Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 85% 1449 av 1707 rekommenderar (376 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(1449 av 1707 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Service 4,2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Campingens standard 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 376)

Kneippbyn Resort Visby - nice plavce to be

Populärt val av Eberhard, Tyskland (Tyskland fre 13 okt 2023)
“Kneippbyn Resort Visby is a very nice campsite with good facilities. The stuff seems not to be very dedicated to their job, information politics is lousy. Guest information only on request. The place is really brilliant but diúe to the bad service it gets from us only an ok. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Barnens favoritt

Populärt val av Anonym, Norge (Norge mån 04 sep 2023)
“Hei! Vi hann inte å bada morgenbad nen fint at dette er tilbud i lagunen. Vi fikk getingar på vår campingtomt men hadde ganska mye i Visby på skjemat. Fint med 2 for 1 dag på sommarland. Dette funkade bra med 10 ochc12 åringar. Supert med bra bobil tømning ! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

Stängt

Populärt val av Peter, Sverige (Sverige sön 27 aug 2023)
“Bra camping men priset står ej i paritet med utbudet ni erbjuder 22/8. Ingen av era restauranger var öppna. Coop stängt. Vi lämnade en dag tidigare p.g.a den undermåliga servicen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Toppenbra camping

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 18 aug 2023)
“Rent och fräscht, vänlig personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Dusch

Populärt val av Bertil, Sverige (Sverige tor 17 aug 2023)
“Varmvatten otillräckligt”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

Toaletter

Populärt val av Campingplats 38, Sverige (Sverige tor 17 aug 2023)
“För få med eget handfat, alla vill kanske inte borsta tänderna gemensamt med andra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Undermåliga servicehus, bås vilket gör a...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 aug 2023)
“Undermåliga servicehus, bås vilket gör att känslan är sömre än om det är riktiga toletter Kändes ofräscht fast det vetkade som att det städades kontinuerligt Sevicen i receptionen var mycket bra Stort plus till rengöring av latrin och närheten till vattnet på platserna Vi fick otroligt fina platser Minus att man inte kan boka platser när man bokar ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 4 av 5

I’ve arrived there on Tuesday the 8.8.23...

Ej rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland ons 16 aug 2023)
“I’ve arrived there on Tuesday the 8.8.23 and got a place for our tent till the 14.8.23. We have two children, but not necessarily needed a place right next to the playground and/or toilets. After I checked the campingsite, I found some nicer spots for our tent. It was between trees and gave us more the feeling of camping. I kindly asked if we can swap places. The two girls weren’t prepared for such a request. They could or won’t gave us that spot because it wasn’t available for the time we booked the original spot. I had a strong impression, that one of the girls wasn’t well trained and the other one was really annoyed. Till the end of our stay nobody occupied the spot we requested. That bothered me a lot! The other employees we're very helpful and kind.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Slitna servicehus

Ej rekommenderad av Rasmus, Sverige (Sverige ons 16 aug 2023)
“Jag förstår inte att ni fortfarande kan ha 5 stjärnor då campingen och speciellt alla servicehus är gamla och skulle behöva renoveras.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Mycket bra camping

Populärt val av Leo, Sverige (Sverige ons 16 aug 2023)
“Vi är väldigt nöjda efter att ha varit på denna camping. På vår camping plats hade vi egen vattenuttag och gråvatten det har vi aldrig haft förr kändes som riktig lyx att ej behöva tömma gråvatten eller fylla på med vatten då vår husvagn har cityvatten. Ett annat stort plus var att det va "gratis dusch" samt automatiskt tömning och ifyllning av medel av tank till toa tanken. Och att även den va gratis. Det var en ren lyx. Bra lekplats för dom små. Minus var att det fanns bara en Torktumlare i hela området som fungerade. Och den va alltid upptagen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews