Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 83% 759 av 911 rekommenderar (160 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(759 av 911rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 160)

Toaletterna i närheten av BB-stugorna va...

Populärt val av Frykis , Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Toaletterna i närheten av BB-stugorna var ganska sunkiga och ofräscha. Först sista dagen upptäckte vi några helt nyrenoverade med lång kö. Lång kö var det även till duscharna, men dessa var verkligen jättefina! Liten, liten gammal stuga som lutade. Det värsta var ändå alla spindlar! Överallt fanns de, i taket, på golvet, i väskorna! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Helhetsbedömning

Populärt val av Nippe, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Överlag var allt väldigt bra. Ett litet minus var att sängarna i stugan hade resårbotten utan madrass. Sov väldigt dåligt pga de hårda sängarna.. Hittade ofta odiskade bestick bland de rena besticken. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Städning

Ej rekommenderad av Pia, Danmark (Danmark lör 31 jul 2021)
“Vårt boende var obeskrivligt lortigt när vi kom. Även om vi fick hjälp att flytta till annat boende så var dom tänkta två dagarna på sommar och vattenland förstörda då vi fick ägna mycket tid att flytta in och ut. Plus: - Mögligt bröd vid frukosten. - Badvakter som är mer intresserade av att prata med varandra och andra än att tänka på säkerhet. - Dåligt informerad personal, många ”det tror jag” svar. - Städa toaletterna någon gång varje dag på vattenland. Jätteäckliga. - Svårt att komma fram till kundservice. - Egil’s kök, dålig mat och service. - Ha karta över om området på papper. Fattar att allt ska vara digitalt men barn tycker om kartor på papper. - Varför ingen personal vid trampbåtarna. Det blev mycket irritation när många gick före i kön.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
B&B Standard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Frukost 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Hemska madrasser i sängarna,skärpning för annars får ni sänka priset.

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Trevligt utanför rummet,madrasserna gick inte att sova på😌”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 1 av 5

B&B Lilla Karlsö

Populärt val av Magie, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Ett litet men fullt fungerande B&B stugrum för 3personer. Blev positivt överraskad att det fräschats upp med lite ljusa färger invändigt samt att sängarna var skönare än väntat. Fanns nyrenoverade duschutrymmen att välja bland lite äldre dusch/toa faciliteter. Stugorna ligger i utkanten av själva campingen men nära till bad/sommarland samt frukostresturangen. Frukosten var bra om än vissa små kllagomål på den uppvärmda frukostmaten och diskningen emellanåt. I det stora hela en väldigt bra camping där det finns allt, roligt vattenland och ett mindre sommarland för barnen samt olika typer av coola boenden för alla smaker. Kommer definitivt att återkomma om än boka ett annat/större boende!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tycker att egils resturang var jättebra ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Tycker att egils resturang var jättebra god mat och dryck synd att de som serverar inte kunde ta det lite lugnare erbjuda kvällens drink sen få in maten innan man druckit upp den och då ej heller fått vinet var lite syndAnbars väldigt trevlig personal Haket som tyvärr var det enda stället som var öppet på söndagen var jättedåligt få äta en sallad i ett tanke away tråg ej ok, några i sällskapet ville ha tacos och då han de äta upp det innan de andra fick in pizzan, tråkigt Frukosten i sig va ok men dålig ordning av besökarna för många på samtidigt som tog mat och äckligt fågelbajs på stolarna ute De i receptionen var jätteduktiga bra service trevligt bemötande Tycker att de restauranger som finns på Kneippbyn skulle ha öppet alla dagar i veckan under högsäsongen i allafall”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Städning i faciliteter och frukostbuffe

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Fina lokaler i dusch och toaletter. Tyvärr kändes det ofräscht. Golvet var blött och smutsigt, fogarna svarta av smuts. Papperskorgarna överfulla med papper dygnet runt. Frukostbuffén hade bra innehåll men det var ALLDELES för mycket folk där samtidigt, som kretsade runt buffébordet. En dag nös tom en person över min bricka med mat😕. Inga avstånd där inte. Personalen var kanske nya på jobbet, så vi tror väl att de blir mera alerta med att fylla på bestick, tallrikar och brickor vartefter sommaren går. Himla trevligt att barnen kunde gå in och låna trampbilar och båtar efter frukosten 😁👍”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysiga trädkojor

Populärt val av Jennie, Sverige (Sverige tis 13 jul 2021)
“Trädkojan är mysig men sovloftet va fullt av spindelnät, toaletterna på hela området är dåligt städade Barnen ville dra i snöre o vinna nallar o köpa lotter i chokladlotteriet men de va stängt hela helgen utan nån skylt med varför Personalen är väldigt trevlig, smidig entré utan trängsel Skulle köpa korv i kiosken vid pippihuset men den va inte klar,tjejen som jobbade stoppade ner fingret i vattnet för att känna om de va varmt vilket inte kändes så fräscht utan handskar på sej Enda stället man fick lock till dricka/kaffe va vid frukosten annars fanns det inga när man frågade efter dom. Eftersom de e ganska mycket getingar hade de vart bra med lock då man inte vill att barnen får en geting i halsen De borde finnas mer att välja på att äta till barnen tex köttbullar med mos eller nuggets Mjukglassarna är gigantiska som ingen orkar äta upp...sänk priset o halvera storleken eller erbjud barnstorlek då de hinner smälta o kladdar överallt Bra att de finns kompressor där man får hjälp att blåsa upp badleksaker på vattenland Betalar man 1500 för en natts boende så borde wifi ingå ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fiskestuga

Populärt val av agnetanr1, Sverige (Sverige tis 13 jul 2021)
“Fin stuga med underbar utsikt över havet och Visby. Saknade dock ett litet kylskåp, det hade varit toppen. Mycket bra frukost . ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Matutbud och hygien

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 02 jul 2021)
“Hej, Matutbud: Vi saknade ett hälsosammare utbud på lunch och middag. Vi både hos er i 7 nätter, och det fungerar inte att äta pizza och hamburgare så många dagar. Vi önskar att ni öppnar en restaurang med vanligare och fräschare alternativ i en rimlig prisklass. Hygien: Det va en okej hygien på wc och dusch. Dock önskar jag att det framgick på en tavla eller liknade i wc och dusch när städare senast har städat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-11-24 17:25:55, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews