Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 860 av 1028 rekommenderar (207 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(860 av 1028 rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 208)

Varning

Ej rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige tor 07 jul 2022)
“Kneippbyns b&b-stugor är i bedrövligt skick (gamla, rackliga, trånga, det går inte att öppna/stänga fönstren etc etc) men det värsta är ändå hur man missköter hela anläggningen, det är faktiskt det sämsta vi någonsin varit med om. Vi bokade tre stugor två nätter i samma bokning och skulle ha hund i en stuga och barnsäng i en (vi betalade tillägg för båda). En del av vårt resesällskap fick förhinder så en av stugorna behövde vi bara en natt. Jag ringde och ville avboka det, men fick rådet att inte avboka, eftersom "då kan vi inte garantera att ni får stugorna bredvid varandra". Pga detta argument avbokade jag inte, utan behöll bokningen och betalade för en natt "i onödan". När vi kom dit fick vi tre stugor som låg så långt ifrån varandra det överhuvud taget var möjligt(!) Jag klagade men man "kunde inte göra något åt det". Stugorna var bedrövligt dåligt städade, det låg fullt av damm överallt och handfaten var fulla av gammalt tandkrämsmojs. Man hade uppenbarligen inte städat stugorna alls... Vi frågade i vilken stuga vi skulle ha hunden, och fick då svaret att "den kan ni ha i vilken stuga som helst". VÄLDIGT konstigt att man debiterar flera hundra för extra städning efter hunden när man inte ens vet i vilken stuga vi haft hunden... = EXTREMT oseriöst!! Det fanns ingen barnsäng (som vi betalat för) i någon av stugorna så vi sade till och då lovade de komma med en barnsäng till en av stugorna. Det skedde aldrig - vi fick aldrig någon barnsäng...! Den omskrivna frukosten var väldigt rudimentär, på fråga till kocken berättade han att han tagit bort bacon från frukosten eftersom "det hade blivit så dyrt". (Han skulle bara veta vad vi hade betalat får att bo i de gamla, trånga och smustiga stugorna...) Nej summa summarum: VARNING för Kneippbyn och deras B&B-stugor - de är extremt misskötta, överprisade och dåliga. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
B&B Standard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Informationsbrist

Populärt val av Leif R, Sverige (Sverige tor 07 jul 2022)
“Oklart vad som ingick av tillgänglighet till faciliteter. Det hade varit bra om man kunde erbjuda en transporttjänst till centrum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Gästrecension

Ej rekommenderad av Fastmec , Sverige (Sverige mån 04 jul 2022)
“Bodde i glampingtält som var prissatt likt hotellrum. Extremt dåligt placerat läge med vildvuxen natur framför en fin utsikt. Tältet ok i skick dock fullt med svartmyror och barr både inne och ute. Inget gehör från personalen gällande de mysiga insekterna man skulle dela säng med. Arrogant och pengafokuserat. Bor aldrig där igen.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
B&B Standard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Frukost 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Supermysigt o bästa utsikten

Populärt val av Jennie, Sverige (Sverige tor 30 jun 2022)
“+Jättemysigt boende med bästa utsikten med solnedgång utanför fönstret +Frukosten är den bästa hotellfrukosten men de saknas oboy till barnen +fräscha servicehus +trevlig o hjälpsam personal +bra att man får tillgång till poolen morgon o kväll -Wifi ska ingå men har inte funkat dom 3 gångerna vi har bott där -bra buffé på solsidan till lunch men det fanns ingen info om vad det var för mat o ingen info allergier -inga barnvänliga eller barnportioner på nya italienska restaurangen,ta gärna tillbaka nachotallrik o buffé speciellt som de va enda stället som hade öppet på kvällen -info till boende enbart genom QRkod,saknar papper med info samt att vi fick be om nyckelkort till servicehus som hade missats”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Helt ok med underbar frukost

Populärt val av Lala, Sverige (Sverige mån 27 jun 2022)
“Dåligt ventilerade rum. Vi sov tre i ett rum och bara några timmar in blev det svårt att andas. Men annars ok rum för korta besök. Frukosten och servicen var utomordentligt fantastiskt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende i 2-bädds-stuga under försäsong

Populärt val av AE, Sverige (Sverige fre 24 jun 2022)
“När vi fått nyckeln till stugan och körde fram bilen för att lasta ur såg vi bara en stor buske där stugan skulle vara enligt kartan vi fått. När vi gick runt busken såg vi stugan formligen inuti busken och murgröna hade växt framför både dörr och fönster och även långt in i stugan visade det sig när vi fick upp dörren. Murgrönegrenarna inne(!) i stugan var minst 75cm långa och vi kände oss förtvivlade både min dotter och jag. Den stugan kan ingen ha brytt sig om på länge. Jag försökte hålla humöret uppe och rev bort murgrönan inne i stugan och det som letat sig in i väggarna mellan fönster och dörrkarmar. Hela ytterväggen var dock fortfarande täckt av murgrönan och vi kunde inte ha fönster och dörrar öppna pga alla insekter som levde i växten. Jag mejlade senare på kvällen till receptionen senare på kvällen om murgrönan och fick svar morgonen därpå. Vi blev då erbjudna att byta stuga vilket vi också gjorde. Vi såg sedan att personalen hade rensat delar av murgrönan runt fönsterna på utsidan men bara lite runt dörren vilket gör att jag tror att nästa hyresgäst också kommer bli besviken. Frukosten och personalen på restaurangen var dock helt suveräna - vilket vägde upp helhetsintrycket och duschrummen var helt ok. Toaletterna hade dock fönster som inte gick att stänga helt vilket inte var bra. Information om boendet fanns bara via en internetlänk som vi fick vid incheckning. Den var knapphändig och jag fick kontakta receptionen ett par gånger för att få korrekt info om frukosttider och vilken rabatt som gällde på sommarlandet - vilket sedan visade sig vara ngn alls under lågsäsong för en dag. Vid tvådagars-entré kunde man få lite rabatt. Det var dock trevligt att få möjlighet att bada i poolen i vattenlandet en stund på kvällen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt och rent och snyggt 😊👍 Dåligt m...

Populärt val av Madelené , Sverige (Sverige fre 24 jun 2022)
“Mysigt och rent och snyggt 😊👍 Dåligt med mat ställen om man åker nu i juni. Som vi gjorde. Min son är ganska krässen med mat. Fanns inte att få tag i en smörgås på kvällen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

fun to do, lovely

Populärt val av Fin neighbour, Finland (Finland tis 14 jun 2022)
“Early summer a lot of warm and sun, not yet too many tourists. Fun things to do for two days for the whole family. Friendly and happy staff. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toaletterna i närheten av BB-stugorna va...

Populärt val av Frykis , Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Toaletterna i närheten av BB-stugorna var ganska sunkiga och ofräscha. Först sista dagen upptäckte vi några helt nyrenoverade med lång kö. Lång kö var det även till duscharna, men dessa var verkligen jättefina! Liten, liten gammal stuga som lutade. Det värsta var ändå alla spindlar! Överallt fanns de, i taket, på golvet, i väskorna! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Helhetsbedömning

Populärt val av Nippe, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Överlag var allt väldigt bra. Ett litet minus var att sängarna i stugan hade resårbotten utan madrass. Sov väldigt dåligt pga de hårda sängarna.. Hittade ofta odiskade bestick bland de rena besticken. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-11-25 18:25:27, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews