Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 1186 av 1409 rekommenderar (232 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(1186 av 1409rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Service 4,2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Campingens standard 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 271)

Helt ok men inte mer.

Populärt val av Lite Besviken, Sverige (Sverige tor 28 jul 2022)
“Campingen håller en ok standard men inte mer. Restaurangen behöver nog en ny kock om man ska kalla den för italiensk mat. Vattenlandet var bra och höll vad det lovade men nöjesparken var under all kritik, hade det inte vart för alla trevliga ungdomar som jobbar där så hade vår upplevelse blivit katastrof. Inga priser i automaterna, dåligt med karuseller, lampor som inte fungerade i chokladhjulet, det fanns inte ens ”guld” där Man skulle vaska fast man tar extra betalt för det. Nä här behövs lite kärlek för att få fart på parken igen. Med tanke på att man betalar nästan 400kr per person. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Dålig koll

Ej rekommenderad av Queen, Sverige (Sverige tor 28 jul 2022)
“Personalen har ingen koll på nånting, ville boka in mig på yogan de säger att det inte är någon yoga på lördagar, sedan på lördag morgon ser jag de köra yoga fast hon i personalen sagt att de inte alls skulle vara yoga. Ingen koll på utrustning till pingis, basket osv Dåligt städade toaletter/duschar, stopp i avlopp. Städningen skedde alltid på morgonen när de var som högst tryck, på båda servicehusen samtidigt och då stänger de av servicehusen helt. Maten på amarican diner under all kritik, dyrt, man får fel mat. Sommarjobbarna på hela camping/sommar/vattenland hade behövt få någon vuxen vägledning. De enda positiva är pippihuset och teatern med otroligt duktiga skådespelare. Poolerna i vattenlandet har iskallt vatten och ingen varmare pool som man kan gå och värma upp sig i. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 2 av 5

Everything was very good, fantastic plas...

Populärt val av I. P. , Sverige (Sverige tor 28 jul 2022)
“Everything was very good, fantastic plase👌”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Faciliteter toa dusch sopor

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 jul 2022)
“För lite duschar samt toaletter skulle varit lite mer utspritt ochså 🙃”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Alldeles för få toaletter för att vara e...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 jul 2022)
“Alldeles för få toaletter för att vara en 5 stjärnig camping, men annars en fin plats och rent och snyggt överallt, en fin upplevelse med härliga cykelturer till Visby ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Städarna var otrevliga mot flera gäster ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 jul 2022)
“Städarna var otrevliga mot flera gäster när dom stängde för städ. Städa kök när folk ätit frukost är nog lite fel tid. Tyvärr väldigt stökigt natt och kvällstid, ungdommar borde inte få bo där när dom kommer hem kl 04, 05 ,06 ,07 på morgonen och är mkt högljudda.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

God camping, dog tæt på legelandets larm

Populärt val av Marie, Danmark (Danmark mån 25 jul 2022)
“Det var en god camping generelt. Første aften og nat var der dog en koncert, som vi ikke var blevet orienteret om, da vi bookede. Vi fik tilbudt ørepropper, da vi kom, men de virkede ikke godt nok. Ingen af os sov før, koncerten var slut midt om natten, selvom vi havde kørt hele dagen og var ankommet samme dag. Det burde havde ført til en nedsat pris den nat. Samtidig oplevede vi blandt det unge personale, at en del talte engelsk til os, selvom vi talte dansk/svensk. De var ikke åbne for at fortsætte på svensk, selvom jeg tydeligt forstod det. På et tidspunkt oversatte en voksen svensker de dansk/svenske ord, jeg sagde, fordi hun sagtens forstod det, og derefter forstod den unge i receptionen. Det vil være en ide at tale med de ansatte i receptionen om en lidt mere åben tilgang til vores nordiske fællessprog. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Barnvänligt

Populärt val av Malin, Sverige (Sverige lör 23 jul 2022)
“Bra familjeduschrum, bra diskmöjligheter och tömning/påfyllning av vatten till husbil. Även bra tömningsställe för toan(automatisk). Hade önskat att man kunde boka platser i närheten av sina nära och kära, vi var tre husbilar och vi fick stå så långt ifrån de som möjligt, trots att det fanns lediga platser runt dem. Vattnet var otroligt kallt i badlandet, men det är en smaksak. Pippiteatern var kanon och det fanns något att göra för alla åldrar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Sommarland/vattenland och Coop

Populärt val av JennyJosefine, Sverige (Sverige fre 22 jul 2022)
“I butiken var det tomt i nästan alla hyllor fanns inte ens grillkorv. Otroligt dåligt, tur vi hade bil så vi kunde åka iväg och handla. Sommarland var lite eftersatt och skulle behöva en rejäl uppfräschning. Vattenlandet samma sak, varför målar man inte poolerna tex innan man fyller dem? Kändes väldigt ofräscht. Dessutom var många rutschkanor stängda från och till under veckan. Inte så kul när man har betalat. Ungdomarna som jobbade på attraktionerna pratade med varandra eller skrollade mobilen mest hela tiden och hade ingen koll alls det gällde speciellt badvakterna! Helt otroligt. Dock bra borta på go-cart banan där de hade koll på läget. Campingen var fin, bra platser, fin utsikt och fina servicehus. Lite för liten lekpark till stor camping tyckte jag dock. Men i övrigt en väldigt fin camping. Dock var inga platser uppmätta så svårt att veta vart platserna började och slutade, upplevde samma från alla som kom. Vi fick försöka stega upp mitten mellan elstolparna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Förlite toaletter. De va alltid köer och...

Populärt val av Mats , Sverige (Sverige tor 21 jul 2022)
“Förlite toaletter. De va alltid köer och dåligt städade.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews