Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 1313 av 1554 rekommenderar (271 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(1313 av 1554 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Service 4,2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Campingens standard 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 305)

Toatömning

Populärt val av Marren, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Så bra med Camping cleaner, så enkelt att tömma toakasetten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Incheckning

Ej rekommenderad av Tess, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Vid incheckning kl.15 var vår campingplats ej klar. Vi fick vänta 45-50 minuter. Vi var inte nöjda med detta. Jag förstår inte hur campingen kan ha in- och utcheckning vid samma tidpunkt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 0 av 0
Campingens standard 0 av 0

Så nära utomland man kommer

Populärt val av Fam. Lagerqvist, Sverige (Sverige tis 20 jul 2021)
“Har man vädret med sig så är Gotland så nära en medelhavssemester man kan komma i Sverige. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

barnens paradis

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“paradiset för mindre barn inte lika mycket för övre tonåringar :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Utemiljön

Ej rekommenderad av Björn 51, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Mycket dåliga gräsmattor !! Dålig standard på wc/dusch !!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Träning

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Att det fanns träning 3ggr i veckan var väldigt uppskattat och bra. Lite uppfräschning av grönområde vid stugor etc skulle uppskattas. Fläckar i dusch skulle kunna ordnas. Annars mycket bra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Standarden

Populärt val av Renée, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“De hade missat att jag bokat en husbilsplats och gav mig istället en tältplats under ett träd med sluttande mark åt två håll. Nu fixade de till så att jag fick en reservplats vid tennisbanan/basketplan, den var väl ok men gräset var högt och vi blev störda av folk som var mitt i natten och studsade basketbollar på planen. Personalen var trevliga och serviceutrymmena var bra. Lite synd dock på en 5 stjärnig camping att inte ha tillgång vare sig till en badbar strand eller pool (hela dagen, man fick bada i en bassäng på Vattenlandet efter 18.15). ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Kneippbyn

Populärt val av Annis, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Bokningen fungerade inte, samt gick ej att ringa för hjälp, kopplades tillbaka till telefonsvarare när man köat länge. Fakturan kom dock fram vilken vi betalade men vi fick ingen bokning! Boendet var bra. Frukosten okej. Mycket folk i Kneippbyn, omöjligt att hålla avstånd i badlandet i coronatider. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Alldeles för få toaletter och duschar i ...

Ej rekommenderad av cranky, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Alldeles för få toaletter och duschar i förhållande till antal campingplatser”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Campingens standard 0 av 0

Plus: Fint läge vid havet Mysigt med ter...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Plus: Fint läge vid havet Mysigt med terrasserad camping Bra utegym Bra att kvälls- och morgonbad i poolen ingår Minus: Städning på toaletter/duschar för sällan Ofta slut på toapapper länge, trots att flera sa till Slitet på sina ställen, tex trasiga hängmattor som gick sönder när barn satt i dom, smutsiga kakelfogar i dusch Går ej att boka specifika platser på campingen Går ej att boka tvättider ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-09-21 18:36:07, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews