Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 1313 av 1554 rekommenderar (271 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(1313 av 1554 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Service 4,2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Campingens standard 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 305)

Trivsamt o bra.

Populärt val av Roine A. Skoj på hoj. , Sverige (Sverige lör 10 sep 2022)
“Ligger i ett paradis i havet, trevlig miljö och mycket gemytlig befolkning , ÄK Till Gottland På Lelleträffen 2023 1 måste när man åker Mc. VÄL MÖTT KÖMPISAR 2023 MVH ROINE ALMSGÅRD 🏍️🏍️🏍️🏍️🏍️🏍️, HA DE GÖTT ALLA MC ÄKARE SAMT DEN UNDEBARA PERSONAL MM SOM LÄGGER NER MYCKET TID PÅ BRA UPPTRÄDANDE O ALLT DÄR IKRING. 💖💖💖”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Lelleträffen på kneippbyn.

Populärt val av Robbanbus, Sverige (Sverige tis 06 sep 2022)
“En helt fantastisk upplevelse med bra arrangemang och underbara människor. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Campingens standard 0 av 0

Amazing camping - but more info could be given

Populärt val av Jonas, Danmark (Danmark tis 23 aug 2022)
“The campsite was super nice. Next to the water, sommerland and waterpark. There were SO many things to do and the facilities were all in good condition. However, it would have been nice if the reception would hand out a list + prices for all the things you can do on the resort. Even better if staying at the campsite would lead to some discounts e.g. to the waterpark.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Matutbud och pris!

Populärt val av Sara, Sverige (Sverige mån 22 aug 2022)
“Jag anser de måltider vi åt på solsidan var bra men det var överpris på brända enkla hamburgare på Boston Diner! Pizzorna på Gusto var mycket goda men det var det enda som var aktuellt att äta där för att betala 195 kr för en pasta carbonara som man tillagar för en bråkdel av priset själv är inte rimligt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Härlig semester

Populärt val av Debbie, Sverige (Sverige tis 16 aug 2022)
“Vi trivdes väldigt bra på Kneippbyns camping plats. Barnen älskade att gå ner till stranden och utforska alla de olika stenarna som finns där. Simstunderna för boende var väldigt uppskattade. Det ända vi kanske skulle klaga på var att vi bodde så nära avloppet. Lukten kom inte fram till oss där vi åt, men den hälsade oss välkomna hem på kvällen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

Semester

Populärt val av Pp, Sverige (Sverige mån 15 aug 2022)
“Om man ska klaga så tycker jag att dom som städar på toaletten borde visa större hänsyn. När man kommer på toaletten ska inte jag behöva flytta på mig. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Få toaletter och stäng inte diskställen mitt i frukosten.

Populärt val av Lelle, Sverige (Sverige mån 15 aug 2022)
“Alltid kö till toaletter. Stängde av disk och matlagningshus mitt i frukosten kl 0830 varje morgon. Vi var många som störde sig på det. Trevligt personal i receptionen. Tips, se över hur ni stavar era skyltar. (både fasta och tillfälliga) Känns oseriöst att ni särskriver och inte ens kan stava till restaurang.. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Städning

Populärt val av Krister Paglert, Sverige (Sverige sön 14 aug 2022)
“Det jag kan anmärka på är att jag påpekade för städpersonalen att det var stopp i avloppet i flera av duscharna samt att tvålen och pappret var slut i en av toaletterna vid köket i servicehuset. Det tog dock ett par dagar innan tvålen kom dit och stoppet i duscharna blev inte åtgärdat alls vad jag kunde se. (Jag förstår att det kan snabbt bli stopp då det är många som duschar och mycket hår åker ner, så det är inte helt lätt att hålla rent) Vi hade problem med getingar/bin till och från, speciellt en morgon helt oförklarigt kändes det som då det var ca 60-70 bin runt oss. Er vaktmästare kom ner efter någon timme och kollade men då hade de försvunnit. Vi kom dock på efter några mornar vad som lockade dem, det var vårt kaffe som de drogs till. Har aldrig hört talas om det men när vi drack morgonkaffe började de svärma runt oss och efter så försvann de. Flera kröp dessutom ner i kaffepannan. Så för oss var det väldigt tydligt att det var kaffet som lockade de. Ett tips ni kan föra vidare till andra kanske..?.. Tack för denna gång!! =)”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Familjevänligt

Populärt val av Gotland is the best., Sverige (Sverige lör 13 aug 2022)
“Trivsam camping med magisk utsikt. Mycket för barnen att hitta på o bra med tillgång till pool utanför vattenlandets öppettider. Servicehusen kunde städats bättre.... en gigantisk hall o sen bara tre pyttesmå toaletter... kunde omfördelat den ytan lite. Duscharna var inte trevliga o insyn rakt in i ombytesrum då salondörren öppnas av sig själv. Väldigt höga priser i restaurangerna vilket kan vara tufft för familjer. Synd med extremt kallt vatten vid vattenrutschbanorna o värdeskåp som nummer ej syntes på. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

uppfyller mina önskemål

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 13 aug 2022)
“Trevlig camping men lite trång tältplats.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-09-29 18:06:35, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews