springer och cyklar bör detta tas upp innan en olycka sker. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Campingens standard 0 av 0

Litt slitt anlegg og små plasser

Populärt val av Øystein Fjørtoft, Norge (Norge fre 29 jul 2022)
“Vi har vært på Kneippbyn flere år, men i år følte vi at plassen var slitt. Også var det veldig mye mennesker i badeanlegget til tider som ble kaotisk. Plassen trenger også en oppgradering og ikke minst må plasser måles opp. Når man bestiller en 9 meter plass må plassen være minst 9 meter. Når plassen er nærmere 8 enn 9 meter blir det vanskelig når man kommer men en vogn eller bil som er stor. Spesielt nede på sletta er plassene små. Her må de måles opp og endres. Kan også være en ide at folk som bestiller tidlig kan få gode plasser i terrassene. Vi har nå bestilt tidlig to år på rad å ikke fått veldig gode plasser. Kanskje man skal få booke en spesifikk plass? Viktig å poengtere at servicen er bra!”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Helt ok men inte mer.

Populärt val av Lite Besviken, Sverige (Sverige tor 28 jul 2022)
“Campingen håller en ok standard men inte mer. Restaurangen behöver nog en ny kock om man ska kalla den för italiensk mat. Vattenlandet var bra och höll vad det lovade men nöjesparken var under all kritik, hade det inte vart för alla trevliga ungdomar som jobbar där så hade vår upplevelse blivit katastrof. Inga priser i automaterna, dåligt med karuseller, lampor som inte fungerade i chokladhjulet, det fanns inte ens ”guld” där Man skulle vaska fast man tar extra betalt för det. Nä här behövs lite kärlek för att få fart på parken igen. Med tanke på att man betalar nästan 400kr per person. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Dålig koll

Ej rekommenderad av Queen, Sverige (Sverige tor 28 jul 2022)
“Personalen har ingen koll på nånting, ville boka in mig på yogan de säger att det inte är någon yoga på lördagar, sedan på lördag morgon ser jag de köra yoga fast hon i personalen sagt att de inte alls skulle vara yoga. Ingen koll på utrustning till pingis, basket osv Dåligt städade toaletter/duschar, stopp i avlopp. Städningen skedde alltid på morgonen när de var som högst tryck, på båda servicehusen samtidigt och då stänger de av servicehusen helt. Maten på amarican diner under all kritik, dyrt, man får fel mat. Sommarjobbarna på hela camping/sommar/vattenland hade behövt få någon vuxen vägledning. De enda positiva är pippihuset och teatern med otroligt duktiga skådespelare. Poolerna i vattenlandet har iskallt vatten och ingen varmare pool som man kan gå och värma upp sig i. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 2 av 5

Everything was very good, fantastic plas...

Populärt val av I. P. , Sverige (Sverige tor 28 jul 2022)
“Everything was very good, fantastic plase👌”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Faciliteter toa dusch sopor

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 jul 2022)
“För lite duschar samt toaletter skulle varit lite mer utspritt ochså 🙃”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Alldeles för få toaletter för att vara e...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 jul 2022)
“Alldeles för få toaletter för att vara en 5 stjärnig camping, men annars en fin plats och rent och snyggt överallt, en fin upplevelse med härliga cykelturer till Visby ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Städarna var otrevliga mot flera gäster ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 jul 2022)
“Städarna var otrevliga mot flera gäster när dom stängde för städ. Städa kök när folk ätit frukost är nog lite fel tid. Tyvärr väldigt stökigt natt och kvällstid, ungdommar borde inte få bo där när dom kommer hem kl 04, 05 ,06 ,07 på morgonen och är mkt högljudda.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-09-21 18:36:07, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews