Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 1313 av 1554 rekommenderar (271 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(1313 av 1554 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Service 4,2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Campingens standard 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 305)

God camping, dog tæt på legelandets larm

Populärt val av Marie, Danmark (Danmark mån 25 jul 2022)
“Det var en god camping generelt. Første aften og nat var der dog en koncert, som vi ikke var blevet orienteret om, da vi bookede. Vi fik tilbudt ørepropper, da vi kom, men de virkede ikke godt nok. Ingen af os sov før, koncerten var slut midt om natten, selvom vi havde kørt hele dagen og var ankommet samme dag. Det burde havde ført til en nedsat pris den nat. Samtidig oplevede vi blandt det unge personale, at en del talte engelsk til os, selvom vi talte dansk/svensk. De var ikke åbne for at fortsætte på svensk, selvom jeg tydeligt forstod det. På et tidspunkt oversatte en voksen svensker de dansk/svenske ord, jeg sagde, fordi hun sagtens forstod det, og derefter forstod den unge i receptionen. Det vil være en ide at tale med de ansatte i receptionen om en lidt mere åben tilgang til vores nordiske fællessprog. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Barnvänligt

Populärt val av Malin, Sverige (Sverige lör 23 jul 2022)
“Bra familjeduschrum, bra diskmöjligheter och tömning/påfyllning av vatten till husbil. Även bra tömningsställe för toan(automatisk). Hade önskat att man kunde boka platser i närheten av sina nära och kära, vi var tre husbilar och vi fick stå så långt ifrån de som möjligt, trots att det fanns lediga platser runt dem. Vattnet var otroligt kallt i badlandet, men det är en smaksak. Pippiteatern var kanon och det fanns något att göra för alla åldrar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Sommarland/vattenland och Coop

Populärt val av JennyJosefine, Sverige (Sverige fre 22 jul 2022)
“I butiken var det tomt i nästan alla hyllor fanns inte ens grillkorv. Otroligt dåligt, tur vi hade bil så vi kunde åka iväg och handla. Sommarland var lite eftersatt och skulle behöva en rejäl uppfräschning. Vattenlandet samma sak, varför målar man inte poolerna tex innan man fyller dem? Kändes väldigt ofräscht. Dessutom var många rutschkanor stängda från och till under veckan. Inte så kul när man har betalat. Ungdomarna som jobbade på attraktionerna pratade med varandra eller skrollade mobilen mest hela tiden och hade ingen koll alls det gällde speciellt badvakterna! Helt otroligt. Dock bra borta på go-cart banan där de hade koll på läget. Campingen var fin, bra platser, fin utsikt och fina servicehus. Lite för liten lekpark till stor camping tyckte jag dock. Men i övrigt en väldigt fin camping. Dock var inga platser uppmätta så svårt att veta vart platserna började och slutade, upplevde samma från alla som kom. Vi fick försöka stega upp mitten mellan elstolparna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Förlite toaletter. De va alltid köer och...

Populärt val av Mats , Sverige (Sverige tor 21 jul 2022)
“Förlite toaletter. De va alltid köer och dåligt städade.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

En femstjärnig camping borde ha städning...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 19 jul 2022)
“En femstjärnig camping borde ha städning i servicehus oftare samt att det alltid finns varmvatten i duschar och disk. Stort plus för gratis toalettkasettrengöring. Det vore bra med tomtmarkeringar ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Bra och trevlig camping

Populärt val av Glenn , Sverige (Sverige tis 19 jul 2022)
“En bra och fräsch camping med allt man behöver. Lätt att ta sig in och ut med husvagn. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

Noll förståelse för service

Populärt val av Calle, Sverige (Sverige mån 18 jul 2022)
“Tyvärr var vistelsen i parkerna huvudmålet men pga brist på mat vid restaurangerna, långa väntetider, strömavbrott, många attraktioner avstängda kan man inte ta fullt pris eller ge nån kompensation. Ingen service alls. Bara tacka och ta emot. Många ungdomar som jobbar vilket är bra men de måste ändå ha en förståelse för att de jobbar i ett service yrke. Många utländska städare som gick och spotta fågelfrön som de tuggade på. Ofräscht.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Vi är jättenöjda!

Populärt val av Sara, Sverige (Sverige mån 18 jul 2022)
“För oss var det vårt allra första besök på en camping, samt vår första resa med husbil. Vi blev verkligen positivt överraskade. Rent och fint, fräscha servicehus och bra utbud av aktiviteter för både barn och vuxna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Sysselsättning för barn

Populärt val av Amanda Nordlie , Sverige (Sverige mån 18 jul 2022)
“Mer kostnadsfri sysselsättning för barn. Som fler lekparksmöjligheter, fotbollsplan, barnvänlig strand osv. Varmare vatten i vattenlandet för att kunna möjliggöra bad även i svalare i väder. Underhåll på diskmaskinerna, saknades bestickshållare under hela veckan. Möjlighet att till att välja plats själv. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Mycket bättre än jag trodde

Populärt val av Elisabeth , Sverige (Sverige mån 18 jul 2022)
“Campingen är stor, själva campingplatsen (husbil) imponerade inte jätte mycket men äventyrsbad o parken var bra, allra bäst var att man utan extra kostnad fick bada i lagunen från kl 8 på morgonen och även efter att badet stängt på kvällen fick man bada. Det var nog det bästa på hela resan: den vuxne fick träna o barnen simma tidigt utan att vänta i flera timmar på att något ska öppna. Vi var på Snäck o Tofta efteråt, trots att man bodde på campingen fick man betala dyrt för bad, och de öppnade sent/stängde tidigt ur barn perspektiv. Så, jag är mycket nöjd över Kneippbyns camping.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-09-21 18:36:07, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews