Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 1313 av 1554 rekommenderar (271 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(1313 av 1554 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Service 4,2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Campingens standard 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 305)

Servicehus

Populärt val av Ingela , Sverige (Sverige tor 14 jul 2022)
“- varför kort för att komma in i servicehuset dörren otroligt trög och tung att öppna även för en vuxen. Ofta stog den öppen. - Håll efter och reparera så fort det blir trasigt. - Hastigheten inne på området av både anställda och gäster var alldeles för hög blev bättre när farthinder las ut behövs fler. - Lite stökig infar. - Trevligt bemötande i incheckningen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Stod i bokningen plats i etage med hänfö...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 11 jul 2022)
“Stod i bokningen plats i etage med hänförande utsikt. Skrev även i meddelande att vi vill ha nära vatten och med fin utsikt. Fick en plats bakom en häck med ingen utsikt. Var till receptionen och påtalade detta men det finns inga garantier fick jag till svar. Mailade då paketresor där vi köpt boendet men dom hänvisar till campingen. Får ett Mail dagen efter från campingen som meddelar att vi kan få byta plats dagen efter, alltså 2 dagar efter ankomst. Kändes inte mycket bättre med den platsen och dessutom skulle vi åka 2 dagar senare. Det som gör mig mest fundersam är att vi inte fått en ursäkt. Bara konstaterat att byta plats. Vi har beställt en plats med hänförande utsikt och det var det inte. Även killen i receptionen höll med.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 4 av 5

Bästa Camping

Populärt val av Merlin, Sverige (Sverige mån 11 jul 2022)
“Vi åker nu med mycket glädje att har valt rätt camping. Det vara en av personalen i receptionen som gav en annan information när vi önskade förlänga tiden för att stanna på samma plats. Jag kom tillbaka och pratade med någon annan (vår lilla ängeln) och gav en mer possitiv information och förklaring på hur skulle vi göra för att boka in flera dagar till. Dagens efter gick allt alldeles utmärkt i recetionen. Tusen tack 🙏🏼❤️”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Nöjd

Populärt val av Linda Madaj, Sverige (Sverige mån 11 jul 2022)
“Hej, jag är mer än nöjd, blev en tokig start med min bokade husbilsplats men personalen löste detta så fint. Fantastisk service.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Trevlig camping för barnfamiljer

Populärt val av Jimmy Johansson , Sverige (Sverige mån 11 jul 2022)
“Trivdes väldigt bra! Enda jag saknade var nån möjlighet att köpa typ ett veckoarmband så man kan gå in en sväng varje dag och tex spela på chokladhjulet eller ta ett dopp. Det vore riktigt fint om man kunde köpa något sådant. Förutom det så var det mycket bra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Fantastisk utsikt

Populärt val av MariaK, Sverige (Sverige sön 10 jul 2022)
“Fantastisk utsikt från husbilsplatsen. Nära till allt, fräscht och trevligt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Gräset

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 10 jul 2022)
“Bor man mån-fre vill man ha gräset klippt vid camping platsen ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Prissättning

Populärt val av Bengt, Sverige (Sverige sön 10 jul 2022)
“Man får mycket mer än jag som boende behöver. Kanske kunde ni ha en mer differentierad prissättning. Jag betalar för saker jag aldrig bkommer att använda.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Campingen är en femstjärnig enligt webbs...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 09 jul 2022)
“Campingen är en femstjärnig enligt webbsidan. Läget är oslagbart , mycket roliga aktiviteter . Dusch och toaletter däremot uppfyller inte kriterier för en femstjärnig camping. Städning i förhållande till antalet gäster är inte tillräcklig, ärligt sagt mycket eftersatt. Det luktar utedass i hela byggnaden. Även avloppslukt runt om hygien faciliteter där avloppsbrunnen är. Tur att man inte hade sin campingplats där. Man längtar inte till att duscha eller att gå till toaletterna. Vi hade så högt gräs på vår plats så att mattan lyftes upp. Vi hade avsikt att hyra cykel hos er men dem var tyvärr uppbokade pga Almedalsveckan. Inte en enda cykel att hyra!!! Den informationen fanns tyvärr inte med på hemsidan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Nöjd, kan bli ännu bättre!

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 08 jul 2022)
“Service! Läget, bad, butik, aktiviteter. Drar ned: servicehuset, brister i städ och underhåll.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-09-21 18:36:07, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews