Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 83% 759 av 911 rekommenderar (160 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(759 av 911 rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 182)

Bästa barn semesterställe.

Populärt val av Florence, Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Att kunna bo och ha så nära till frukosten och sedan sommar och vattenland är helt fantastiskt. Det är inga problem att fylla dagarna med alla roliga attraktioner. Våffel Borgen får man inte missa med gotländsk glass. All personal som är så barnvänligt, det uppskattas. Om jag skulle önska en förbättring så är det att vattentemperaturen höjdes på vattenlandet eller om man bytte system huvudsaken är att barnen slipper frysa, det är ju endast i barnplask poolerna det är varmt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Room very little!!!

Ej rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien mån 14 aug 2017)
“We choose the room with common bath. We found a very small room, for two adults and two children, without spaces (it was not more than 5 square meters large!). In addition, no table or any other furniture to put on keys, watches... no mirror... Common spaces were cleaned once a day, for eight room is not so much! Wi fi not free, to be payed. Very bad experience!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
B&B Standard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

God frukost i trevlig miljö som ingick i...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 aug 2017)
“God frukost i trevlig miljö som ingick i bed and breakfast. Funktionellt boende. Endast två toaletter i hela byggnaden. Campingen har ett trevligt läge nära havet. Bra bussförbindelser till Visby. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stuga 6 (inte premium)

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 12 aug 2017)
“Ni åtgärdade fel, tillfredsställande. Det var vatten på golvet efter frysen när vi kom, det torkades bort av er ☺️ Ena sänglampan hängde i kabeln, den bytte ni. Och silverfiskarna på golvet i köket vi såg sista dagen är jag övertygad om att ni gjorde allt för att få bort. Vi är mycket nöjda! Jeanette m. fam”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende

Populärt val av Oscar, Sverige (Sverige tis 08 aug 2017)
“Allt var verkligen super, lite litet men Man får var man betalar för. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukost

Populärt val av Mari, Sverige (Sverige mån 07 aug 2017)
“Det som skulle göra frukosten till "mycket bra" hade varit att ändra på kaffehanteringn. Som det var nu var att kaffebehållaren var alldeles för liten för antalet gäster. Det var ständigt kö till den med väntande gäster som väntade på kaffe. Enkelt att åtgärda! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

B&b AT KNEIPYNN

Ej rekommenderad av PSB, Sverige (Sverige sön 06 aug 2017)
“Hi, Overall it was good, but I expected atleast basic things to be available like mirror, few cooking utensils.”
Totalupplevelse 3 av 5

Bo granne med Pippi

Populärt val av Linda., Sverige (Sverige tor 03 aug 2017)
“Ett häftigt äventyr för familjen att bo på Kneippbyns fina camping och ha Villa villekulla som granne. Rent och snyggt överallt och att sitta på trädäcket vid havet och grilla i solnedgången är en upplevelse som inte med ord går att beskriva Ett ställe vi garanterat kommer tillbaka till nästa sommar 😍 ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Frukost 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Sagolikt

Populärt val av Nöjda Umebor, Sverige (Sverige tor 03 aug 2017)
“Jag blev väldigt glatt överraskad när jag kom till Fiskestuga. Som vi huserade i under 4dagar. Var över all förväntan, läget helt fantastiskt. Det ända jag har att påpeka, var att det var ganska så sparsamt dammsuget under sängen. Vilket skulle kunna göra bättre. Men vill ni har en helt oförglömlig vistelse på Gotland rekommenderas detta boende starkt. Fiske stuga 24B”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kneippbyn

Populärt val av Patrik, Sverige (Sverige ons 02 aug 2017)
“Fantastiskt läge och servicen från personalen var utomordentlig. Städning av WC kan göras lite oftare, då det ibland saknades toalettpapper (toaletterna vid Annexet). De fristående duscharna nedanför Annexet var överraskande fräscha. Kan även tänka sig testa campingen nästa gång. Vi vill gärna komma tillbaka och kommer rekommendera denna till andra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews