Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 1179 av 1401 rekommenderar (232 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(1179 av 1401rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Service 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Campingens standard 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 232)

Bra camping men med sina brister

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 18 aug 2017)
“Tältade och hade en fin plats i utkanten av campingen med utsikt över havet. Personalen vi hade kontakt med var trevlig och service inriktade. Dock så upplevde vi att toaletterna bland annat inte blev städade mellan två dagar. En liten irriterande sak var att det fanns en regel för när man fick åka in på campingen, infarten var stängd ifrån 22.00, men det var fritt fram att åka ut när man ville. Vilket gjorde att vi blev väckt runt 03.00 / 04.00 en morgon då grannarna packade ihop med sina lätt trötta ungar. Antingen har man det öppet hela tiden eller så anser vi att det är rimligt att man inte heller får åka ut när man vill. Vi antar att målet är att minska störningen för de boende vilket misslyckades. I det totala hela så var det en fin camping men som på sina ställe behöver lyfta sig några snäpp.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Duschar och toaletter.

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 17 aug 2017)
“Ofta skräp på golvet. En gång när min son skulle duscha var silen full av hår. Cigarett låg också i duschen när han skulle duscha trots rökförbud på toaletterna och duscharna. Urinlukt på vissa toaletter. Jag säger detta pga att detta är en 5 stjärnig camping. Annars var det en mycket fin camping. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Div

Populärt val av Joakim, Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Det var ganska snålt med diskplatser i köket och det fanns inga diskställ, det var ofta lång kö för att diska. Överlag var det en bra camping”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Mycket dåligt

Populärt val av Aldrig mer, Sverige (Sverige sön 13 aug 2017)
“Vi bokade en vistelse för tre husbilar i Mars och fick reda på att vi var tvungna att boka husvagnsplatser på 9x9 meter för att våra bilar var så stora vi hade även önskemål om att stå tillsammans. Vid ankomst blev vi hänvisade platser på campingen som var så små att våra bilar ej fick platschef om vi ståt kvar hade vi spärrat av all trafik för övriga. Vi fick då nya platser men var då utströdda på hela campingen vilket inte var så lyckat med tanke på att vi åt tillsamns. En dag kom det en man med en trimmer och skulle klippa vallen bakom oss när vi satt och skulle äta. Han fullständigt struntade i oss och bara fortsatte klippa tills gräset för over vårt bord, mat och dricka då fick jag handgripligen stoppa honom varpå han ryckte på axlarna och gick och vi fick avsluta vår lunch. Toaletter och duschar var otroligt skitiga och äckliga papper på golv och allmänt ostädat många toalettstolar stod och rann. I duschen möttes jag en dag av en nedblodad dambinda på klädhyllan. Vi försökte göra ledningen uppmärksam på vår synpunkter men utan resultat”

Lindad fot

Ej rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige lör 12 aug 2017)
“Bra camping..dåliga platser. Väldig lutning..mycket hål på våran camping plats..gäller att komma ihåg när man lägger ut tält duken. ( vi kom inte ihåg)”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

Van campare

Populärt val av Anna, Sverige (Sverige lör 12 aug 2017)
“Som van campare tänker man ibland att tar man alla bra saker från olika campingar o startar en egen, den för mig "perfekta". Tyvärr är det nog inget från Kneippbyn som hamnar där. På tok för långt till servicehus, det måste kännas ok var man än bor på campingen. Att det kan vara både kvinnor o män som städar är förstås helt ok, men att det inte finns separata tvättrum där man kan tvätta av sig lite på morgonen, eller gå in o fixa sig efter duschen, har jag aldrig varit med om, såg att många reagerade med mig. Och så tänker jag att om det är vattenbrist o man även för övrigt ska tänka på miljön, så är det absolut inte en bra lösning att ha 4-minuters intervall i duschen. På sudersand hade de 1 minuts intervall, det räcker oftast för att blöta ner sig/skölja sig. Då sparar man vatten! MEN det var förstås trevligt hos er oxå o utsikten är oslagbar. Alternativen är ju inte så många, så skulle rekommendera till andra.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

Camping

Populärt val av Campinggäst, Sverige (Sverige tor 10 aug 2017)
“Det var en hyfsad camping men absolut inte värd 5 stjärnor. Vissa tomter är väldigt svårtillgängliga när det gäller att placera husvagnen på rätt sätt (smalt mellan tomterna mitt emot varandra). Halvhyfsad standard i ekonomiutrymmena och få toaletter. Jag skulle ge 4 stjärnor för det där lilla extra som behövs för 5 stjärnor saknas. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

Semester på Gotlamd

Populärt val av Petra, Sverige (Sverige tor 10 aug 2017)
“Vi var nöjda med campingen - mycket trevlig personal! Tyvärr har många svårt att tex lämna en toalett som man själv vill finna den! Skölja ur handfatet, slänga papper och trycka nercder i korgen! Skura ur toaletten om det behövs. Använde inte servicerummet. Mycket fin tältplats med el och fin utsikt. Badlandet var en besvikelse, iskallt vatten -det blev 5 åk för barn och man, dyra åk för 840:-. Men överlag en mycket trevlig vistelse.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Camping med husdjur

Populärt val av Kalle, Sverige (Sverige ons 09 aug 2017)
“Trevlig campinganläggning med bra faciliteter. Saknade hunddusch då familjen reser med husdjur.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Kneippbyn

Populärt val av Patrik, Sverige (Sverige tis 08 aug 2017)
“Vi besökte Kneippbyn för 3:e året i rad och är lika förtjusta som första gången. Jättefin camping men supertrevlig personal som alltid hjälper till om det behövs. Jättebra allmänna utrymmen. Helt klart värt sina stjärnor ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews